View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Mon Jun 28, 2004 8:36 pm Post subject: Intrebare |
|
|
toate horoscoapele vi se adeveresc ?? mi`e decat unul .. difuzat de un radio local (pt cunoscatori radio Omega).. in rest nici unul nu e bun .. in cazul zodiei mele _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Mon Jun 28, 2004 9:09 pm Post subject: |
|
|
Este foarte limitat sa crezi in zodiile care se spun pe la tv, asta ar insemna ca nu ar exista decat 12 tipuri de barbatzi si 12 de femei.
Eu cred ca ceva care se calculeaza, si cred in cineva care pune suflet. In horoscop si in previziunile astrale.
Am mai spus ca nu imi place de Urania da' sa stizi ca 80% din ce zice ea se adevreste! _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Tue Jun 29, 2004 12:19 am Post subject: |
|
|
mai e emisiunea aia pe tele7abc cu zodiile .. se uita mama .. vorbeste aia ore intregi pe acolo ... desi nu sthiu cat adevar e pe acolo .. _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
ciuboda junior

|
Posted: Fri Jul 30, 2004 10:21 am Post subject: |
|
|
Horoscoapele care sunt prezentate in ziare si la televizor indica, in situatia in care sunt realizate dupa principiile astrologie, tendinte generale ale fiecarei zodii.
Pentru analiza astrologica a unei persoane (sau orice alta entitate) se foloseste astrograma sau harta cerului. La trasarea acestei harti se tine cont de urmatoarele elemente: data nasterii, ora nasterii si locul nasterii. Dupa cum se observa astrograma este foarte personalizata pentru fiecare individ in parte.
In cadrul acestei astrograme se evidentiaza urmatoarele elemente: pozitia planetelor in zodii, pozitia planetelor in casele astrologice, unghiurile care le fac planetele intre ele si multe alte elemente.
Ca sa va dati seama de complexitatea realizarii unei analize astrologice tineti cont de faptul ca intr-o astrograma simpla exista: 10 planete, 10 semne zodiacale si 10 case astrologice. Pentru analiza se iau in calcul toate combinatiile care le realizeaza aceste elemente.
Concluzia este ca influentele astrale pot fi diferite pentru 2 indivizi nascuti chiar si in aceeasi zodie sau chiar in aceeasi zi. Dar tendintele generale ale perioadei pot fi aceleasi pentru amandoi. |
|
Back to top |
|
 |
|