| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Thu Jul 27, 2006 8:33 am Post subject: |
|
|
| Sweety wrote: | sa va povestesc ce am patit ieri ... Ies si io ca omul in oras si colind prin magazine ca au incewput reducerile ( tre sa ma laud- imi da-ti voie??? ) si in fine mancam si bem in oras ajungeam seara in casa ... Din dormitorul de sus veneau aburi de caldura , stiind ca am aer conditionat si sus si jos ne iutam si io si barbatumio ca 2 prosti unul la altul , ne imbulzim pe scari ca sa vedem ce se-n tanampla , geamuri aburite , mai grav ca in titanic , in dormitor mai cald ca in sauna .. Buuuunnnn deci aerul meu conditionat nu stiu ce a facut si cum a facut in orele respective ca inauntru intra caldura si dadea afara aerul rece , erau peste 55 grade in dormitor ... |
Ma miram eu de ce a fost racoare ieri in Bucuresti tu erai vinovata  _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Thu Jul 27, 2006 8:38 am Post subject: |
|
|
| FireEyes wrote: | | Aneisse wrote: | O fi bine asa?!? Lasa ca vine 21 august si o sa va pup din mers...  |
si ce-o fi pe 21 aout ?  |
Ziua in care plec eu in concediu pe plajele insorite ale Bulgariei ca deh...daca se poate , ce ce nu?!? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
| Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Thu Jul 27, 2006 9:22 pm Post subject: |
|
|
Nu mey, nu iau catzelul cu mine ca n-are pasaport si chiar dak avea nu-l luam , ce sa fac cu el pe plaja ca nu-i de-ala linistit sa stea intr-un loc.
Ma duc la Nisipurile de Aur pentru o saptamana. Am fost in mai intr-o vizita fugara si am vazut cateva statiuni. Mi-a placut foarte mult facand o comparatie cu litoralul nostru....de fapt care comparatie ca nu este posibila. Abia astept...mai putzin partea cu catzelul, asta o sa fie singura mea grija in concediu dar...ce sa-i faci, chiar nu am alta solutie decat sa-l las cu nasii mei. Sa speram ca o sa fie ok. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Jul 27, 2006 9:53 pm Post subject: |
|
|
Doamne ce griji va faceti voi! Eu nici macar nu am concediu  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:11 am Post subject: |
|
|
Dar,Tuff,ca sa citez o persoana de pe forum,la batranete vei dormi si tu cu burta pe sacul cu bani .
Mi-am luat bilet de autocar,plec la sfarsitul lunii august sa-mi vizitez sotia in Franta .
Apropo,de ce mai e nevoie acum la iesirea din tara? _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:34 am Post subject: |
|
|
... poate sa doarma cu burta pa salteaua de bani daca ii are... de ce crezi ca nu am vacantza?  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Fri Jul 28, 2006 12:48 am Post subject: |
|
|
| Nemo wrote: | Dar,Tuff,ca sa citez o persoana de pe forum,la batranete vei dormi si tu cu burta pe sacul cu bani .
Mi-am luat bilet de autocar,plec la sfarsitul lunii august sa-mi vizitez sotia in Franta .
Apropo,de ce mai e nevoie acum la iesirea din tara? |
-pasaport
-asigurare medicala ~29 de lei
-bani
in rest, drum bun, cale batuta
ps de ce nu te duci cu masina personala? (daca ai) _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
| Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:28 am Post subject: |
|
|
| FireEyes wrote: | | Nemo wrote: | Dar,Tuff,ca sa citez o persoana de pe forum,la batranete vei dormi si tu cu burta pe sacul cu bani .
Apropo,de ce mai e nevoie acum la iesirea din tara? |
-pasaport
-asigurare medicala ~29 de lei
-bani
in rest, drum bun, cale batuta
ps de ce nu te duci cu masina personala? (daca ai) |
Daca ma vad frantuzii cu masina mea o confisca pentru muzeul Renault,daca au asa ceva
Asigurare iau,pasaport este,bani este,bilet-rezervare pe net ,trebuie sa ma duc maine sa-l ridic. _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:45 am Post subject: |
|
|
wow ce multi suntem  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:47 am Post subject: |
|
|
Da,iar nu pot sa dorm,desii acum doua ore m-am intors de pe drumuri  _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:48 am Post subject: |
|
|
Noh! Acuma ce facem? Tu ce mai faci Sweety? Hai ca vin cu tine la mare? La care vrei sa mergi?  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:48 am Post subject: |
|
|
Si voi mai aveti si avantajul fusului orar  _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
|
| Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:50 am Post subject: |
|
|
Tuff,azi am fost intr-un oras cu cetate  _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:52 am Post subject: |
|
|
Pai sunt multe mai Nemo... Unul favorit al meu e Deva shi mai e shi AlbaIulia... la care ai fost? _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|