View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
doru junior

|
Posted: Tue Jun 01, 2004 10:44 pm Post subject: alimentatie |
|
|
Orice om doreste sa aiba o buna sanatate,o siluieta zvelta si o piele frumoasa.Dar in efortul lor pentru a dobandi acest lucru,oamenii isi fac adesea rau,avand idei false despre lucruri importante pentru starea lor generala.Iata cateva pareri preconcepute,a caror explicare ajuta sa nu facem greseli si sa ne ingrijim in mod intelept sanatatea:
1.In baie se pierde surplusul de greutate
2.Exista diete prin care se poate slabi pentru todeauna
3.Ca sa slabesti,trebuie sa mananci cat mai rar
4.Nu este bine sa iei gustari
5.Fructele nu ingrasa
6.Celulita depinde de varsa si de greutate
7.etc |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Wed Jun 02, 2004 12:38 pm Post subject: |
|
|
apropo .. acest subiect era facut de mine  _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
doru junior

|
Posted: Wed Jun 02, 2004 4:36 pm Post subject: |
|
|
Imi cer scuze!Eu nu vroiam decat sa particip si eu la discutii,dar fiind mai putin initiat am apasat pe newtopic,in loc sa apas pe postreply si a iesit ce a iesit.Recunosc greseala(asa mi-am explicat eu incidentul-cred cel putin ca asta sa intamplat)si astept o propunere pentru a rezolva aceasta problema.Daca sunt si alte sugestii voi fi bucuros sa le aflu.  |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Jun 02, 2004 4:48 pm Post subject: |
|
|
In loc sa apesi pe "postreply" sigur ai apasat "Quote" si ai omis sa replici!
Dar nu face nicaieri... incet incet... |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Jun 02, 2004 5:12 pm Post subject: |
|
|
Byyyyyyy the way, celulita nu depinde nici de varsta, nici de greutate, as aca sowwy to dissapoint you Dorule.
Fixul meu e celulita- este o obsesie a vietii mele , cred ca m-as sinucide daca fundul meu ar arata vreodata ca o portocala dospita, asa cum vad la aproape toate femeile, chiar si la cele care fac regulat sport si la cele de 15 ani . Nu am avut niciodata probleme cu greutatea si oricat, orice as manca ma pot mentzine fara eforturi aproape schiloada, cum imi place mie. Insa trebuie sa am grija ce mananc din cauza nenorocitei de celulite, care nu se uita daca esti grasa sau slaba, ea vine si se instaleaza asa repede si adanc, ca deodata te trezesti dupa Craciun sau Paste cu niste coapse ca ale bunicii!
Ce fac eu ca sa-mi pastrez funduletuzl proaspat, ridicat si fara gaurele:
- sport! fug cand am timp si cu cine, caci focile cu care fug nu prea vor
- nici o mancare grasa dupa ora 8 seara, poate fructe sau iaurt, dulciurile is interzise cu desavarsire! Asta e regula de aur, in functie de a carei respectare poti scapa de celulita in doua saptamani sau o poti capata in doua zile! Tot ce bagi in tine seara nu se mai consuma, ci se pune direct pe fund! Niciodata in alta parte!
- o data sau de doua ori pe zi masaj cu ulei de masline- o data sau de doua ori pe saptamana un peeling cu o crema abraziva sau exfolianta, dupa care se aplica o crema grasa, Johnson's Baby amestecat cu ulei de masline
Mai exista si ceaiuri, pastile si alte leacuri, cu care sa te complici daca esti cumva mai disperata decat mine , ceea ce nu-ti doresc, dar in general daca ai grija sa nu exagerezi cu grasimea si dulciurile si mai faci si putina miscare, celulita poate fi tinuta in sah  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Jun 02, 2004 5:27 pm Post subject: |
|
|
Cu "fuga" sunt de acord, dar....
Quote: | - nici o mancare grasa dupa ora 8 seara, poate fructe sau iaurt, dulciurile is interzise cu desavarsire! Asta e regula de aur, in functie de a carei respectare poti scapa de celulita in doua saptamani sau o poti capata in doua zile! Tot ce bagi in tine seara nu se mai consuma, ci se pune direct pe fund! Niciodata in alta parte! | -
Depinde de organism si de capacitatea acestuia de "asimilare"
Eu, de ex; daca nu sparg stomacul seara... nu ma simt bine,..iar ceea ce mananc trebuie sa fie si consistent, si in ciuda celulitelor si ale altor grasimi... inca imi mentin cele 65 kg!
Quote: | o data sau de doua ori pe zi masaj cu ulei de masline- |
Cred ca acest produs este unul f esential!
In ce priveste uleiul in domeniul gastronomic este f renumit in calitatile sale .
Eu... salatele le servesc cu ulei de masline;
Iaurturile grase si acre,branza.., deasemeni stropite cu acest ulei!
Eu insa cred ca "celulita" se formeaza in special la cei cu potential de obezitate, la pers cu surplus, si f esentiala este si varsta! |
|
Back to top |
|
 |
Guest
|
Posted: Wed Jun 02, 2004 6:07 pm Post subject: |
|
|
De acord in tot ce ati spus cu voi.Ma intreb insa daca organismul in aceste momente are asigurat vitaminizarea de care cel are nevoie? |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Wed Jun 02, 2004 6:52 pm Post subject: |
|
|
Pfoai de mine, iau cutiile de vitamina A Forte si E si C si ....pfoai asta pentru ca sa am un ten frumos! si ca sa ii fac lui marius in ciuda  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
|
Posted: Wed Jun 02, 2004 7:50 pm Post subject: |
|
|
Shewanna wrote: | Pfoai de mine, iau cutiile de vitamina A Forte si E si C si ....pfoai asta pentru ca sa am un ten frumos! si ca sa ii fac lui marius in ciuda  | As dori sa te rog sa vizitezi www.desprediete.net si m-ar interesa foarte serios o parere a ta despre acele produse |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Wed Jun 02, 2004 9:04 pm Post subject: |
|
|
)) shew .. iti cere lumea parerea .. cred ca ti`ai gresit meseria in viata .. trebuia sa te faci nutritionista  _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Wed Jun 02, 2004 9:21 pm Post subject: |
|
|
Da da, Catalin, cum sa nu
Ce sa zic eu Vizitatorule? Nimic nu se poate fara mult sport, si fara ambitie si cate si mai cate.. Eu personal nu am tinut niciodata nici o dieta, decat asa, controlez ce mananc ca sa nu ma fac cat o foca (desi nu stiu de ce mi-e frica ca oricum nu ma ingras, daaaaaar nu se stie niciodata
Ca sa zic sincer taicamio lua odata, cu fro' 7 ani in urma produse Herbalife (praf din acela pentru nu stiu ce fel de suc cu gust de capsuni si avea un arsenal de pastile si drajeuri) dar rezultate de zeci de kg nu am vazut desi nu ne vedeam decat ffff rar -adica nimic neobisnuit- si tocmai de aceea as fi vazut fro' schimbare radicala la el
(pentru curiosi, eu am o relatzie "foarte stransa" cu tatal meu )
Acum nu stiu daca le mai ia, caci legaturile noastre am ramas streict financiare cert este ca nu a slabit decat cateva kg (pana in 10) _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu Jun 03, 2004 7:51 am Post subject: |
|
|
shew,
mincinoasa mica ce esti!
Inainte sa postezi si sa pacalesti pe astia... , cred ca ar fi mai bine sa le arati si o poza cu tine!
De unde ai scos dieta de care vorbesti caci eu cand privesc la acele 75-80 kg ale tale..... nu stiu ce sa mai cred!
Ia uite "umflatzica" a inceput sa devina "nutrititionista de servici"!!!
hihihi! |
|
Back to top |
|
 |
doru junior

|
Posted: Thu Aug 12, 2004 8:56 am Post subject: |
|
|
v-ati terminat toate comentariile? as fi vrut sa mai discutam despre aceasta chestiune |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu Aug 12, 2004 9:19 am Post subject: |
|
|
OK, sorry!
Asteptam sa revii iar daca te deranjeaza oftopicul din acest subiect putem sa rugam responsabilii sa modifice! |
|
Back to top |
|
 |
doru junior

|
Posted: Thu Aug 12, 2004 9:58 am Post subject: |
|
|
Nu ma deranmjeaza deloc.
As vrea sa lansez in discutie urmatorul subiect:Nutritia celulara |
|