View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Anne diamond member

|
Posted: Fri Nov 04, 2005 2:49 pm Post subject: |
|
|
si ce am raspuns este ce cred eu , intelegi ?
daca crezi ceva nu inseamna ca si ai dreptate .
se ia in calcul esecului , dar poate ca fiecare are o teama mult mai mare decat cea a esecului . nu vorbeam despre o teama la orice intensitate ci despre cea mai puternica temere .
asa sunt eu naiva , imi place sa ma incred in acea sinceritate . _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Fri Nov 04, 2005 2:50 pm Post subject: |
|
|
de ce ti`e teama de Dumnezeu ? crezi ca este un judecator crud ? _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Fri Nov 04, 2005 2:54 pm Post subject: |
|
|
Anne wrote: | de ce ti`e teama de Dumnezeu ? crezi ca este un judecator crud ? |
nu.........eu sunt de principiu cum iti asterni asa dormi...........cum zicea si becali(nu k as fii vreun fan de al lui).......am frica doar de DUMNEZEU ca El e sus si le vede pe toate |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Fri Nov 04, 2005 3:01 pm Post subject: |
|
|
tot ce faci u faci cu frica ca te vede cineva ?
orice exces ti`l sufoci ? preferi sa nu dai frau , sa te restrictioezi , crezi ca asa vrea Judecatorul de care vorbesti? sa ne limitam si sa stam cu frica in san ? _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Fri Nov 04, 2005 3:06 pm Post subject: |
|
|
Anne wrote: | tot ce faci u faci cu frica ca te vede cineva ?
orice exces ti`l sufoci ? preferi sa nu dai frau , sa te restrictioezi , crezi ca asa vrea Judecatorul de care vorbesti? sa ne limitam si sa stam cu frica in san ? |
dupa ce am citit ce ai scris..........urmeaza un lol.........sa fim seriosi.......
discutia asta tinde sa devieze ....... |
|
Back to top |
|
 |
annye membru

|
Posted: Fri Nov 04, 2005 3:25 pm Post subject: |
|
|
ovidiu bufnila wrote: | Annye,
de ce anume se leaga teama ta de lift?
Cu prietenie,
Ovidiu Bufnila
annye wrote: | mie imi este foarte frica de lift... si desi il mai folosesc cate odata fac asta doar insotitz  |
|
pt ca mi s-a intamplat sa se stinga lumina in lift cand eram singura sau sa raman intre etaje si cand deschideam usa si vedeam peretele....si am vazut si multe filme in care aratau cat de multe rele se pot intampla in lift....erau doar filme dar cand te gandesti ca poate fi un cutremur cand esti in lift,se poate lua lumina ...doamne ma strange in spate numai cand ma gandesc...sau sa deschizi usa la lift si sa constati ca liftul este mai sus sau mai jos si nu vezi decat un gol imens...mi s-a intamplat si de asta imi este foarte frica de lift.... _________________ Cand vrei sa uiti pe cineva, inseamna ca te gandesti la el |
|
Back to top |
|
 |
phishykera-ariena membru

|
Posted: Fri Nov 04, 2005 7:26 pm Post subject: |
|
|
annye daca ai fii innebunita dupa sporturi extreme , liftul ar fii o mare plictiseala... eu sincer , am bafta de a ramane blocata in lift si cate 45min... o situatie similara am avut la un hotel de lux pe litoral, am avut eu bafta sa fiu in lift cand era programat sa nu mai functioneze (lift modern, totusi nu realizeaza ca mai are si pasageri)
sa raspund si pt ovidiu bufnila...
pai la fel ca padurarul... doar de dumnezeu imi este frica... dar nu acea frica de pericol... ci frica de a nu mai ma iubi EL...
apropo, pt restul persoanelor, nu va chinuiti sa ma intelegeti, si nici sa comentati  _________________ caracterul omului e destinul sau... |
|
Back to top |
|
 |
ovidiu bufnila membru

|
Posted: Fri Nov 04, 2005 7:27 pm Post subject: |
|
|
Hai sa ne gandim altfel Sa incercam sa gandim despre noi-in-Univers. Sa vedem in ce fel suntem fiinte. Poate ca ar trebui sa nu ne temem de nimic. Am putea sa gasim si raspunsuri valabile.
Vrei sa incerci? Ce anume te-ar putea sprijini interior in astfel de momente?
Ovidiu Bufnila
cu prietenie
annye wrote: | ovidiu bufnila wrote: | Annye,
Cu prietenie,
Ovidiu Bufnila
annye wrote: | mie imi este foarte frica de lift... si desi il mai folosesc cate odata fac asta doar insotitz  |
|
pt ca mi s-a intamplat sa se stinga lumina in lift cand eram singura sau sa raman intre etaje si cand deschideam usa si vedeam peretele....si am vazut si multe filme in care aratau cat de multe rele se pot intampla in lift....erau doar filme dar cand te gandesti ca poate fi un cutremur cand esti in lift,se poate lua lumina ...doamne ma strange in spate numai cand ma gandesc...sau sa deschizi usa la lift si sa constati ca liftul este mai sus sau mai jos si nu vezi decat un gol imens...mi s-a intamplat si de asta imi este foarte frica de lift.... |
|
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:27 am Post subject: |
|
|
De foc si de durere . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
ovidiu bufnila membru

|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:23 pm Post subject: |
|
|
Foc? S-a intamplat ceva in viata ta legat de foc?
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
nicky wrote: | De foc si de durere . |
|
|
Back to top |
|
 |
annye membru

|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:41 pm Post subject: |
|
|
phishykera-ariena wrote: | annye daca ai fii innebunita dupa sporturi extreme , liftul ar fii o mare plictiseala... eu sincer , am bafta de a ramane blocata in lift si cate 45min... o situatie similara am avut la un hotel de lux pe litoral, am avut eu bafta sa fiu in lift cand era programat sa nu mai functioneze (lift modern, totusi nu realizeaza ca mai are si pasageri)
sa raspund si pt ovidiu bufnila...
pai la fel ca padurarul... doar de dumnezeu imi este frica... dar nu acea frica de pericol... ci frica de a nu mai ma iubi EL...
apropo, pt restul persoanelor, nu va chinuiti sa ma intelegeti, si nici sa comentati  |
nu cred ca e cea mai buna comparatie sporturile extreme cu a te bloca in lift...chiar nu vad legatura sporturile se practica de obicei in aer liber si nu intr-o incapere de 1m/m.asa ca mai gandeste-te inainte sa faci comparatii de genul  _________________ Cand vrei sa uiti pe cineva, inseamna ca te gandesti la el |
|
Back to top |
|
 |
annye membru

|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:45 pm Post subject: |
|
|
ovidiu bufnila wrote: | Hai sa ne gandim altfel Sa incercam sa gandim despre noi-in-Univers. Sa vedem in ce fel suntem fiinte. Poate ca ar trebui sa nu ne temem de nimic. Am putea sa gasim si raspunsuri valabile.
Vrei sa incerci? Ce anume te-ar putea sprijini interior in astfel de momente?
Ovidiu Bufnila
cu prietenie
annye wrote: | ovidiu bufnila wrote: | Annye,
Cu prietenie,
Ovidiu Bufnila
|
pt ca mi s-a intamplat sa se stinga lumina in lift cand eram singura sau sa raman intre etaje si cand deschideam usa si vedeam peretele....si am vazut si multe filme in care aratau cat de multe rele se pot intampla in lift....erau doar filme dar cand te gandesti ca poate fi un cutremur cand esti in lift,se poate lua lumina ...doamne ma strange in spate numai cand ma gandesc...sau sa deschizi usa la lift si sa constati ca liftul este mai sus sau mai jos si nu vezi decat un gol imens...mi s-a intamplat si de asta imi este foarte frica de lift.... |
|
nu cred ca m-am gandit vreodata la ce ar putea sa ma ajute...poate pentru ca m-am obinuit cu ideea....chiar nu stiu daca m-ar putea ajuta ceva  _________________ Cand vrei sa uiti pe cineva, inseamna ca te gandesti la el |
|
Back to top |
|
 |
phishykera-ariena membru

|
Posted: Sat Nov 05, 2005 6:48 pm Post subject: |
|
|
annye wrote: |
nu cred ca e cea mai buna comparatie sporturile extreme cu a te bloca in lift...chiar nu vad legatura sporturile se practica de obicei in aer liber si nu intr-o incapere de 1m/m.asa ca mai gandeste-te inainte sa faci comparatii de genul  |
dar de regina sariturilor ai auzit printeso?
ia mai citeste putin:
Exista doua turnuri, pozitionate la o distanta de 30 de metri unul fata de celalalt.
Veti urca cu liftul cei 40 de metri ai turnului de lansare, iar apoi acel lift va fi atasat franghiei ce face legatura intre cele doua turnuri.
Pentru inceput?numaratoarea inversa?si apoi sariti!... oopppaaaaaaaa, super! intradevar este acea senzatie de cadere in gol, asemanatoare cu Bungee-Jumping-ul, dar unde nu apare efectul de revenire.
annye, multi pupici... eu tot nu ma supar  _________________ caracterul omului e destinul sau... |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sun Nov 06, 2005 3:56 pm Post subject: |
|
|
nicky wrote: | De foc si de durere . |
De multe ori .Cand aveam 3 ani m-am fript la deget ca matusa mea ma pusese pe masa langa aragaz .Mai tarziu mi-a pocnit becul din sufragerie de nu stiu cate ori facand flama si nu numai .Acum 4 ani m-am trezit cu casa in flacari si in strigatele vecinilor care incercau sa ma trezeasca ( fusese un scurt circuit ) .La un foc de tabara imens cateva crengi aprinse s-au desprins si era cat p-aci sa fiu fripturica .Prajind cartofi sau cate ceva am dat uleiul in foc si mi-a luat foc bucataria .Deci am diverse motive sa ma tem de foc . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
yyy diamond member

|
Posted: Sun Nov 06, 2005 9:54 pm Post subject: |
|
|
Mi-i frica de reptile. _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |