View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
UltrasKaka membru

|
Posted: Mon Oct 03, 2005 2:40 am Post subject: |
|
|
sweet_joanna wrote: | hai ma .. da ciar cat costa acu 1 litru de benzina la noi? chiar nu mai am nici o idee despre asta  |
mult de tot... credca de la 3.5 lei/1litru in sus  _________________ Juve pezzo di merda
Chi no salta e juventino ! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Mon Oct 03, 2005 10:37 pm Post subject: |
|
|
hmmmm .... nah cam juma k aici  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
UltrasKaka membru

|
Posted: Mon Oct 03, 2005 11:13 pm Post subject: |
|
|
sweet_joanna wrote: | hmmmm .... nah cam juma k aici  |
k aici unde ?  _________________ Juve pezzo di merda
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Wed Oct 05, 2005 9:37 am Post subject: |
|
|
Bueeeey Ultra!
Eu acum tzi-am vazut semnatura...
Ce ai mey cu noi bucurestenii? Viza hai ?
De-aia datzi cu totii navala in Bucuresti cand terminatzi facultatzile, nu va mai convine sa va intoarcetzi acasa!!! E Bucurestiu' nashpa auzi! Pai e nashpa ca s-a umplut de provinciali care au impresia ca aici umbla cainii cu covrigi in coada si cand colo ...SURPRISE, SURPRISE; cainii sunt da unde-s covrigii ?
Si uite asa venitzi voi dispusi sa muncitzi pe un salariu de koko si uite asa scade media de salariu pe Bucuresti! Ai impresia ca noua nu ne stricati ploile? Cel putzin avem bunul simtz si va dam o sansa, cu toate astea tot suferitzi de complexul provincialului desi in Bucuresti, nimanui nu-i pasa daca suntetzi din Botosani, Caracal sau de unde a intzarcat iapa!
Suntetzi extraordinari man, voi astia care avetzi tot timpul ceva de comentat la adresa capitalei...aaaaaaaa....voiatzi Timisoara capitala? Ar fi meritat ca am auzit ca-i un oras frumos, din pacate pentru voi, ia puneti-va pofta in cui, n-o sa pupatzi Timisoara capitala inca pe putzin 50 de ani de aici incolo! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
UltrasKaka membru

|
Posted: Wed Oct 05, 2005 1:48 pm Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | Bueeeey Ultra!
Eu acum tzi-am vazut semnatura...
Ce ai mey cu noi bucurestenii? Viza hai ?
De-aia datzi cu totii navala in Bucuresti cand terminatzi facultatzile, nu va mai convine sa va intoarcetzi acasa!!! E Bucurestiu' nashpa auzi! Pai e nashpa ca s-a umplut de provinciali care au impresia ca aici umbla cainii cu covrigi in coada si cand colo ...SURPRISE, SURPRISE; cainii sunt da unde-s covrigii ?
Si uite asa venitzi voi dispusi sa muncitzi pe un salariu de koko si uite asa scade media de salariu pe Bucuresti! Ai impresia ca noua nu ne stricati ploile? Cel putzin avem bunul simtz si va dam o sansa, cu toate astea tot suferitzi de complexul provincialului desi in Bucuresti, nimanui nu-i pasa daca suntetzi din Botosani, Caracal sau de unde a intzarcat iapa!
Suntetzi extraordinari man, voi astia care avetzi tot timpul ceva de comentat la adresa capitalei...aaaaaaaa....voiatzi Timisoara capitala? Ar fi meritat ca am auzit ca-i un oras frumos, din pacate pentru voi, ia puneti-va pofta in cui, n-o sa pupatzi Timisoara capitala inca pe putzin 50 de ani de aici incolo! |
dak ii basescu la putere ... normal mha pana acuma am schimbat semnatura de 3-4 ori... ca nu ea convenit adminului...dak vrei sa schimb si acuma semnatura o schimb  _________________ Juve pezzo di merda
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Wed Oct 05, 2005 1:49 pm Post subject: |
|
|
Lasa mey, dak aia te reprezinta pe tine lasa-o asa! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
UltrasKaka membru

|
Posted: Wed Oct 05, 2005 1:52 pm Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | Lasa mey, dak aia te reprezinta pe tine lasa-o asa! |
o schimb ... ca`mi esti simpatica ti la orasul tau  _________________ Juve pezzo di merda
|
Back to top |
|
 |
|