View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bursucelul_iubitor gold member

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:15 am Post subject: |
|
|
Eu ma retrag, va doresc o seara placuta! Noapte buna! _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Tue May 16, 2006 12:20 am Post subject: |
|
|
Da chiar ... voi nu aveti somn? Noapte buna, va las shi eu, e timpul sa merg acasa (sunt inca la munca ) _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Tue May 16, 2006 4:44 am Post subject: |
|
|
netaza ppl.......
m-am trezit bine-dispusa......dc oare???
vad k ati avut o activitate intensa azi-noapte...sper k aveti parte de o odihna placuta!!v-am pupacit!! _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Tue May 16, 2006 7:15 am Post subject: |
|
|
neatzaaaaa!!!!!!!!!!!
(mey feciori, sunt chiar invidioasa pe echipa voastra,
yo vaslesc singura pe-aci, de nu stiu cate dimineti ) |
|
Back to top |
|
 |

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Tue May 16, 2006 8:46 am Post subject: |
|
|
Neatza. Azi incepe o noua zi de munca in care trebuie sa castig bani:D _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

|
Posted: Tue May 16, 2006 3:13 pm Post subject: |
|
|
ce munca faci????
btw...felicitati-l pe bursu...k a venit cu forte noi....  _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Tue May 16, 2006 3:16 pm Post subject: |
|
|
yeyeyeyeye
in orice caz, am ametit azi tot alergand dupa vorbele lui
so, sa ne traiesti bursu  |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Tue May 16, 2006 4:33 pm Post subject: |
|
|
tuff, ne-ai cam lipsit de ziua ta
probabil esti la somn dar fiindca nu te pot nicicum aseza pe...glob: esti inainte sau dupa ziua ta??????  |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Tue May 16, 2006 5:24 pm Post subject: |
|
|
Sunt aici, este inca ziua mea, eu sunt 7 ore dupa voi so la mine cum e ora 11:20 dimineatza.
Bursucule, tu ne lipseai de aici, vad a ne-am desteptat cu totii din hibernare incercand sa tinem pasul cu tine
Nu va mai plangeti atata pentru ca eu tot de una singura bantui pe aici, ma mir ca am dat peste cativa dintre voi cum a fost ieri
to me to me la la la ... la la la  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
bulinutza_mica membru

Joined: 15 May 2006 Posts: 38 Location: intre doua orase...
|
Posted: Tue May 16, 2006 9:04 pm Post subject: |
|
|
Salutare tuturor...sper ca va "simteti" la fel de bine ca si mine in acesta seara calduroasa de mai... _________________ "In viata e usor sa`nnebunesti, dar mai greu e sa-ti gasesti un nebun pe masura" |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Tue May 16, 2006 9:17 pm Post subject: |
|
|
buna lume ce faceti cum va simtiti , va salut si io _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

|
Posted: Tue May 16, 2006 9:23 pm Post subject: |
|
|
ne "simtem" bine???cred k da.....cu exceptia faptului k mie tot imi da eroare cand dau post reply...  _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Tue May 16, 2006 9:42 pm Post subject: |
|
|
si mie la fel  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue May 16, 2006 10:25 pm Post subject: |
|
|
Buna seara la toata lumea.
Va multumesc tuturor pentru complimente. Imi place mult aici la voi, sunteti toti prietenosi si draguti.
Va multumesc, again! _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Tue May 16, 2006 11:03 pm Post subject: |
|
|
Tu cu ce functzionezi?Iarba,coca,extazy si in loc de apa Red Bull? _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|