View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MariaMagdalenadinJazzonia junior

|
Posted: Mon Oct 25, 2004 9:25 am Post subject: Limbajul trupului |
|
|
Toata lumea discuta despre limbajul trupului. Acum trebuie sa facem diferenta, e trup sau corp? Sa incepem pana una alta cu problema spatiilor. Spatiul personal. Ce este el? O Imagine, o realitate, un cerc magic in care suntem prinsi?
Maria Magdalena din Jazzonia
consilier de imagine |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
MallorydinJazzonia junior

|
Posted: Tue Oct 26, 2004 2:26 pm Post subject: Chiar |
|
|
Chiar esti asa de razboinicaaaa?
Ce-i trebuie unui angajat? Un spirit razboinic sau umilinta? Sau ceva curvasarealaaaaa?
 _________________ Timpul Imaginilor valureste. |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Tue Oct 26, 2004 3:43 pm Post subject: |
|
|
Toate trei !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
MallorydinJazzonia junior

|
Posted: Tue Oct 26, 2004 3:44 pm Post subject: Domnule Airman |
|
|
Domnule Airman esti pe placu' meu.
Airman04061969 wrote: | Toate trei !  |
_________________ Timpul Imaginilor valureste. |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Tue Oct 26, 2004 4:29 pm Post subject: |
|
|
Ce-i trebuie unui angajat ca sa ce?....Mallory, cred ca viclenie in primul rand ca sa stie care e momentul in care trebuie aplice una dintre cele trei tactici pe care le-ai enumerat. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
PrintesaJazzonia junior

|
Posted: Wed Oct 27, 2004 9:58 am Post subject: Supeeeer, Aneisse! |
|
|
Supeeer, draga Aneisse!
Aneisse wrote: | Ce-i trebuie unui angajat ca sa ce?....Mallory, cred ca viclenie in primul rand ca sa stie care e momentul in care trebuie aplice una dintre cele trei tactici pe care le-ai enumerat. |
_________________ Razboaiele de Imagine sunt valuritoare si valurite. |
|
Back to top |
|
 |
shangri junior

|
Posted: Wed Oct 27, 2004 4:48 pm Post subject: ce-i trebuie unui angajat |
|
|
Cred ca-i trebuie putina detasare. E drept ca petreci multa vreme la locul de munca, dar viata nu se reduce la atat. Ideal ar fi sa te educi astfel incat sa poti fi indiferent la aspectele neplacute ale serviciului si sa te bucuri din plin la cele placute. Sa poti spune - sincer! - ca berea bauta cu colegii e mai importanta decat magaria pe care ti-a facut-o seful. |
|
Back to top |
|
 |
ContessinadinJazzonia membru

|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:32 am Post subject: Re: ce-i trebuie unui angajat |
|
|
Shangri, e interesant ce spui. Cum crezi ca se exprima fiinta prin limbajul trupului atunci cand e detasata? Cu miscari are? Cum e jocul mainilor?
shangri wrote: | Cred ca-i trebuie putina detasare. E drept ca petreci multa vreme la locul de munca, dar viata nu se reduce la atat. Ideal ar fi sa te educi astfel incat sa poti fi indiferent la aspectele neplacute ale serviciului si sa te bucuri din plin la cele placute. Sa poti spune - sincer! - ca berea bauta cu colegii e mai importanta decat magaria pe care ti-a facut-o seful. |
_________________ Timpul Imaginilor e cu siguranta valurit. |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:34 am Post subject: |
|
|
Shangri, detasarea poate sa fie absoluta ! Ceva la modul :"mi se rupe de serviciu asta, oricum nu ma apreciaza asa ca de ce sa-mi mai bat capul cu prietenia colegilor ?" Te-ai gandit la asta ? _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
shangri junior

|
Posted: Mon Nov 08, 2004 4:35 pm Post subject: |
|
|
Nu ma refeream la o detasare absoluta, ci la a trece mai usor peste aspectele negative. Questia asta e valabila si in general, nu numai la job, dar din pacate e doar un ideal... Iar daca ajungi sa ti se falfaie de ceva, pana la urma ti se falfaie de toate, si atunci la ce dracu' mai traiesti?!
Pdap, prietenia colegilor e un echilibru delicat intre charisma si relatii profesionale. Voi ce ziceti despre problema asta? |
|
Back to top |
|
 |
shangri junior

|
Posted: Mon Nov 08, 2004 4:44 pm Post subject: Re: ce-i trebuie unui angajat |
|
|
ContessinadinJazzonia wrote: | Cum crezi ca se exprima fiinta prin limbajul trupului atunci cand e detasata? Cu miscari are? Cum e jocul mainilor? |
Pai, eu zic ca daca esti detasat esti tu insuti. Si te exprimi cum ti-e felul, cu maini sau fara. Dar, cu ziceam si-n mesajul anterior, asta e un ideal. Nu se-ntampla prea des sa fii detasat. |
|
Back to top |
|
 |
ovidiu bufnila membru

|
Posted: Tue Nov 09, 2004 9:29 am Post subject: Re: ce-i trebuie unui angajat |
|
|
Frumos spus, Shangri!
Te invit sa participi la atelierul de imagine pe care l-am deschis la:
http://xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.com/group/Strategii_de_Imagine/
shangri wrote: | Cred ca-i trebuie putina detasare. E drept ca petreci multa vreme la locul de munca, dar viata nu se reduce la atat. Ideal ar fi sa te educi astfel incat sa poti fi indiferent la aspectele neplacute ale serviciului si sa te bucuri din plin la cele placute. Sa poti spune - sincer! - ca berea bauta cu colegii e mai importanta decat magaria pe care ti-a facut-o seful. |
|
|
Back to top |
|
 |
shangri junior

|
Posted: Wed Nov 10, 2004 4:13 pm Post subject: Re: ce-i trebuie unui angajat |
|
|
Sunt deja acolo!!!  |
|
Back to top |
|
 |
MaoonadinJazzonia junior

|
Posted: Fri Nov 19, 2004 11:29 am Post subject: |
|
|
Korect, spus, Shangri. Cred ca am inteles ce vrei sa spui. Trebuie sa credem in ceva, nu?
shangri wrote: | Nu ma refeream la o detasare absoluta, ci la a trece mai usor peste aspectele negative. Questia asta e valabila si in general, nu numai la job, dar din pacate e doar un ideal... Iar daca ajungi sa ti se falfaie de ceva, pana la urma ti se falfaie de toate, si atunci la ce dracu' mai traiesti?!
Pdap, prietenia colegilor e un echilibru delicat intre charisma si relatii profesionale. Voi ce ziceti despre problema asta? |
|
|
Back to top |
|
 |
ovidiu bufnila membru

|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:23 pm Post subject: Re: ce-i trebuie unui angajat |
|
|
Vorbesti de autocontrol?
Ovidiu
shangri wrote: | ContessinadinJazzonia wrote: | Cum crezi ca se exprima fiinta prin limbajul trupului atunci cand e detasata? Cu miscari are? Cum e jocul mainilor? |
Pai, eu zic ca daca esti detasat esti tu insuti. Si te exprimi cum ti-e felul, cu maini sau fara. Dar, cu ziceam si-n mesajul anterior, asta e un ideal. Nu se-ntampla prea des sa fii detasat. |
|
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|