View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
skullpder silver member

|
Posted: Wed Mar 30, 2005 2:43 pm Post subject: Gesturile si ce inseamna ele |
|
|
Nu cred ca sunt singurul care a observat un anumit gest, o anumita miscare a unei persoane de sex opus la birou, pe strada, in tramvai, etc.
Cum deosebim gesturile involuntare de cele intentionate si mai ales cum le interpretam?
ps. Invit fetele sa-si tradeze "specia" si sa ne spuna si nou ce fac, cum fac si cu ce mesaj vor sa transmita?
pa _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Mar 30, 2005 3:11 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Cum deosebim gesturile involuntare de cele intentionate si mai ales cum le interpretam? |
simplu!
Cele pe care le observi sunt intentionatele...., iar ceea ce nu observi sunt involuntarele
 |
|
Back to top |
|
 |
Aurasmic membru

|
Posted: Wed Mar 30, 2005 3:16 pm Post subject: |
|
|
Se vede ca nu stii nimic: cele care se repeta sunt intentionatele, ca voi, barbatii, sunteti cam grei de cap (no offense !) si trebuie sa vi se repete ceva ca sa va intre in cap. De fapt, va intra de prima oara, dar iese imediat prin alta parte !  _________________ Da, mai, sunt nevasta-sa lui Airman ! |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Wed Mar 30, 2005 3:18 pm Post subject: |
|
|
Aurasmic wrote: | Se vede ca nu stii nimic: cele care se repeta sunt intentionatele, ca voi, barbatii, sunteti cam grei de cap (no offense !) si trebuie sa vi se repete ceva ca sa va intre in cap. De fapt, va intra de prima oara, dar iese imediat prin alta parte !  |
Sa presupunem ca totusi fata are un tic Si repeta gestul ? In acest caz este posibil sa fie.....error  _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Wed Mar 30, 2005 3:19 pm Post subject: |
|
|
Are un tic numai cand ii lipseste ceva ! "Magarule !" se aude de undeva din dreapta mea !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Mar 30, 2005 3:24 pm Post subject: |
|
|
Aurasmic wrote: | ...voi, barbatii, sunteti cam grei de cap (no offense !) ...  |
de unde stii?  |
|
Back to top |
|
 |
Aurasmic membru

|
Posted: Wed Mar 30, 2005 3:25 pm Post subject: |
|
|
Mai fetelor, cum il scap pe sotul meu din ochi, cum o ia razna ! Sa inteleg ca si lui ii lipseste ceva ? I-am citit unele din comentarii Petrolist, ce vreti ! E mai obisnuit cu campul ! L-am trimis la piata ca sa-i scot prostiile din cap, desi nu sunt sigura ca nu vine cu altele noi !
Domnule traficant, ticurile sunt, intr-adevar, gesturi involuntare dar cu o perioada mica. In mod normal, o femeie nu face gestul mai mult de doua ori (voluntar vorbind !). Pentru ca, daca respectivul nu pricepe, inseamna ca e prea prost (caz in care ar fi o pierdere de timp) sau prea neatent (si atunci nu merita osteneala !) Capisci ? _________________ Da, mai, sunt nevasta-sa lui Airman ! |
|
Back to top |
|
 |
Aurasmic membru

|
Posted: Wed Mar 30, 2005 3:27 pm Post subject: |
|
|
marius wrote: |
de unde stii?  |
Ia ghici ! E la piata, momentan !  _________________ Da, mai, sunt nevasta-sa lui Airman ! |
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Wed Mar 30, 2005 3:29 pm Post subject: |
|
|
Aurasmic wrote: | Se vede ca nu stii nimic: cele care se repeta sunt intentionatele, ca voi, barbatii, sunteti cam grei de cap (no offense !) si trebuie sa vi se repete ceva ca sa va intre in cap. De fapt, va intra de prima oara, dar iese imediat prin alta parte !  |
Daca tu crezi ca barbatii sunt grei de cap (pt ca de regula noi mai si gandim:)), te invit sa faci un nou thread pe tema asta si o sa incerc sa iti demontez preconceptiile acolo.
As dori sa ne limitim aici la gesturi.
Sa zicem ca ele sunt involuntare. Oricum au o insemnatate. Pot trada starea persoanei respective (nelinishte, bucurie, nervozitate, etc) Apropo va puteti da seama daca o femeie a facut sex/dragoste de curand, dupa gesturile sale?
Revenind la gesturile voluntare sa-mi spuneti si mie daca o femeie care isi trece mina prin par sau isi musca buzele, de exemplu, are o anumita semnificatie sau depinde de imprejurari. _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Wed Mar 30, 2005 3:31 pm Post subject: |
|
|
Aurasmic wrote: | Domnule traficant, ticurile sunt, intr-adevar, gesturi involuntare dar cu o perioada mica. In mod normal, o femeie nu face gestul mai mult de doua ori (voluntar vorbind !). Pentru ca, daca respectivul nu pricepe, inseamna ca e prea prost (caz in care ar fi o pierdere de timp) sau prea neatent (si atunci nu merita osteneala !) Capisci ? |
Cel mult 2 ori spui (voluntar) ? , posibil depinde totusi de la persoana la persoana, nimic nu este perect si dupa un stadard. Asa ca pana la urma ramane doar sa .... incercam. Uneri este posibil sa mearga bine....dar uneori la fel este posibil sa....ne faca "magari" ca sa citez pe airman  _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Mar 30, 2005 3:36 pm Post subject: |
|
|
skullpder wrote: |
Daca tu crezi ca barbatii sunt grei de cap (pt ca de regula noi mai si gandim:)), te invit sa faci un nou thread pe tema asta si o sa incerc sa iti demontez preconceptiile acolo.
|
Skull, nu stii in ce te bagi ! Parerea mea e sa stai unde esti acum, ca stai bine ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Mar 30, 2005 3:37 pm Post subject: |
|
|
Fireeyes,
Daca ne fac magari, e bine. Stii ce bine dotat e magarul ....? _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Aurasmic membru

|
Posted: Wed Mar 30, 2005 3:45 pm Post subject: |
|
|
Am vizitat si eu site-ul ..... Porcule !  _________________ Da, mai, sunt nevasta-sa lui Airman ! |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Wed Mar 30, 2005 3:55 pm Post subject: |
|
|
mi-a placut  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |