View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:13 am Post subject: |
|
|
Ca femeie, Samantha Fox nu ma intereseaza ! Prefer genul Julia Roberts ! In ceea ce priveste modul cum canta, unele melodii imi plac, altele mai putin ! Ca orientare sexuala, daca se confirma chestia cu lesbianismul, phew ! Oricum, nu am fantezii de genul: "Mama ce i-as face !" In genere, eu nu am fantezii, ceea ce imi place, aplic ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
amadeus membru

|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:20 am Post subject: |
|
|
Este demonstrat stiintific ca orice persoana inzestrata cu ratiune, incepe sa aiba fantezii sexuale inca de la maxim 2-3 ani, asa ca e cam greu de crezut ca nu ai fantezii sexuale deloc, chiar si involuntar si tot ai. Asa-i ca mai intorci capul pe strada dupa o tipa care arata mai bine sau dupa una care e cu sanii pe jumatate afara?
Scuze ca am fost offtopic, dar am tinut sa fac aceasta precizare. _________________ Daca un nebun va persista in nebunia lui, va fi considerat intelept. |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:25 am Post subject: |
|
|
Sincer, chiar nu am fantezii ! Dar, depinde de ceea ce definesti tu prin fantezie. Daca te referi la dorinte pe care pe urma le si indeplinesti, atunci am avut, am si voi avea ! Daca te referi la situatii utopice (ex: sex cu o vedeta) chiar nu am ! Cat priveste intorsul capului dupa cate una care are tz...ele jumatate pe afara, sa stii ca misterul atrage mai mult decat goliciunea.
Hai ca si eu am fost off-topic rau de tot ! Nu vrei sa mutam discutia pe "Sexologul de serviciu ?" Asta daca, bineinteles, vrei sa continuam discutia pe aceasta tema ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:39 pm Post subject: |
|
|
Imi place de asemenea George Michael in the 80's-90's _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
|