|
Forum Itbox locul unde te simti bine
Salut! Ce faci ? Hai si tu cu noi :) ! Ce?! Vrei sa pleci ?! :) Stai asa oleaca! Ne-am deschis Cafenea! Te asteptam si pe tine in Cafenea la itbox. Locul Unde Te Simti Bine!
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
maybe may be
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 11:28 am Post subject: |
|
|
Coralia wrote: | Noah ca nu am mai dat de ceva vreme pe aici
Mai traiti?
Daddy esti cuminte?  | daddy?!
sal coral  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Rose Marie Blue Tenderness

Joined: 17 Jun 2007 Posts: 1273 Location: In the garden of roses
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 11:47 am Post subject: |
|
|
Eu.....
Eu sunt Rose,
Despre mine ce-as putea sa spun?? Mult prea putine din pacate… Poate cam ezitanta, plina de indoieli si de obsesii, de vise si amintiri. Usor de pacalit (aparent), din dragoste, datorie sau jena. De bicei in postura de calau. Prea sensibila, fireste. Mult prea irositoare. Fara replica in fatza mojiciei, chestie pe care mi-o tot propun spre remediere. Cu frica de moarte, de paianjeni, de penibil. Neintelegand cum functioneaza sistemul bancar, bursa, ceasul, interesul pentru structurile din beton, pasiunea pentru alergare, dorintza de a avea un diamant, lipsa de scrupule, existentza oamenilor buni care nu cred in Dumnezeu... aaa... si altele si altele... Si imi place sa ma mai cred romantica sau, mai degraba, in cautarea romantismului. Si-as vrea sa fiu o mama buna. Si as mai vrea…
Mai sunt o vesnica indragostita de cuvant, mai ales de cel scris, cel gandit pe indelete, s-atarne greu, sa tenteze perfectiunea, dar, din pacate n-am cu cine sa vorbesc despre placeri din astea, cam uitate si de mine... Lumea isi ia casa, isi ia seviciu, sau si-l pierde, isi ia canapea de piele, isi ia bilet de avion, isi ia barca sau camion sau jipan, isi ia banii de la banca, si-i pune la loc, isi ia haine, isi ia carte de credit, isi ia rate si dobanzi, isi ia cursuri, isi da examene, isi da duhul muncind, isi da arama pe fatza, isi da importanta, isi da cu spoiala, isi da trecutul uitarii, isi da cu parerea, isi da aere...
Duc o viatza banala, cuminte... Ma vad cu putini oameni, din lipsa de timp, de chef, de …. cine mai stie ? Impletiturile au un ochi pe fatza, unul pe dos. Poate de aceea sunt aici…  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 11:54 am Post subject: |
|
|
Bine ai venit....
Spun numai atat....am citit mai sus! _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 11:55 am Post subject: |
|
|
aham, esti pe la... "iegzistentiale"
bine-ai venit, Rose " border="0" /> |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 11:55 am Post subject: |
|
|
si tuh ce te bagi, aia mica, jojo  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Jun 21, 2007 11:57 am Post subject: |
|
|
Incerc sa fiu,nimic mai mult,multzam frumos pt calda primire si mai ales pt trandafiri.  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 11:57 am Post subject: |
|
|
Eu????
Poi.....
Am ceva si pt tine..... te uiti la offtopic?? sa vezi?? _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Thu Jun 21, 2007 4:31 pm Post subject: |
|
|
hello  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Jun 22, 2007 4:32 am Post subject: |
|
|
Roza acuma nu stiu daca ar trebui sa iti spun bine ai venit sau sa te cer de nevasta?
Bine ai venit.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jun 22, 2007 5:33 am Post subject: |
|
|
Multumesc pentru urare,marturisesc sunt nitel misogama.......asa de la prima intalnire imi si vrei manuta?  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jun 22, 2007 6:17 am Post subject: |
|
|
Pai nu eram sigura daca ai dat anuntz la matrimoniale sau te-ai prezentat.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jun 22, 2007 6:19 am Post subject: |
|
|
Concluzia sunt femeia ideala?  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jun 22, 2007 6:26 am Post subject: |
|
|
pentru unii....... nu pentru mine. Esti prea romantica  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jun 22, 2007 6:28 am Post subject: |
|
|
Sunt.
Si tu esti fata
Hi,Sweety _________________
 |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jun 22, 2007 6:29 am Post subject: |
|
|
M-ai prins Hai sa ne mutam pe la chat sau pe la pat (la mine) pana nu ne da astia afara pentru offtopic  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
TV Online - Reviste - Reviste