View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:28 am Post subject: |
|
|
Mey, cum va las singuri, cum va incaierati !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
gurita66 Primul post
Joined: 22 Apr 2005 Posts: 1 Location: Warrenton, Oregon, USA
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:32 pm Post subject: Romani rapiti in Irak |
|
|
Sper ca populatia din Romania sa se gandeasca la faptul ca in locul celor rapiti ar putea fi unul chiar din familia lor si sa se organizeze intr-un fel sa ajute la eliberarea jurnalistilor. Oare americanii sunt orbi si surzi? spun asta ca n-am vazut nici o stire pe posturile de televiziune din USA despre rapirea romanilor jurnalisti si ghidului lor american.  |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:41 pm Post subject: |
|
|
oare americanii nu mai bine trag petrol din irak decat sa ne ajute pe noi ?? suna mai plauzibil .. ii cam doare undeva pe noi .. sunt cu un scop acolo .. din ultimile studii mai au petrol pentru 10 ani .. si le cam trebuie .. daca nu vor nu ai ce sa le faci .. _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Sirion Primul post
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:33 pm Post subject: |
|
|
Am cautat shi eu un forum in care se discuta despre ziaristi shi l-am gasit ... Desi am doar 17 ani shi nu cred ca cineva va fi deacord cu mie .. vreau sa zic shi eu parerea mea despre situatie ..
Poate unii imi vor spune ca sunt paranoik dar ... eu cred ca toata chestia asta a fost creata de PSD pentru a shifona imaginea actualei puteri .. Toate indiciile legate de plecarea ziaristilor tind sa ii invinuiasca pe cei de la PSD ... in special pe acel irakian ,membru PSD, al carui nume imi scapa in acest moment ( pp ca shtiti despre cine vb).
Eu personal ii inteleg pe parintii ziaristilor .... daca ar fi fost cineva de la mine din familie poate as reactiona la fel ... dar in acest moment nu putem vorbi despre retragerea trupelor romane din Irak doar pentru ca 3 ziaristi nu au respectat procedura .... Acestia au plecat din tzara pe cont propriu, fara nici o legatura cu oficialitatzile romane, care nici macar nu au respectat zonele cu diferite grade de pericol din Irak .. Din moment ce au plecat ca simpli turisti statul roman nu mai este raspunzator de sanatatea acestora .... Cu parere de rau spun ca acei oameni au intrat singuri intr-o situatie care putea fi usor evitata ...
Ca incheiere revin la ce am spus mai sus in leg cu PSD-ul ... Acestia au mai recurs la varsare de sange pentru obtinerea puterii shi la revolutia din 89 ... shi parerea mea este ca acum incearca din nou acest lucru ... Multumesc pentru atentie ...... _________________ - = This world = - |
|
Back to top |
|
 |
fornetti Primul post
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 2:34 pm Post subject: Echipament de interceptare a telefoanelor mobile. |
|
|
Exista inregistrari cu interceptarile telefonice din timpul crizei.
Va fi scandal mare..Deja se pregatesc articole in presa.
Unii dintre presarii nostri au echipament de interceptare a telefoanelor mobile.
Se va afla totul cat de curand.
Sunt jurnalisti care propun testarea cu detectorul de minicuni a celor "rapiti" , in direct la tv. |
|
Back to top |
|
 |
|