View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Fri Aug 13, 2004 10:38 am Post subject: |
|
|
Pe undeva skullp... are dreptate!
In schimb Andrei...., daca in notiunea asta de "muzica romaneasca" ai putea incadra si celelalte stiluri muzicale in afara manelelor, cred ca totusi inca se mai lucreaza cu pasiune! Vezi muzica populara care nici nu se mai vinde dar inca rezista pe udeva pe niste posturi de tv, cenacle rurale,... editii cincinale...,
Vezi muzica usoara a vechilor consacrati si.... spune si mie unde ai vazut munca fara plata?
Daca la baza interesului nu ar sta banul...., crezi ca ai mai asculta tu acum noutati? |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
lee_kior membru

|
Posted: Sun Sep 19, 2004 11:48 am Post subject: |
|
|
Quote: | Poeziile foarte bune care sunt compuse
pe o linie melodică proastă se uită iute
odată cu linia melodică. Pe c?nd o
poezie proastă pe o linie melodică bună
răm?ne ?n memorie. |
shi va las pe voi cei care cunoashtetzi atat de bine muzica romaneasca sa ghicitzi cine a spus lucrul asta shi ce fundal muzical avea shi are...
Vreau sa va ganditzi ca facetzi o comparatzie destul de greshita intre muzica romaneasca shi internatzionala in conditziile in care muzica romaneasca a inceput sa aiba contact shi influentze straine(intr`o cantitate shi calitate mai mult sau mai putzin buna) abia dupa 1989. Shi ma gandesc la exprimarea "cel mai bogat/cel mai cunoscut/cel mai etc din industria muzicala..."... mai putem sa avem pretentzii la compozitzii shi/sau creatzii artistice intr`o industrie? Nu cred asta...
Vretzi muzica romaneasca? Mergetzi intr`un club in care se canta folk... facetzi rost de muzica cantata pe la Cenaclul Flacara, ascultatzi formatziile romaneshti care au reushit sa stea impreuna peste 20 de ani shi care chiar daca au o experientza muzicala shi concertistica de invidiat abia acum incep sa iasa pe scena externa (ex. concerte ale noii componentze Pheonix in Europa, Iris pt prima data in concert in Ungaria). Lucrurile bune se fac cu rabdare!
Ash vrea sa vad peste vreo 10-15 ani daca O-Zone (celebra trupa MOLDOVENEASCA) ajunsa in topurile europene va mai fi prezenta altundeva decat in istoria topurilor...
Ne uitam dupa nou in gradina vecinilor shi la noi plantele de exceptzie ajung sa moara din cauza buruienilor...
Dar poate ca v`am irascibilizat (sper sa existe cuvantul asta deja, daca nu cer drept de copi-left pt el:D) shi poate v`am suparat shi poate... poate multe chestii d`astea insa mi`am spus shi io parerea:)
O zi buna,
Kioru  _________________ Stau la masa beau cognac/ Shi femeile ma plac/ Stau la masa beau lichior/ Sunt printzu` femeilor |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Sep 19, 2004 12:27 pm Post subject: |
|
|
Citatul apartine lui Stanescu? |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Sep 19, 2004 1:08 pm Post subject: |
|
|
offtopic!
Gasii!
E vb de Nichita, intradevar.... gand 8
Obs ca iti place Nichita (pana acum ai postat 2 citate ale acestuia)  |
|
Back to top |
|
 |
lee_kior membru

|
Posted: Sun Sep 19, 2004 10:36 pm Post subject: |
|
|
Felicitari Marius!
Ai recunoscut shi nu gresheshti ca`mi place Nichita. Mi`ash dori ca shi cei care iubesc atat de mult manelele, disco, hip-hop sau orice alt gen de muzica sa poata sa faca anumite asocieri shi comparatzii.... E dureros sa vezi ca un Nicolae (mamali)Gutza sau un ean Paul au mai mare cautare ca un Alifantis sau Pheonix....
Kioru
PS: Offtopic ce era? Mesajul meu? _________________ Stau la masa beau cognac/ Shi femeile ma plac/ Stau la masa beau lichior/ Sunt printzu` femeilor |
|
Back to top |
|
 |
alexstef membru

|
Posted: Thu Jan 06, 2005 8:29 pm Post subject: |
|
|
parerea mea este ca muzica romaneasca a luat-o cam razna. In Romania sunt prea multe manele si sunt prea putine formatii care mai meria sa fie ascultate. ce zicetzi  |
|
Back to top |
|
 |
|