View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
andreic silver member

|
Posted: Sat Aug 14, 2004 12:36 am Post subject: |
|
|
Herbalife astea sunt o teapa de fapt... |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
doru junior

|
Posted: Sat Aug 14, 2004 7:24 am Post subject: |
|
|
1.Cateva detalii despre compania Herbalife:
-sediul companiei-Los Angeles,California,SUA
-fondata in 1980
-lider mondial in domeniul nutritiei
-are reprezentante in 58 de tari
-companie cotata la bursa NASDAQ
-o companie de peste 2 miliarde de dolari cifra de afaceri
-peste 30 de milioane de clienti multumiti
-23 de ani de experenta,23 de ani de reusite
2.Greu de crezut ca toate astea inseamna teapa
3.Ai consumat cu vreo ocazie aceste produse?
5.Multumesc oricum ca urmaresti acest subiect,urmareste in continuare s-ar putea sa afli multe lucruri noi |
|
Back to top |
|
 |
andreic silver member

|
Posted: Sat Aug 14, 2004 1:27 pm Post subject: |
|
|
Ba e foarte usor sa iei teapa luandu-te dupa propaganda... e o frectie publicistica, cum sunt cu miile la iei, auzi tu leader mondial etc... loool
Companii de "dezintoxicare" si alte frectii sunt la tot pasul, fac afaceri pe seama celor care cred in ei... si mai toti folosesc termenul asta de "dezintoxicare"... care dezintoxicare... ei stiu...
Deasemenea se mai foloseste "natural herbal"... acu eu nu stiu ce iarba poate fi mai putin naturala da ma rog...
Mai e la moda si faza cu "clensing the body" ca o varianta... iti baga in fatra o poveste de 2 bani exagerata legata de nustiu ce vierme sau de nustiu ce mancaruri inventate de ei si dupa aia zice, stiti, pt 19.995$ va putem da o sticluta miraculoasa cu care va puteti dezintoxica... si o sa va simtiti mult mai bine, nu o sa mai fiti obositi etc...
Bineinteles nu lipseste faza aia ca, 1000000 people can't be wrong... care e o penalitate dinaia crasa... si evident, astea hostate in sua iti baga si faza aia ca this procedure was not tested medically in fdc sau nustiu unde la iei... ca altfel ii desfiintau...
Parca sunt astia de la nostri cu cosac plant... sau alti tepari autohtoni... aia cu iarga care creste nustiuunde pt radiatiile de la telefon... penal de tot
Herbalife este una din companiile care fac vanzari sub diferite nume, cand dai ca cumperi te trimite la iei... ei dau tepele pe diverse nume care aparent nu au legatura... si cand e sa faci afacerea miraculoasa te trimite la iei le site... logic. De aia au ceva cifra de afaceri... pt ca fraeri sunt multi.
Eh, trebuie si ei sa faca ceva pentru un living... nu e de condamnat in cosietatea moderna unde scapa cien poate da unii trebuie sa si creada ca altfel dau faliment...
Am analizat mult acest fenomen acu 3 ani pt o lucrare in acest domeniu - "marketingul miraculos sau cum sa faci pe cineva sa cumpere ceva de care nu are nevoie" se numea... LOOOOOOL |
|
Back to top |
|
 |
doru junior

|
Posted: Mon Aug 16, 2004 9:14 pm Post subject: |
|
|
Ai incercat tu sa combati ceva,dar te rog sa ma crezi ca nu merita efortul.Compania Herbalife, pot sa te asigur ca este foarte puternica si are succes cu aceste produse,are milioane de clienti multumiti in toata lumea si daca vrei sa te convingi poti oricand sa consumi(ca un studiu tot ai facut timp de trei ani) ,deasemeni esti liber sa ai parerea ta,pe care eu ti-o respect.M-ar interesa o parere a ta si dupa ce consumi DIN ACESTE PRODUSE. |
|
Back to top |
|
 |
andreic silver member

|
Posted: Mon Aug 16, 2004 11:20 pm Post subject: |
|
|
Mah, eu nu combat nimic ca sunt necombatant. E o teapa simpla si aplicata peste tot in lume... Nu este singura si nici ultima. Si la noi sunt cateva firme de dat tepe cu ierburi care cresc nustiu-unde si altele...
Iar cu chestia asta:
"are milioane de clienti multumiti in toata lumea "
Ai demonstrat exact ce am spus mai sus...
Vorba aia... Eat xxx, 1 bilion flies can't be wrong !
Ma intreb cand o sa ne mai maturizam si noi si sa nu mai cadem asa usor in plasa marketingului. Cat despre consum, probabil as voma Glumeam...
Na fiecare e cu parerea lui... da cat timp vii cu faze ca milioane de oameni etc... nu o sa fii relevant. E o simpla strategie de marketing care functioneaza in SUA demult... cum sa faci bani din lucruri de care nu ai nevoie...
You ARE what you EAT !  |
|
Back to top |
|
 |
doru junior

|
Posted: Tue Aug 17, 2004 6:02 pm Post subject: |
|
|
De fapt eu nu am vrut sa te conving de nimic,poate ai dreptate in ce priveste sloganele cu milioane de clienti etc.,dar eu iti povesteam din prroprie experenta:eu am slabit 9 kg.,sotia 12 si ne simtim minunat,efectele au fost nu numai in controlul greutatii ci si pe planul sanatatii-la noi in casa de foarte mult timp nu si-a mai gasit folosul macar o simpla aspirina.Sunt sigur ca lasand gluma nici tu nu ai vomita,dimpotriva.Asta este,oricum de cate ori vei avea chef si vei fi curios sa mai afli si alte amununte iti stau la dispozitie nu cu povestii ci cu lucruri reale. |
|
Back to top |
|
 |
|