View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Fri Feb 04, 2005 12:40 am Post subject: muzica disco |
|
|
Va place muzica disco ?
Muzica anilor 80-90 ?
Aici nu intra in calcul muzica dance, ceea ce este-n zilele noastre.
Pentru pasionati ... recomand acest flux de muzica pe care-l puteti asculta folosind winamp: http://64.236.34.67/stream/1024
Aveti nevoie de 96kbps.
Cei care sunt pe dialup sa renunte  _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:22 am Post subject: |
|
|
Mihai,
Eu fiind mai in varsta (ehe, taica, pe cand eram eu tanar ... eheheheee) ascult mai degraba muzica anilor '70-'80 dar, recunosc, din cand in cand, ma mai dedulcesc la o "prospatura" a anilor '90.  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Fri Feb 04, 2005 11:24 am Post subject: |
|
|
interesant link mihai.
am vazut ca de poate face si download.
o intrebare am si eu - e safe ???  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Fri Feb 04, 2005 11:32 am Post subject: |
|
|
@airman
Voi incerca sa gasesc un flux si pentru tine
@ank
Download ?
Cum ai gasit tu posibilitatea sa faci download ?
Pliz igzplein  _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Fri Feb 04, 2005 11:35 am Post subject: |
|
|
nu am facut inca download, de asta intrebam
dar am vazut ca daca mergi pe melodie exista posibilitatea de a deschide fisierul daca esti logat sau sa faci download.
nu am facut nimic altceva, asta a fost prima impresie _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Fri Feb 04, 2005 11:43 am Post subject: |
|
|
acum am observat the 80's chanel
poti sa le asculti decat pe cele care au iconita de listen.
cat despre download... ..no wayyyyyy _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:55 pm Post subject: |
|
|
imi place muzica anilor 80 .. dar nu ma dau in vant dupa ea prea mult .. _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
amadeus membru

|
Posted: Tue Mar 22, 2005 5:52 pm Post subject: |
|
|
si eu prefer muzica anilor 80-90, eu nemaiavand 20 ani. Ii ascult cu mare placere pe Modern Talking, Bad Boys Blue, Falco, C.C.Catch(Karoline Muller), sunt sigur cei care au acum 20 ani nu au auzit de Maxx, Capella, U96, Haddaway, E-Rotic, 2 Unlimited _________________ Daca un nebun va persista in nebunia lui, va fi considerat intelept. |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:58 pm Post subject: |
|
|
Weekendul acesta am ascultat pe Samantha Fox. Also imi place UB40 shi multzi altzi pe care nu imi aduc aminte chiar acum de ei. Rod Stewart, Tina Turner, ma rog, bottom line imi plac.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
amadeus membru

|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:13 am Post subject: |
|
|
Vai ce marfa era Samatha Fox, dar acum mi-am schimbat opinia despre ea, de cand am auzit ca este lesbiana. Aveam si poze cu ea in calculator, va trimit si voua daca vreti. Cica iubita ei este chiar managera ei. _________________ Daca un nebun va persista in nebunia lui, va fi considerat intelept. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:08 pm Post subject: |
|
|
Pai, mey, la modul cum arata, marea majoritate a barbatilor nu vroiau altceva decat sa o (... bip ! ....). Mai ai nevoie si de dragoste uneori, asa incat am impresia ca s-a scarbit de barbati (daca zvonul se dovedeste a fi adevarat !)  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:10 pm Post subject: |
|
|
So daca e lesbiana nu mai arata la fel, sau, nu mai canta la fel? _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:06 am Post subject: |
|
|
Ba da, canta la fel ! De aratat, poate mai putin ca a imbatrinit acuma !
Eu sunt homofob asa ca nu ma incanta ideea de a vorbi despre o lesbiana. _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:23 pm Post subject: |
|
|
Eram numai curioasa. E ciudat cum lumea poate sa ishi shimbe parerea despre o persona chiar daca sunt familiari cu ea/el asha de repede, bazat pe sexual orientation. Nu se schimba k persoana, se schimba numai cu cine au sex.
P.S. I know este o rubrica dedicata acestui subiect. Sorry  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
amadeus membru

|
Posted: Fri Mar 25, 2005 9:57 am Post subject: |
|
|
ai dreptate, tuffgirl, nu ar trebui sa se tina cont de orientarea sexuala, dar stii cum e, atunci cand iti place de o cantareata/cantaret, mai ai si fantezii din alea gen:"mama ce i-as face, dar acum ca e cu altul/alta, totul e pierdut". zic... _________________ Daca un nebun va persista in nebunia lui, va fi considerat intelept. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |