View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
amadeus membru

|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:21 pm Post subject: Romani rapiti in Irak!!!!!!!! |
|
|
O echipa a postului Prima TV (un redactor si un cameraman) si un jurnalist de la Romania Libera au disparut in Irak in cursul zilei de luni. Redactia Prima TV sustine ca cei trei au fost rapiti de necunoscuti in dupa-amiaza zilei de luni de pe o strada din Bagdad. Pe de alta parte, circula zvonul ca disparitia celor trei este de fapt un joc al unui serviciu secret romanesc interesat in a compromite imaginea presedintelui Basescu, partizan declarat al aliantei cu SUA in Irak. Ziaristii de la Prima TV se aflau in Bagdad de mai multa vreme, deplasarea lor fiind finantata, potrivit acelorasi surse, de un om de afaceri irakian cu interese in Romania. Stirea despre disparitia jurnalistilor romani a aparut pe site-ul Al Jazeera luni 28.03.2005 in jurul orei 23:56 GMT. _________________ Daca un nebun va persista in nebunia lui, va fi considerat intelept. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
amadeus membru

|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:23 pm Post subject: |
|
|
Marie Jeanne Ion si-a sunat mama cu putin inaintea disparitiei
Reporterul Prima TV Marie Jeanne Ion, disparuta, luni, in Irak, si-a sunat mama cu putin timp inaintea disparitiei, sustine tatal ziaristei, fostul prefect de Buzau Ion Vasile.
"Marie Jeanne a vorbit cu mama ei in aceasta dupa-amiaza, iar la 15-20 de minute dupa asta nu s-a mai putut lua legatura cu ea", a declarat Ion Vasile.
El a apreciat ca "nu este bine" sa fie facuta agitatie in jurul acestui subiect.
"Nu se stie ce informatii si in ce forma ajung pe canalele de televiziune de acolo", a argumentat el, adagind ca nu se stie cum reactioneaza oamenii de acolo.
"Asa ca e mai bine sa asteptam vesti", a spus Ion Vasile. _________________ Daca un nebun va persista in nebunia lui, va fi considerat intelept. |
|
Back to top |
|
 |
amadeus membru

|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:26 pm Post subject: |
|
|
Rapirea jurnalistilor romani revendicata de Abou Mousab Al - Zarqoui
Jurnalistii romani, Marie-Jeanne Ion, redactor sef adjunct la PRIMA TV, Sorin Dumitru Miscoci, cameraman, si Ovidiu Ohanesian, ziarist la ''Romania Libera'', sunt in continuare dati disparuti in Irak, iar soarta lor ramane necunoscuta.
Potrivit unor informatii de ultima ora, rapirea a fost revendicata de gruparea iordaniana condusa de liderul Abou Mousab Al - Zarqoui, mana dreapta a lui Osama Ben Laden in Irak. Corespondentul Radio Romania la Bagdad sustine ca exista legatura intre rapirea jurnalistilor romani si recenta vizita a presedintelui Traian Basescu in Irak.
Desi tinuta secret, vizita sefului statului roman a fost relatata pentru prima oara de catre o agentie de stiri de limba araba.
56 de jurnalisti, asasinati in lume in 2004
Un raport publicat de Comitetul pentru protectia jurnalistilor (CPJ) dezvaluie faptul ca Rusia si Irakul sunt cele mai periculoase locuri din lume pentru jurnalisti. Potrivit raportului, intitulat ?Atacuri asupra presei", anul trecut au fost ucisi 56 de jurnalisti, mai multi decat in ultimii 10 ani.
In Irak, au fost asasinati 23 de ziaristi anul trecut, iar 22 au fost rapiti, majoritatea fiind reporteri irakieni. Ann Cooper, director executiv al CPJ, a declarat ca autoritatile ruse tolereaza uciderea ziaristilor precum in cazul directorului ziarului ?Forbes Rusia", Paul Klebnikov, ucis in septembrie anul trecut. _________________ Daca un nebun va persista in nebunia lui, va fi considerat intelept. |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Wed Mar 30, 2005 9:04 am Post subject: |
|
|
Eu cand va zic ca tara asta (Irak - n.n.) trebuie intai bombardata cap-coada si apoi repopulata cu albi, ma faceti extremist !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:45 pm Post subject: |
|
|
Mean Airman  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:59 am Post subject: |
|
|
Eu m-am oripilat de ei aseara (adica acum cateva ore bune) cand m-am uitat la tv serial preferat al meu de pe pro tv si a fost intrerupta de n ori pentru Editii Speciale ale stirilor ...  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Luiza membru

Joined: 06 Sep 2003 Posts: 63 Location: kum intri pe dreapta prima usha pe stanga langa inima ta`;p
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 2:11 am Post subject: |
|
|
am inteles ca pana la urma au fost localizati cei care sunt rapiti si se cere recompensa in jur de 4 milioane de $ , nu sunt sigura parca asa am retinut de la mama , nu prea ma mai uit la tv  _________________ A hug leeds to a kiss, a kiss leeds to a lick, a lick leeds to a , a leeds to a . So, do you want a hug ? :p |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:53 am Post subject: |
|
|
FireEyes wrote: | Suntem totusi...in postul Pastelui.... |
Si ? "Ce-are sula cu prefectura ?" (Nichita Stanescu) _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:15 am Post subject: |
|
|
eu nu cred ca irak-ul ar trebui bombardat cap coada si repopulat.
eu cred ca americanii nu aveau ce cauta acolo.
PUNCT
imi pare rau de ziaristi, meseria lor e o meserie riscanta.sper sa fie bine pentru ei.
dar nu ii cred pe americani cu nimic mai buni in tratamente decat pe irakieni.
si nu dau 2 bani pe valorile democratiei americane, ei care tineau in lagare familiile japonezilor care luptau in razboi pt america, sau spanzurau de orice creanga, pana acum vreo 30 ani, orice negru ar fi indraznit sa se apropie de o alba.
valorile lor sunt stabilite de ei, pentru ei si aplicate cum vor ei, intregii lumi. _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Aurasmic membru

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:31 am Post subject: |
|
|
Anca,
Ceea ce au facut americanii in Irak nu se deosebeste cu nimic fata de ceea ce ne fac musulmanii noua, crestinilor ! Personal ii consider pe musulmani drept cei mai mari idioti ai lumii ! Nici eu nu sunt de acord cu bombardarea dar nici sa ne ploconim in fata lor si sa-i consideram investitori strategici ! Sa stea in (..... cenzurat din motive de pudoare, cum ar spune sotul meu) in tarile lor si sa vina pe aici cand o sa-i chem eu ! Am lucrat prea mult cu musulmani, nu-i asa ?  _________________ Da, mai, sunt nevasta-sa lui Airman ! |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:33 am Post subject: |
|
|
Aurasmic wrote: | Sa stea in (..... cenzurat din motive de pudoare, cum ar spune sotul meu) in tarile lor si sa vina pe aici cand o sa-i chem eu ! Am lucrat prea mult cu musulmani, nu-i asa ?  |
acelasi lucru pot sa spuna si ei despre interventia americanilor in tara lor
si ii inteleg... _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Aurasmic membru

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:44 am Post subject: |
|
|
Ntz ! Nu sunt de acord ! Saddam reprezenta o amenintare la adresa intregii lumi ! De acord ca americanii ar fi trebuit sa astepte o rezolutie a Consilului de Securitate (dar cu francezii acolo, ma indoiesc ca ar fi obtinut-o ! ), cu toate acestea nu poti permite unui personaj ca Saddam sa spuna "F... you !" intregii lumi timp de 10 ani. Cu alte cuvinte, incerc sa spun ca interventia internationala (si nu americana, ca au fost vreo 20 de tari !) era si este justificata dar pe mine ma deranjeaza ca n-au asteptat votul Consiliului de Securitate ! _________________ Da, mai, sunt nevasta-sa lui Airman ! |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:54 am Post subject: |
|
|
pe mine ma deranjeaza ca nu se duc in Somalia sau alte tari extrem de sarace, sa se mire de ce nu au tv prin cablu si sa incerce sa gaseasca o solutie pentru eradicarea saraciei de acolo.
sa nu imi spui acum de toate ajutoarele materiale, de crucea rosie si toate misiunile umanitare...
niciodata nu vor investi acolo nici 10% din cat au cheltuit numai in unul din razboaiele in Irak.
eu cred ca printre altele, razboaiele astea, pe acre ei le creeaza, sunt si un mijloc de a-si testa noi arme.
asa cum au facut in razboiul bosniac.
no offense...but i don't give a s...t on their politics.
respect modul in care isi apara interesele proprii.dar nu mai mult.
nu o sa ma las indoctrinata de ce imi servesc ei prin media _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Aurasmic membru

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:58 am Post subject: |
|
|
Ai fost in Africa vreodata ? Sunt saraci pentru ca refuza sa munceasca ! Am fost cu sotul meu in Nigeria (a fost detasat pentru o perioada) si am vazut o gramada de cersetori pe marginea drumului. Cum eram cu multe sacose, l-am rugat pe unul din ei, contra cost, evident, sa ma ajute sa le car pana la masina (cam 300 m). Ei bine, a preferat sa stea sa cerseasca dar sa nu munceasca ! Te rog sa ma crezi ca il condamnam pe sotul meu pentru convingerile rasiste dar acum imi fac mea culpa ! Are dreptate ! _________________ Da, mai, sunt nevasta-sa lui Airman ! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |