| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
alexutzica La Usa Cortului
|
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
bursucelul_iubitor gold member

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 6:01 pm Post subject: |
|
|
| alexutzica wrote: | e greu de explicat si nu vreau sa intru aici in prea multe detalii....nu am motive sa fiu vesela, optimista...  | Bine, te inteleg perfect, insa daca te simti mai bine, imi poti scrie pe PM. _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 6:03 pm Post subject: |
|
|
| as avea nevoie sa vorbesc cu cineva dar care sa fie indelung rabdator si sa nu traga concluzii pripite... |
|
| Back to top |
|
 |

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 6:04 pm Post subject: |
|
|
| alexutzica wrote: | | as avea nevoie sa vorbesc cu cineva dar care sa fie indelung rabdator si sa nu traga concluzii pripite... | bine, sa vedem cat de rabdator sunt  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 6:09 pm Post subject: |
|
|
pey nu are rost sa asculti pe una care se vaicareste...  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Jun 29, 2006 6:16 pm Post subject: |
|
|
Sa fiu on-topic: ma simt perfect azi, asa ca nu te vaicaresti deloc, baga problema rapid  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 8:29 pm Post subject: |
|
|
nu mai bag nici o problema..las-o balta....tocmai pentru ca te simti perfect...  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Jun 29, 2006 8:37 pm Post subject: |
|
|
M-am referit strict ca nu e nici o problema daca vrei sa-mi spui pe PM, nu ma deranjeaza cu nimic. Vad ca tu ai inteles gresit si crezi ca eu daca ma simt perfect nu pot asculta un om daca are o prb. Treaba ta, ok _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 8:49 pm Post subject: |
|
|
mersi oricum...esti super de treaba...  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Jun 29, 2006 8:51 pm Post subject: |
|
|
eh hai... deja incepi sa ma flatezi  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Thu Jun 29, 2006 11:15 pm Post subject: |
|
|
| bursucelul_iubitor wrote: | | Sweety wrote: | eee asa mda , merita iertat  | Cum ce te-am suparat eu? Acum ca a trecut ziua mea, imi poti spune  |
la jocul ce sti despre cel de sus tu tot vb despre tine si nimic despre altii _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:18 am Post subject: |
|
|
| Sweety wrote: | | bursucelul_iubitor wrote: | | Sweety wrote: | eee asa mda , merita iertat  | Cum ce te-am suparat eu? Acum ca a trecut ziua mea, imi poti spune  |
la jocul ce sti despre cel de sus tu tot vb despre tine si nimic despre altii | Ok imi cer scuze, cred ca am inteles eu gresit topicul, sorry. Acum o sa ma revansez  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:04 pm Post subject: |
|
|
hai
fugi degraba la locul cu pricina si spune ce gandesti despre mine  |
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Jun 30, 2006 11:45 pm Post subject: |
|
|
m-am enervat la meci ca a pierdut Argentina , dar mi-a trecut acu dupa cateva beri  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 6:02 am Post subject: |
|
|
obosita/............  _________________ kiss ya' |
|