View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
boboc3l gold member

|
Posted: Wed Sep 26, 2007 4:58 pm Post subject: |
|
|
nu...eu sunt fata cuminte ..gandul meu e la altcineva...la mine nu prea sta  _________________ ...my only love sprung from my only hate! too early seen unknown, and known too late.. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Wed Sep 26, 2007 5:01 pm Post subject: |
|
|
boboc3l wrote: | nu...eu sunt fata cuminte ..gandul meu e la altcineva...la mine nu prea sta  |
clar sunt in urma...la cine iti sta gandul mei A?? _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
boboc3l gold member

|
Posted: Wed Sep 26, 2007 5:04 pm Post subject: |
|
|
pai... ..la scoala.. ...din pacate e la cineva care nu prea merita..insa viatza merge mai departe..fac eu rost de alt gand  _________________ ...my only love sprung from my only hate! too early seen unknown, and known too late.. |
|
Back to top |
|
 |
talib Big Diamond

Joined: 20 Feb 2007 Posts: 1617 Location: behind those empty walls
|
Posted: Wed Sep 26, 2007 5:06 pm Post subject: |
|
|
gandestete la melodia aia pe care o asculti acum _________________ say it ain't so!... SAY IT GOD DAMN IT!!! |
|
Back to top |
|
 |
boboc3l gold member

|
Posted: Wed Sep 26, 2007 5:10 pm Post subject: |
|
|
 _________________ ...my only love sprung from my only hate! too early seen unknown, and known too late.. |
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Wed Sep 26, 2007 5:31 pm Post subject: |
|
|
boboc3l wrote: | pai... ..la scoala.. ...din pacate e la cineva care nu prea merita..insa viatza merge mai departe..fac eu rost de alt gand  |
Nu merita?? Miros eu indragosteala aici??? mmmmmmdaaaa
ei las ca nu este asa de grav.... ai fluturashi in stomac? alea alea?? Ce pot sa-ti spun... Nuj ce sa-ti spun... stiu cum e...  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
boboc3l gold member

|
Posted: Wed Sep 26, 2007 5:37 pm Post subject: |
|
|
indragosteala??...hmm...nu shtiu ce e..dar e ceva
nici eu nu shtiu ce sa spun ...dar nici nu conteaza  _________________ ...my only love sprung from my only hate! too early seen unknown, and known too late.. |
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Wed Sep 26, 2007 5:40 pm Post subject: |
|
|
Mey important este ce simti...nu?
E rau? sau e bine?
Daca e rau..poti face sa fie bine?
Daca e rau poti invata ceva din asta ca data viitoare sa nu mai fie rau? De ce e rau? De ce e bine...
De ce dreaq vorbesc asa mult?  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
boboc3l gold member

|
Posted: Wed Sep 26, 2007 5:44 pm Post subject: |
|
|
jolie_jojo wrote: | Mey important este ce simti...nu?
E rau? sau e bine?
Daca e rau..poti face sa fie bine?
Daca e rau poti invata ceva din asta ca data viitoare sa nu mai fie rau? De ce e rau? De ce e bine...
De ce dreaq vorbesc asa mult?  |
este important ce simt..dar nu trebuie sa simt doar eu..
nu shtiu daca e rau ..dar cu sigurantza nu e bine..
se poate invatza..normal...ca din orice greseala..dar de ce trebuie sa fie o greseala??
nu vorbesti mult....vorbeshti bine..shi dai de gandit
so,....show must go on cu ganduri sau fara  _________________ ...my only love sprung from my only hate! too early seen unknown, and known too late.. |
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Wed Sep 26, 2007 5:49 pm Post subject: |
|
|
Nu am spus ca trebuie sa fie neaprata o greseala... acum realizez ca eu am gresit de multe ori spunand ca a fost o greseala..pricepi?
Corect...ca sa fie bine (pe moment) trebuie sa fie doi... DAR ...show must go on vb ta... poate se suceste sau poate tu te sucesti  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
boboc3l gold member

|
Posted: Wed Sep 26, 2007 5:52 pm Post subject: |
|
|
sa ma sucesc..in dreapta sau in stanga??
sau sa sucesc capul dupa altceva?? ..prea multe intrebari...prea putzine raspunsuri...deja ma complic
mai bine carpe diem..shi ce va fi ..va fi..
succes la scoala shi la serviciu...sa revii cu fortze noi shi plina de entuziasm  _________________ ...my only love sprung from my only hate! too early seen unknown, and known too late.. |
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Wed Sep 26, 2007 5:54 pm Post subject: |
|
|
ms mumos bobocelule Asemenea si ai grija de tine!  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
boboc3l gold member

|
Posted: Wed Sep 26, 2007 6:06 pm Post subject: |
|
|
jolie_jojo wrote: | ms mumos bobocelule Asemenea si ai grija de tine!  |
cu mare placere ...cred ca ma retrag shi eu in vizuina.. am o tema de comentat la filosofie shi trebuie sa aberez cu spor shi mult umor (ca sa fie profa' fericita)
o seara placuta Jolie..shi concediu cat mai frumos ..cat mai ai de el, merita sa te distrezi(discoteci, plimbari prin parc sub luna plina ...de toate ) _________________ ...my only love sprung from my only hate! too early seen unknown, and known too late.. |
|
Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Wed Sep 26, 2007 6:09 pm Post subject: |
|
|
Quote: | ...cred ca ma retrag shi eu in vizuina.. am o tema de comentat la filosofie shi trebuie sa aberez cu spor shi mult umor (ca sa fie profa' fericita)
|
Sper ca nu vesnica tema a raportului dintre materie si constiinta,sau cam asa ceva,ca la asta am luat si eu 2(DOI) la filozofie,desi am comentat-o cu umor.
Din pacate proful nu a prea avut umor...  _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Wed Sep 26, 2007 6:41 pm Post subject: |
|
|
He he he he he... eu la filozofie...oare cand am abordat materia asta a 12 a da.. intr-a 12 a..aveam numai note din burta si muuuulte absente Practic am trecut pe spinarea profei(spre rusinea mea )
Prin urmare pot spune ca avea umor
Salutare Nemo  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |