View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
nicuz Primul post
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:35 am Post subject: Site de matrimoniale |
|
|
Vreau sa promovez un social networking website care are ca target domnisoarele care vor sa se casatoreasca. As dori sa imi spuneti niste ziare (din .ro) care sunt populare in materie de anunturi matrimoniale. Niste reviste de femei (cu sectiune de matrimoniale) sunt de asemenea bine venite.
Multumesc anticipat. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:39 am Post subject: Re: Site de matrimoniale |
|
|
nicuz wrote: | Vreau sa promovez un social networking website care are ca target domnisoarele care vor sa se casatoreasca. As dori sa imi spuneti niste ziare (din .ro) care sunt populare in materie de anunturi matrimoniale. Niste reviste de femei (cu sectiune de matrimoniale) sunt de asemenea bine venite.
Multumesc anticipat. |
nu aici e promovarea !!!!!!!!!!!!!!!!! uite mai jos , studiaza forumul inainte de a face o boacana  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Wed Nov 15, 2006 8:08 am Post subject: Re: Site de matrimoniale |
|
|
nicuz wrote: | Vreau sa promovez un social networking website care are ca target domnisoarele care vor sa se casatoreasca. As dori sa imi spuneti niste ziare (din .ro) care sunt populare in materie de anunturi matrimoniale. Niste reviste de femei (cu sectiune de matrimoniale) sunt de asemenea bine venite.
Multumesc anticipat. |
de ce nu dai un search pe google? Daca vrei sa promovezi ceva aici, trebuie sa vorbesti cu unul dintre shefi plus este shi o rubrica de publicitate, cum Sweet spunea, mai jos.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
|