View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Feb 07, 2008 8:03 am Post subject: |
|
|
Nu e ea CALUGARUL TEOFIL, a ei doar ce s-a blocat. El a fost blocat mai demult
de ce stam pititi?  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 8:05 am Post subject: |
|
|
ValiSS wrote: | Neatza si io. Kung-fu la olimpiada pe judet, maybe?
Tuffy, ai avut ceva activitate. Brava; incepi, bag seama, sa-ti faci prieteni noi.  | fraudata (ma mai duc odata ) |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Feb 07, 2008 8:05 am Post subject: |
|
|
Gata am plecat la culcare  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 8:08 am Post subject: |
|
|
somn usor frumoaso, pe curand  |
|
Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Thu Feb 07, 2008 8:10 am Post subject: |
|
|
Tuffy, eu stau pitit ca nu m-am barbierit de dimineata si-s un pic indecent in vestimentatie. Nu vreau sa se vada. Somn usor.
Bafta iarasi, Maybe. Si sa nu vii fara nota mare. Arata-le la copiii aia ce inseamna matematica (sau la ce-o fi olimpiada aia).  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 8:17 am Post subject: |
|
|
ValiSS wrote: | Tuffy, eu stau pitit ca nu m-am barbierit de dimineata si-s un pic indecent in vestimentatie. Nu vreau sa se vada. Somn usor.
Bafta iarasi, Maybe. Si sa nu vii fara nota mare. Arata-le la copiii aia ce inseamna matematica (sau la ce-o fi olimpiada aia).  | o sa am tema de casa azi: oare cati nasturi ai...descheiati
totusi: salut itbox, maine vin cu...cununitza  |
|
Back to top |
|
 |
Iomis gold member

|
Posted: Thu Feb 07, 2008 11:10 am Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | Buey...stie careva ce-i cu bloscutza ? Nu iese la numaratoare, Iomis ai sechestrat-o pe undeva? |
M-ati prins.  |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Thu Feb 07, 2008 11:19 am Post subject: |
|
|
Iomis wrote: | Aneisse wrote: | Buey...stie careva ce-i cu bloscutza ? Nu iese la numaratoare, Iomis ai sechestrat-o pe undeva? |
M-ati prins.  |
Hmmm....Egoistule! Macar pune-i la dispozitie un computer, n-o tine departe de noi  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 5:07 pm Post subject: |
|
|
Iomis, mai recunoaste odata si te-am iertat de tot  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Feb 07, 2008 11:35 pm Post subject: |
|
|
maybe wrote: | ValiSS wrote: | Tuffy, eu stau pitit ca nu m-am barbierit de dimineata si-s un pic indecent in vestimentatie. Nu vreau sa se vada. Somn usor.
Bafta iarasi, Maybe. Si sa nu vii fara nota mare. Arata-le la copiii aia ce inseamna matematica (sau la ce-o fi olimpiada aia).  | o sa am tema de casa azi: oare cati nasturi ai...descheiati
totusi: salut itbox, maine vin cu...cununitza  |
Ce imagine aduce conversatia asta in cap
Se mai dau cununite cu premiile?
Mai eu am stat toata ziua sa vad daca apuc sa povestesc cu careva shi nada!Nimeni nu a aparut...oh ba da sa nu mint am povestit putin cu Colorado (?) prietenul meu cel mai nou...m-a invitat la inghetata dar a spus ca logodnicul meu nu poate sa vina cu noi so am refuzat dupa care a disparut
Ok, fetele care cautati sa va lipiti sau sa agatzati pe aici pe forum, sa va puneti pofta in cui, Colorado nu agatza pe forumuri asha ca trebuie sa il invitati la o cafea pe privat Trebuie sa il incurajam sa posteze o poza cu dansul ca sa vedem cu cine povestim
Ziua la mine e inca tanara so poate revin cand imi debiteaza inspiratia.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Feb 08, 2008 4:25 am Post subject: |
|
|
Care ati mai auzit de Nemo shhi de Spaima lui?
Sa li se fi scufundat flotila navala shi s-au dus la fund?  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 9:45 am Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | Care ati mai auzit de Nemo shhi de Spaima lui?
Sa li se fi scufundat flotila navala shi s-au dus la fund?  | posibil, ultima oara i-am intalnit pe...uscat  |
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 2:04 pm Post subject: |
|
|
Helau madams end musius Ce mai coaceti pe aci' ?? Miroase a incins  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 2:05 pm Post subject: |
|
|
gata raioaso?
ti s-a acrit de Cuca Macai?  |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri Feb 08, 2008 2:10 pm Post subject: |
|
|
jolie_jojo wrote: | Helau madams end musius Ce mai coaceti pe aci' ?? Miroase a incins  |
oooofff, ce m-am speriat! credeam ca ai patit ceva naibii. niciodata nu ai lipsit atat si n-ai raspuns nici pe mess.
ce sa coacem? cine noi ? mnooooooo, suntem cuminti, atat de cuminti ca e liniste totala pe aici ...ziua ca noaptea...face galagie Tuff _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|