View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Sun May 18, 2003 9:17 pm Post subject: Despre meciul lui Doroftei |
|
|
Nu sthiu daca atzi vazut meciul a lu Leonard Doroftei dar a fost aranjat ... la cate si-a luat americanu ala ca nu ii mai retin numele .. si mai avea un pic si il facea Doroftie K.O. .. se pare ca acesta dupa parerea mea e inca un gest al americanilor care nu sthiu sa piarda sau sa recunoasca ca si romanii avem sportivi buni  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Sun May 18, 2003 9:41 pm Post subject: |
|
|
Mie imi pare rau de Doroftei ca de nu i-a dat aluia .. asthia au numarat 987 de pumni .. a muncit aiurea .. dar o sa joace in Romania sa vezi acilea meci puternic _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
pisoaia silver member

|
Posted: Mon May 19, 2003 10:29 pm Post subject: Meciul... |
|
|
Spadafora il chema pe `stimabilul` american. Cat despre meci shi eu sunt de aceeashi parere, mi s-a parut `un pic` aranjat, dar asta este, era deja prea de tot ca un arbitru american sa nu fie obiectiv. Zici ca a fost cine stie ce meci din Divizia A(B sau C...)
Asta este.... Asteptam revansa shi poate de data asta vor fi 2 arbitri romani...
See u
Andra  |
|
Back to top |
|
 |
alias_lady junior

|
Posted: Thu Jul 29, 2004 2:33 pm Post subject: |
|
|
Stiu ca sunteti supareti dar eu cred ca nu a fost furat Dotoftei,pur si simplu asa a fost sa fie...un pic de neatentie si a fost facut ko. Imi pare rau pentru el,eu nu am dormit toata noaptea ca sa vad meciul,si intradevar am fost dezamagita,imi venea sa plang pentru ca inca de la inceput s-a vazut ca Doroftei ere mai bun,felul in care a condus meciul,cum il plimba pe Gatti in ring,totul era de partea lui Doroftei! Nu stiu ca sanse mai are sa joace pentru inca o centura,el a declarat ca se retrage,imi pare rau daca e asa pentru ca este cel mai bun la categoria lui si doar hazardul si neatentia au facut ca el sa piarda mecuil,eu chiar credeam ca vom vedea o surpriza si Doroftei il va face ko in repriza a 5 a ,dar nu a fost sa fie! Sa nu aruncam cu pietre,Doroftei a fost si va ramane un campion si un bun profesionist,daca va fi antrenor,cum isi doreste cu siguranta ca ii va ajuta pe cai tineri sa ajunga mai repede la profesionisti si de ce nu,chiar sa ajunga sa castige centura! Mult noroc DOROFTEI,esti cel mai bun!!! |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Fri Jul 30, 2004 9:36 am Post subject: |
|
|
eu zic ca asa a fost pe bune ...
nu a fost furat dacat in meciul cu Spadafora ... astalalt era destul de mare, puternic si bun.
mi-au placut articolele din ziare .. si de pe net ... foarte scurte. la fel ca meciul.
Mult noroc in continuare Moshule.
Sper ca nu e inceputul sfarsitului. _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
|