View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Thu Sep 15, 2005 8:46 am Post subject: |
|
|
aaaaa, downnnnn?????
Pai asa spune tu...
Down, ...deci rose, down cat portzi?  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Thu Sep 15, 2005 11:17 am Post subject: |
|
|
marius wrote: | Catzi ani ai si cat porti la sutien ? |
Cate sutiene ai si cati ani le-ai purtat?  _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu Sep 15, 2005 11:33 am Post subject: |
|
|
bai purcelush,....
O sa creada fata ca facem misto de ea
So, sa ne scuzi Rose,... mai glumim si noi
Pana la urma cum e cu masuratorile alea?  |
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Thu Sep 15, 2005 12:04 pm Post subject: |
|
|
Nu se supara ce e fata desteapta _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Wed Sep 28, 2005 4:46 pm Post subject: |
|
|
mai voi ce facetzi cand va plictisitzi rau de tot ?? ... eu mai am momente dinastea cand chiar nu stiu ce sa mai fac  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 12:19 am Post subject: |
|
|
eu in astfel de cazuri abandonez forumul si intru pe mess  |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 10:07 am Post subject: |
|
|
sweet_joanna wrote: | mai voi ce facetzi cand va plictisitzi rau de tot ?? ... eu mai am momente dinastea cand chiar nu stiu ce sa mai fac  |
Plictiseala ?!? Cine a mai vazut-o...pentru mine deja a devenit un lux.
Ia sa vedem, ieri la 19 am ajuns in cartier de la servici , am intrat intr-un magazin de electrocasnice si m-am uitat dupa o masina de spalat pe care intentionez sa o achizitionez sambata, pe la 19.30 am ajuns acasa,am infulecat repede ceva si am iesit cu cainele in parc (nu mai vazuse parcul de o saptamana).Pe la 20.45 am ajuns acasa. Am stat la o barfa mica cu "iuby" , am dat o raita pe net si m-am apucat sa eliberez un sifonier (ne vin colegi noi de apartament). Am terminat pe la 22.30, mi-am facut o baie si s-a facut 23 si....cat am cascat ochii in televizor s-a facut miezul noptii.
Dimineatza abia m-am trezit si....mancare la catzel, spalat de vase, maturat bucatarie, sufragerie ca...deh....nu puteam lasa casa in halul ala , imbracat si plecat la servici....
De 2 saptamani ma chinui sa ajung in vizita la trei persoane (trei vizite diferite), si nu am timp. Trebuie sa ajung si la o crama de vinuri si iar nu stiu cand....
Am avut saptamana trecuta concediu....din 7 zile una am fost chemata la servici, doua le-am petrecut pe drum de la Bucuresti la Piatra si de la Piatra la Bucuresti (in weekwnd am fost la o nunta), iar restul m-am plimbat pe la primarie pe la dispensar, la banca, la electrica, la romtelecom si prin vizite unde nu ajunsesem sa dau invitatii ... Hummm, nici cainele meu n-a simtzit ca am avut concediu.
Concluzie: sunt obosita moarta si trebuie sa fac o curatzenieeeeeeee de-aia periculoasa...numai ca nu stiu cand caci in weekend tre sa ajung in Cora sa iau o masina de spalat, la restaurantul unde va fi nunta sa stabilim meniul, la biserica fiindca preotul vrea sa ne faca teoria chibritului si la vara-mea sa-i dau invitatzia ca.....desi am vb de doua ori la telefon despre nunta si-a aratat ofuscarea pe la altzii ca nu i-am inmanat inca invitatzia...
Plictiseala huh....ciiine mai stie ce e aia ?!?
...iar la servici......nici nu va mai spun cate am de facut pana pe 6 octombrie pana voi intra in concediu din nou _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 4:30 pm Post subject: |
|
|
maaammaa
io fac destul de putine lucruri .. curatzenie , mancare cateodata , nu in fiecare zi .. A chiar i-am facut la barbatmio ardei coptzi in otzet , nici nu a gustat mai cik zice yeaxxx asta e mancare de caine ; si m-am enervat si am deschis galeata si tronk ...auzi la el mancare de caine
si in rest ma uit la tv care ehh e boring , mai citesc , ies in orash dar .. nu sh ma tot plictisesc ... ce as putea sa fac zicetzi-mi o idee poate ar trebuie sa ma apuc de invatzat ceva
 _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 7:16 pm Post subject: |
|
|
Well, azi m-am plictisit teribil. Inca de dimineata (pe la 4 amiaza mare, abia atunci ma trezesc) M-am plictisit atat d tare incat m-am apucat de facut curat si apoi am schimbat asternuturile. Am bagat un kil de Lenor in apa de clatit si am bagat hainele la spalat. Am mers la o prietena si acolo m-am plictisit, dar macar ne-am plictisit in 2. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:52 pm Post subject: |
|
|
sweet_joanna wrote: |
maaammaa
io fac destul de putine lucruri .. zicetzi-mi o idee poate ar trebuie sa ma apuc de invatzat ceva
 |
Get a job?  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 12:35 am Post subject: |
|
|
A venit si randul meu sa ma plictisesc, dar noaptea, pt ca n-am somn. Si nu e nimeni pe aici... cred...  |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 12:38 am Post subject: |
|
|
... de plictiseala mi-am schimbat si avatarul sper sa nu derutez pe nimeni... |
|
Back to top |
|
 |
UltrasKaka membru

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 12:43 am Post subject: |
|
|
Black_Cat wrote: | A venit si randul meu sa ma plictisesc, dar noaptea, pt ca n-am somn. Si nu e nimeni pe aici... cred...  |
sunt yo si sunt si nou pe aici avatarul superl cool  _________________ Juve pezzo di merda
Chi no salta e juventino ! |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 12:47 am Post subject: |
|
|
Imi mai permit sa ma plictisesc doar azi, maine si poimaine ca de luni incep facultatea . Si e nasol cand te-ai invatzat sa dormi pana la 11-12... . |
|
Back to top |
|
 |
UltrasKaka membru

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 12:50 am Post subject: |
|
|
Black_Cat wrote: | Imi mai permit sa ma plictisesc doar azi, maine si poimaine ca de luni incep facultatea . Si e nasol cand te-ai invatzat sa dormi pana la 11-12... . |
yo la 7 dimineatza merg la scoala ...eu merg la scoala somnoros si cand ajung de la scoala mha culc....seara stau pe net  _________________ Juve pezzo di merda
Chi no salta e juventino ! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|