View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Tue Mar 23, 2004 2:36 am Post subject: Dam ceasurile inainte |
|
|
Romania va trece, in noaptea de 27 spre 28 martie, la ora oficiala de vara, dupa venirea primaverii astronomice si odata cu cresterea numarului orelor cu lumina naturala, informeaza Institutul Astronomic al Academiei Romane. Orarul de vara va fi aplicat anul acesta incepand cu 28 martie, adica ultima duminica din martie, ora 3 dimineata. In noaptea de 27 spre 28 martie 2004, ceasurile vor fi avansate cu o ora, diferenta dintre ora oficiala a Romaniei si Timpul Universal (numit impropriu si GMT) devenind de trei ore. Astfel, ora 3 dimineata a zilei de duminica 28 martie va deveni ora 4, incat aceasta zi va deveni cea mai scurta din an: numai 23 de ore
http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=articol§ion_id=1&article_id=75694 _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
virus silver member

|
Posted: Sat Mar 27, 2004 12:23 am Post subject: |
|
|
o sa'mi setez si eu ceasul meu cu cuc... _________________ Time pays us only with a cold and silent grave. |
|
Back to top |
|
 |
Hera17 membru

|
Posted: Sat Mar 27, 2004 10:40 pm Post subject: |
|
|
lol ,ceas cu cuc,ai? io nu jtiam ,dar ,pentru ca mi-a pierit si somnul cu bataia asta de la dinamo,umilinta totala, am sa stau pana la trei ca tampita sa schimb ora...
gizas... _________________ THE THINGS I"M GONNA DO FOR MY COUNTRY |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Sun Mar 28, 2004 11:46 am Post subject: |
|
|
mama ... ce aiurea e ... am avut pregatire duminica dimineata .... eram panc ... nu imi facusem somnul de frumusete  _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
|