View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Guest
|
Posted: Fri Mar 19, 2004 9:59 am Post subject: Re: ??? |
|
|
Noi nu vedem, pur si simplu! Suntem valuriti intr-o procesualitate profunda. Altfel nu am putea vedea. Imaginea tine de relatiile stabilite intre procesualitati! Timpul liniar si timpul circular sunt doar cazuri izolate in valurirea temporala a universului plin de universuri. mintea ta nu este o camera obscura! Creierul tau e valurit. Ce intelegi prin asta? De ce se valuresc matricele? Munti, vai, ape? Galaxii valurite! Schimba-ti VIZIUNEA!
Roman Valeriu wrote: | Pai, mai Ovidiu, TU CUM VEZI!!!
Transformi imaginea in spoturi? Adica, camera de luat vederi?
Sau obzervi un spectru luminos?  |
|
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
ovidiu bufnila membru

|
Posted: Fri Mar 19, 2004 10:16 am Post subject: Re: ??? |
|
|
Nu confunda valurirea temporala cu valurirea apei, Valeriu! Ca sa completez ce-am spus ca vizitator. Tu ai o minte?
Anonymous wrote: | Noi nu vedem, pur si simplu! Suntem valuriti intr-o procesualitate profunda. Altfel nu am putea vedea. Imaginea tine de relatiile stabilite intre procesualitati! Timpul liniar si timpul circular sunt doar cazuri izolate in valurirea temporala a universului plin de universuri. mintea ta nu este o camera obscura! Creierul tau e valurit. Ce intelegi prin asta? De ce se valuresc matricele? Munti, vai, ape? Galaxii valurite! Schimba-ti VIZIUNEA!
|
|
|
Back to top |
|
 |
ovidiu bufnila membru

|
Posted: Fri Mar 19, 2004 10:21 am Post subject: O spun si o repet! |
|
|
Noi nu vedem, pur si simplu! Suntem valuriti intr-o procesualitate profunda. Altfel nu am putea vedea. Imaginea tine de relatiile stabilite intre procesualitati! Timpul liniar si timpul circular sunt doar cazuri izolate in valurirea temporala a universului plin de universuri. mintea ta nu este o camera obscura! Creierul tau e valurit. Ce intelegi prin asta? De ce se valuresc matricele? Munti, vai, ape? Galaxii valurite! Schimba-ti VIZIUNEA!
Anonymous wrote: | Noi nu vedem, pur si simplu! Suntem valuriti intr-o procesualitate profunda. Altfel nu am putea vedea. Imaginea tine de relatiile stabilite intre procesualitati! Timpul liniar si timpul circular sunt doar cazuri izolate in valurirea temporala a universului plin de universuri. mintea ta nu este o camera obscura! Creierul tau e valurit. Ce intelegi prin asta? De ce se valuresc matricele? Munti, vai, ape? Galaxii valurite! Schimba-ti VIZIUNEA!
|
|
|
Back to top |
|
 |
Roman Valeriu membru

|
Posted: Fri Mar 19, 2004 11:38 am Post subject: ???????? |
|
|
Doamne fereste! Care mai de care pe forumul asta!!
Mare tii_e gradina Doamne! |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Mar 19, 2004 12:07 pm Post subject: |
|
|
si.... tu incercai sa sari gardul? |
|
Back to top |
|
 |
Roman Valeriu membru

|
Posted: Fri Mar 19, 2004 2:05 pm Post subject: Da! Da! |
|
|
Am sarit gardul sa scap!!!!!!!  |
|
Back to top |
|
 |
ovidiu bufnila membru

|
Posted: Fri Mar 19, 2004 2:32 pm Post subject: Marius: |
|
|
Marius, ai putea sa inviti niste tineri talentati si insurgenti sa construiasca topicul asta pe potriva intersului lor pentru imagine?
Multumesc pentru ingaduinta.
marius wrote: | si.... tu incercai sa sari gardul? |
|
|
Back to top |
|
 |
Roman Valeriu membru

|
Posted: Fri Mar 19, 2004 2:35 pm Post subject: !!!!! |
|
|
O sa incerc sa construiiiesc!!! Dar cu ce incepem? Ma puteti ajuta?  |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Mar 21, 2004 11:30 am Post subject: |
|
|
Ovidiu,
Incerc! |
|
Back to top |
|
 |
Roman Valeriu membru

|
Posted: Mon Mar 22, 2004 1:10 pm Post subject: !!! |
|
|
Incearca!!!! |
|
Back to top |
|
 |
ovidiu bufnila membru

|
Posted: Tue Apr 06, 2004 3:44 pm Post subject: Noua Comunicare |
|
|
Cum comunicam in Noul Mileniu si cum ne influenteaza imaginile in comunicarile noastre?

Last edited by ovidiu bufnila on Thu Apr 22, 2004 2:39 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
kadi Guest
|
Posted: Thu Apr 22, 2004 5:46 am Post subject: |
|
|
Teorii, teorii, teorii. Multe cuvinte, idei si "imagini" asociate lor. Si asta in dorinta de a intelege "imaginea", sau poate, cine stie, si in dorinta de a creea si cultiva o imagine de destept ego-ului. Asta imi aduce aminte de cineva care incearca sa spele noroiul cu noroi. In felul acesta nu se ajunge la nici un rezultat. Daca esti interesat de misterul imaginilor de ce nu cauti radacina lor, sursa lor. "Imaginea", va fi inteleasa cu adevarat, in momentul in care v-a fi cunoscut si inteles "mediul" in care apare, evolueaze si dispare orice imagine. Ma refer la constiinta-fundal care nu-si poate fi siesi obiect, dar care obiectiveaza totul, acel "loc" unde nu exista nici macar ideea-imagine de individualitate de eu. |
|
Back to top |
|
 |
AdaLzEeA Primul post
Joined: 18 Jun 2004 Posts: 1 Location: where the sind blows and the sea is near!!!
|
Posted: Fri Jun 18, 2004 11:23 pm Post subject: Filosofie |
|
|
Stie cineva niste carti filosofice interesante? Astept cateva propuneri! Multumesc anticipat! _________________ I am a princess, I live in the clouds. If you wanna kick it with me, you better bow down. So get on your knees, and call me your highness, cuz baby believe me, I'm the finest! |
|
Back to top |
|
 |
ovidiu bufnila membru

|
Posted: Sat Jun 19, 2004 11:32 am Post subject: De cand sunt moderator? |
|
|
De cand sunt moderator?
Grea sarcina. Va multumesc pentru incredere.
 |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Jun 20, 2004 7:52 am Post subject: |
|
|
ovidiu,
In primul rand,.. vezi ca ai postat in dubluexemplar, si.. poti sa stergi unul dintre ele..,iar in al doilea rand cred ca din moment ce tzi s-a insarcinat aceasta functie,.. e pe merite! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |