View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 10:29 am Post subject: |
|
|
aneisse....iar ai inceput sa valuresti
Nu era vb despre ce impresie ti-ar fi facut tie la acea varsta, ci despre expresia ce mi-ai adresat-o , expresie care de altfel tine de mentalitatea individuala ....(insa in acest caz nu a mea) si anume: Quote: | "nika indecent asa cum ti-ar fi placut tie" |
so,
Cum mi-ar fi placut mie, cand? La acea varsta sau acum?
Dc crezi ca eu numesc sexul= indecenta?
Dc crezi ca mie imi plac chestiile indecente?
Stii ce inseamna indecent? |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 7:07 pm Post subject: |
|
|
Mey, deci ce am vrut sa va zic si voua ii ca am cazut si eu si m-am impiedicat  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 9:01 pm Post subject: |
|
|
ei, asta cu...cazaturile, e mai des intalnita
sa ma vezi pe mine ieshind de la dentist, cu partea de sus a maxilarului inca amortzita de anestezie, fapt care ma-mpiedica sa-mi dau seama ca-mi curge nasul...
cred ca am vorbit cel putzin cu trei persoane, pe strada, pana sa ma vad intr-o vitrina "stralucind" intr-un mod ciudat, pe deasupra buzei superioare |
|
Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 9:16 pm Post subject: |
|
|
maybe wrote: | ei, asta cu...cazaturile, e mai des intalnita
sa ma vezi pe mine ieshind de la dentist, cu partea de sus a maxilarului inca amortzita de anestezie, fapt care ma-mpiedica sa-mi dau seama ca-mi curge nasul...
cred ca am vorbit cel putzin cu trei persoane, pe strada, pana sa ma vad intr-o vitrina "stralucind" intr-un mod ciudat, pe deasupra buzei superioare |
tare faza asta........sa ma vezi pe mine cand eram in metro cu niste prieteni si aveam o cafea care a dracu a vrut eaneaparat sa se "imprime"pe tricou meu.......unde mai pun faptu ca era si fierbinte......toata lumea di jur nu mai stia cum sa se ascunda k nu mai puteau de ras,iar tovarasii mai faceau si caterinca  _________________ politician |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 9:25 pm Post subject: |
|
|
Am vazut o faza dura si nu ma pot abtzine sa n-o spun. E adevarat, n-am patzit-o eu dar eram de fatza. In barul fac de medicia un tip super de altfel se facea ca vorbea la telefon, poate ca sa para mai interesant... nu stiu de ce... oricum, el vorbea, vorbea, vorbea si... ce credetzi ca s-a intamplat?? I-a sunat telefonul. Ei bine, noi, cateva fete, eram cu ochii pe el si ne-a amuzat ca a tresarit cand a sunat. (ghinionul lui a fost si ca era liniste) A fost atat de dragutz! |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 9:26 pm Post subject: |
|
|
iar am mancat un "n"  |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 4:49 pm Post subject: |
|
|
Am avut situatzii penibile la greu .. Una chiar cea mai recenta , ies io cu toace afara , uitasem k inainte cu o zi am alergat k o disp?erata si aveam o febra musculara de numa .. In fine ajung langa un magazin si vad un tip dragutz dragutz se vedea k era pustan si ma uit io asa luuunngg se iuta si el si dau sa fac un pas inainte , eram cu toacele intr-un canal, s-a intepenit acolo si cad frate cu botul de bordura k ma dureau picioarele in pozitzia aia si aud hahahahahah !! Offff ce penibil ... si era si plouat deci dah _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 5:54 pm Post subject: |
|
|
ultima
n-am rezistat constiintei mele shi-am ajutat o femeie epileptica -in criza, pe caldaram, sa-si revina (nu intru in detalii)
ca sa fie ajutorul pana la capat, cand mi-am dat seama ca nu mai era in pericol, am vrut sa-i strang lucrurile revarsate din sacosa, fapt care a iritat-o fiindca a inceput sa tzipe in gura mare "hotii, hotii..."
fara comentarii |
|
Back to top |
|
 |
UltrasKaka membru

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 6:20 pm Post subject: |
|
|
maybe wrote: | ultima
n-am rezistat constiintei mele shi-am ajutat o femeie epileptica -in criza, pe caldaram, sa-si revina (nu intru in detalii)
ca sa fie ajutorul pana la capat, cand mi-am dat seama ca nu mai era in pericol, am vrut sa-i strang lucrurile revarsate din sacosa, fapt care a iritat-o fiindca a inceput sa tzipe in gura mare "hotii, hotii..."
fara comentarii |
Hahaha _________________ Juve pezzo di merda
Chi no salta e juventino ! |
|
Back to top |
|
 |
aiurea membru

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 8:51 pm Post subject: |
|
|
Quote: | ca sa fie ajutorul pana la capat, cand mi-am dat seama ca nu mai era in pericol, am vrut sa-i strang lucrurile revarsate din sacosa, fapt care a iritat-o fiindca a inceput sa tzipe in gura mare "hotii, hotii. |
iata,in felul acesta te-ai convins ca tipa si-a revenit pe deplin...
oricum,e penala faza! _________________ Farewell...no words to say beside the cross on your grave... |
|
Back to top |
|
 |
|