tuffgirl can't touch this

|
Posted: Wed Mar 23, 2005 9:04 pm Post subject: Re: Chiar |
|
|
Ce-i trebuie unui angajat? Un spirit razboinic sau umilinta? Sau ceva curvasarealaaaaa?
Cred k un spirit de a lua initziativa shi also putzina umilintza nu strica. Asta daca ai un servici de care it-zi pasa, shi te intereseaza sa ai o cariera in ceea ce faci. Cat despre curvasareala nu pot sa imi inchipui cum asta o sa ajute in the long run. Poate ajuta pentru cateva luni dupa care o sa vina altcineva shi o sfaca la fel shi atunci esti dat/a de o parte sau dat/a afara ca sa nu cauzezi probleme with the new "flavor" of the month.
Also trebiue sa fi o persoana care stie sa admita cand a greshit shi sa poti sa invetzi din greseli. Chiar daca crezi ca sheful a fost in the wrong, in the end is his/her bussines and can do whatever he/she wants. You always have a choice: stai acolo sau pleaca!
Cat despre colegi, fiecare are personalitatea sa shi cred k trebuie tratatzi bazat pe asta. Unii accepta unele glume, alltzii nu, so daca vrei sa i-tzi faci viatza usoara la munca, e important sa invetzi sa citesti caracterul celor cu care lucrezi k sa stii cum sa te comportzi cu fiecare.
Opinia mea.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|