| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
maybe may be
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 10:00 am Post subject: |
|
|
ups, te-ai bagat in fatza  |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Fri Apr 13, 2007 10:08 am Post subject: |
|
|
Niciodata nu mi-a placut sa stau la coada.  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 10:17 am Post subject: |
|
|
Apropox de bufnite...ar fi culmea sa ajung la concluzia ca nu am noroc din cauza ca am confundat 3 bufnite cu 3 pisici negre!!!
Dar sunt si bufnite negre? eu nu stiam....  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 11:10 am Post subject: |
|
|
| jolie_jojo wrote: | Dar sunt si bufnite negre? eu nu stiam....  |
eeeei, noaptea toate-s negre  |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Fri Apr 13, 2007 11:31 am Post subject: |
|
|
Nici nu se observa ca-n timpul zilei se albise!  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri Apr 13, 2007 11:33 am Post subject: |
|
|
| marius wrote: |
Am redus de la 1,5 pachete/zi la 10 tigari maximum/zi
Oricum este un pas...si inca unul mare
Apropos, mi-am propus ca in luna mai sa intru fara tigari!!!!! Fira-mi guta de aur
Mizzzah e aici cu noi..tot timpul, doar ca deocamdata timpul liber il dedica pt lansarea unui nou site, mai putin timp pt forum,..insa e aici zilnic.. |
Eu nu pot nene, tre' sa ma las brusc , nu merge cu redusul . Normal ca in primele doua saptamani mai bag o tzigara la doua zile, apoi mai una la 4 zile si tot asa ...asta se cheama tot redus?
Daca imi spun ca le reduc n-are nici un farmec , m-as gandi tot timpul ca una in plus sau in minus nu conteaza. Ca sa ma las de fumat trebuie sa ma gandesc ca fiecare zi fara tzigara e o victorie. Daca ma las din prima mi se pare si mai mare scofala. Cine buey , eu sa nu pot sa ma las de fumat? Problema mea nu e de la nicotina, nu e dependenta de nicotina ci dependenta gestuala, mai ales cand ies la un suc cu prietenii...In rest, daca ma gandesc bine n-am simtit asa o nevoie acuta de tzigara.
Ma gandeam sa iau tzigari de-alea ultralights care sunt ca niste paie pentru ca nu le suport si uite asa decat sa-mi aprind o tzigara de-aia mai bine nu mi-as aprinde-o dar cred ca procesul ar fi mult mai lung. So, cel mai bine ar fi sa ma scol intr-o zi si sa zic GATA. Acuma problema e....care zi? Maine nu ca e sambata , apoi e duminica si tot asa
In una din zilele astea...de maine chiar ar fi bine. Mmmmmm 80% de maine....incerc sa ma las. Mi-ar fi mult mai usor daca m-as intrece cu cineva, daca ar fi asa ca o competitie....
E foarte important cand o sa fie ziua asta pentru ca daca zic ca e maine si incerc si apoi nu-mi iese si dupa o saptamana o sa fumez ca o turcoaica apoi o sa imi intre in cap ca e ceva dificil sa te lasi de fumat iar eu cand ma gandesc la dificil mi se pare aproape imposibil si atunci mai bine nu ma mai las
O sa vad...ma mai gandesc daca e maine sau poimaine desi bine ar fi fost sa fi fost ieri  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Fri Apr 13, 2007 11:54 am Post subject: |
|
|
Si eu ma las de fumat de vreo 15 ani incoace si inca nu ma hotarasc in ce zi! M-as baga la un concurs, dar mi-e teama ca as minti porceste, cu toata jena cu care recunosc acuma asta. Ba nu; cred ca as minti fara pic de jena! Sincer nu stiu cum trebuie facut. Am reusit acu' vreo 8 ani si a durat vreo saptamana, 10 zile, asa ceva. Si m-am dus la bere cu colegii de facultate si s-a ales praful instantaneu. Pardon; s-a ales berea!
Cu light n-am crezut vreodata sa ma obisnuiesc. Totusi, de aproape un an am reusit (numai eu stiu ce dureri de plamani am avut primele 2 luni) sa fumez in proportie de vreo 90% numai light.
Cand descoperiti leacul, spuneti-mi si mie.VA IMPLOR!  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Apr 13, 2007 11:58 am Post subject: |
|
|
Leacul?
Drogurile
Sper ca nu e nimeni atat de idiot sa nu priceapa ca a fost o gluma si sa incerce leacul asta. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Fri Apr 13, 2007 11:59 am Post subject: |
|
|
Am fugit sa-mi iau un mare joint!  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:03 pm Post subject: |
|
|
La mine este foarte ciudat......am inceput cu lights(nu dam nume) ....ajunsesem la 2 pachete pe zi! Mi-am spus ''domne' daca iau lung poate fumez mai putin'' zis si facut...de la 2 pachete/zi am ajuns la 1....in prima luna...apoi din nou saltul mortal la 2
AGAIN ''domne'daca trec la roshu fumez mai putin'' zis si facut......acum sunt la rosu -lung 2 pachete/zi!
Halal rationament
DAR VA JUR CA MA LAS!!!!! _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |

|
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:08 pm Post subject: |
|
|
Mdea intre 4 scanduri tot cu pipa ma ingroapa!!!!  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:10 pm Post subject: |
|
|
Probabil ca si pe mine. Sa-mi comand din timp un cosciug din aluminiu ca sa nu iau, doamne-fereste, foc!  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:12 pm Post subject: |
|
|
| ValiSS wrote: | Probabil ca si pe mine. Sa-mi comand din timp un cosciug din aluminiu ca sa nu iau, doamne-fereste, foc!  |
Sa fie dotat si cu ''egstingtor''  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:18 pm Post subject: |
|
|
Promit c-o sa fumez palmat cat joc table cu Sf. Petre!  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|