View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
phishykera-ariena membru

|
Posted: Mon Nov 07, 2005 12:12 pm Post subject: |
|
|
yyy wrote: | Mi-i frica de reptile. |
am observat ca la multa lume le este frica de reptile...
dar eu la cat de mult le indragesc, nu stiu prin ce stare treci tu atunci cand vezi reptile...
mie imi plac...  _________________ caracterul omului e destinul sau... |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
ovidiu bufnila membru

|
Posted: Tue Nov 08, 2005 3:27 pm Post subject: |
|
|
E o experienta! Totusi n-ar trebui sa abordezi tema focului mai curajos?
Cu prietenie,
Cvidiu Bufnila
consilier de imagine
nicky wrote: | nicky wrote: | De foc si de durere . |
De multe ori .Cand aveam 3 ani m-am fript la deget ca matusa mea ma pusese pe masa langa aragaz .Mai tarziu mi-a pocnit becul din sufragerie de nu stiu cate ori facand flama si nu numai .Acum 4 ani m-am trezit cu casa in flacari si in strigatele vecinilor care incercau sa ma trezeasca ( fusese un scurt circuit ) .La un foc de tabara imens cateva crengi aprinse s-au desprins si era cat p-aci sa fiu fripturica .Prajind cartofi sau cate ceva am dat uleiul in foc si mi-a luat foc bucataria .Deci am diverse motive sa ma tem de foc . |
|
|
Back to top |
|
 |
ovidiu bufnila membru

|
Posted: Tue Nov 08, 2005 3:31 pm Post subject: |
|
|
De ce le indragesti?
phishykera-ariena wrote: | yyy wrote: | Mi-i frica de reptile. |
dar eu la cat de mult le indragesc, nu stiu prin ce stare treci tu atunci cand vezi reptile...
mie imi plac...  |
|
|
Back to top |
|
 |
ovidiu bufnila membru

|
Posted: Tue Nov 08, 2005 3:33 pm Post subject: |
|
|
Trebuie sa existe un motiv, o stare ratacita undeva in istoria ta personala. Inghitirea e ceea ce te face sa te temi? sau pielea lor solzoasa? Sau felul in care se misca? Sunt mai multe explicatii si imagini care directioneaza sentimentul de frica.
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
yyy wrote: | Mi-i frica de reptile. |
|
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:56 pm Post subject: |
|
|
ma tem de intuneric, dar numai in spatii inchise
intre timp m-am obisnuit sa controlez starea asta dar, o prima clipa, inainte de a aprinde lumina, mi se accelereaza p**a.... |
|
Back to top |
|
 |
RavenX La Usa Cortului
Joined: 25 Sep 2005 Posts: 127 Location: Chalfon St. Peter, UK
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 6:10 pm Post subject: |
|
|
pai eu am o frica mai ciudata....mie frica ca atunci cand totul merge bine trebuie sa se intample ceva rau _________________ Life is war, and every day's a battle to me
I'm on the brink of insanity, between extreme intelligence and split personalities |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 6:32 pm Post subject: |
|
|
aia inseamna ca nu esti niciodata fericit? |
|
Back to top |
|
 |
ovidiu bufnila membru

|
Posted: Fri Nov 18, 2005 6:11 pm Post subject: |
|
|
Pare un paradox! Spatiile inchise tin de perioada postnatala si ar trebui sa te mangie iar intunericul aidoma. Cauta putin in istoria ta personala sa vezi daca sunt intamplari care ar fi putut denatura legatura asta calda a ta cu propria ta perioada postnatala. Daca nu gasesti, hai sa vedem cum s-a format aceasta teama. Ti se accelereaza p**a in mod normal pentru ca intreg corpul tau se pregateste de o reactie rapida. Asta se pare ca am mostenit-o de la vietuitoarele salbatice din care ne tragem. Poti consulta si un psiholog sau poate un psihnailst. In functie de ceea ce-ti vor spune ei vei gasi o cale de a rezolva temerile acestea. Pana una alta se pare insa ca e putin vorba si de putina neincredere in fortele tale. Ar trebui sa incerci sa invingi situatiile grele pe care le intalnesti. Fa-ti niste strategii standard, imagineaza-ti niste proceduri si pregateste-te. Nu te feri de momentele in care trebuie sa actionezi si incearca sa fii ambitioasa. Sunt onvins ca poti deveni o fiinta mai curajoasa si mai razbatatoare. Poti sta de vorba si cu alti tineri si poti afla strategiile lor. Sau, si mai mult, ai putea deveni Lider. Nu e usor dar e o provocare pasionanta. Ai pe Net o multime de linkuri mishto unde poti citi despre lideri!
Cu prietenie,
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
http://www.weblog.ro/OvidiuBufnila
maybe wrote: | ma tem de intuneric, dar numai in spatii inchise
intre timp m-am obisnuit sa controlez starea asta dar, o prima clipa, inainte de a aprinde lumina, mi se accelereaza p**a.... |
|
|
Back to top |
|
 |
ovidiu bufnila membru

|
Posted: Fri Nov 18, 2005 6:18 pm Post subject: |
|
|
Sal Raven, sa fie tot o lipsa de incredere? Daca totul merge bine de ce ar trebui neaparat sa apara ceva nashpa? Hai sa ne gandim un pic. De unde gandul asta parsiv? Cum s-a format? Cum s-a cristalizat asa o Imagine Neativa? Ce-ar fi sa incerci sa aduci binele mereu spre tine devenind un om de actiune adevarat. Nu suntem nici mai rai si nici mai buni ca altii. Nu suntem decat ceea ce suntem. Cu defectele noastre, cu datele noastre anatomice si asa mai departe. Putem in schimb sa ne dezvoltam tot timpul aptitudinile, calitatile, sa fim proprii nostri Lideri! Si daca ii invatam si pe ceilalti asa ceva, e OK. Cred ca voi puteti schimba niste lucruri. Daca n-as fi convins de asta, as trage priza cu totul din perete, si, boaf, m-as debransa de pe Net si mi-as vedea de treaba. Uite, intr-o buna zi mi-am dat seama ca NU VREA sa ajung niciodata un scriitor din aceeia traditionali. Am invatat sa ma eliberez de stransoarea unor prejudecati legate de edituri de hartie, de lansari de carte simandicoase, de pupaturi din alea scrobite. Sunt un scriitor incomod pentru Ovidiu Bufnila. Ma surprind tot timpul, ma tin in sah, nu ma las din ochi. N-am chef sa putrezesc in cartea de Istorie. Am ponit sa navighez pe Net, am cunoscut o multime de oameni super, invat de la ei, le impartasesc din experienta mea. Pe unele forumuri m-au banat, pe altele au incrcat sa ma i la mishto, dar am continuat sa navighez in raspar. Cred c mai important decat ideea invechita ca Bufnila trebuie sa se afle sub forma de carti pe rafturi grele de librarii pe unde nu trece nimeni, mi bine navighez sub numele meu real cot la cot cu alte milioane de navigatori. Raven, incearca sa dai un SENS vietii tale si atunci temerile acestea vor disparea.
Cu prietenie,
Ovidiu Bufnila
RavenX wrote: | pai eu am o frica mai ciudata....mie frica ca atunci cand totul merge bine trebuie sa se intample ceva rau |
|
|
Back to top |
|
 |
ovidiu bufnila membru

|
Posted: Fri Nov 18, 2005 6:23 pm Post subject: |
|
|
Atractia pentru reptile are la fundamentul ei magic un adevar incomod pentru lumea stiintifica, pentru oamenii bisericii si chiar pentru oficialitati: ne tragem poate din reptile. E asa o idee de nebuna ca atunci cand am pronuntat-o prima oara pe Net cred ca a lesinat un intreg forum de emotie, ha, ha, ha!
Cu prietenie,
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
phishykera-ariena wrote: | yyy wrote: | Mi-i frica de reptile. |
mie imi plac...  |
|
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Sat Nov 19, 2005 1:53 am Post subject: |
|
|
ma da` nu te termini ?  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
RavenX La Usa Cortului
Joined: 25 Sep 2005 Posts: 127 Location: Chalfon St. Peter, UK
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 9:02 am Post subject: |
|
|
ovidiu bufnila
salut....pai in ultima vreme nu prea mi sa mai intamplat lucrul asta...si sincer chiar ma consider un om de actiune...gandul asta e pt ca in totdeauna sa intamplat ceva....acuma nu ma refer la ceva grav in mod special...cat despre SENS inca nuhstu care e acesta si nu mam gandit niciodata la asa ceva...nu-mi place sa-mi fac planuri dinainte...de obicei fac si zic tot cemi trece prin minte...deci spontan...ms oricum pt sfaturi
P.S. prea mult te agiti si uneori deviezi de la subiect ...in rest esti KO _________________ Life is war, and every day's a battle to me
I'm on the brink of insanity, between extreme intelligence and split personalities |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Nov 21, 2005 11:42 am Post subject: |
|
|
Ovidiu,
Sa... filosofez un pic..
In ciuda aparentelor....sunt o persoana iubita si de un ajutor unic... NU este nici modestie si nici aroganta iar argument, imi sta "eul "..si poate de aceea: -Imi este teama de durerea ce o voi lasa in urma mea.....
Sa imi traiesc teama sau sa ignor a-mi face griji pt ceea ce sunt? |
|
Back to top |
|
 |
phishykera-ariena membru

|
Posted: Mon Nov 21, 2005 1:16 pm Post subject: |
|
|
ovidiu bufnila wrote: | Atractia pentru reptile are la fundamentul ei magic un adevar incomod pentru lumea stiintifica, pentru oamenii bisericii si chiar pentru oficialitati: ne tragem poate din reptile. E asa o idee de nebuna ca atunci cand am pronuntat-o prima oara pe Net cred ca a lesinat un intreg forum de emotie, ha, ha, ha!
|
sincer, mie imi plac f mult... nu stiu de ce... dar imi plac ... au ele ceva aparte.
Spaima generală de reptile se numeşte "herpetofobie". Deşi există mai multe tipuri de fobii faţă de reptile, spaima iraţională faţă de şerpi, denumită ştiinţific "ofidofobie", este de departe cea mai răsp?ndită.
Indiferent că este un argument pertinent sau nu, mulţi oameni se tem at?t de mult de şerpi, de reptile, dar nici macar nu au avut contact cu ele...
multe dintre ele sunt inofensive... _________________ caracterul omului e destinul sau... |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:00 am Post subject: |
|
|
nu pot sa cred ca atatia il luati in serios ..  _________________
    |
|