| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
nicky diamond member

|
Posted: Sun Apr 23, 2006 1:31 pm Post subject: Si blacky are nevoie de ajutor |
|
|
Prietena mea l-a gasit pe Blacky pe strada , accidentat , slab , vai de capul lui .L-a ingrijit , a fost operat , l-a deparazitat , vaccinat , curatat , hranit dar parintii ei nu-i dau voie sa-l tina si mi l-a adus mie sa caut pe cineva care ar putea sa-l tina .Ea ii asigura mancare , toate cheltuielile necesare , numai sa nu ajunga iar in strada .
Este coker spaniel(rasa curata , nu corcitura ) , are pana intr-un an si este bland , dulce , curat , invatat sa-si faca nevoile afara .Nu latra de nebun ci numai cand ciocane sau suna cineva la usa , iubeste copiii , e foarte calm si dulce .Nu are purici , nu miroase urat ,nu face in casa .
L-as fi tinut eu dar deja o am pe Lady , doua pisici , doi copii si mai locuiesc si cu chirie asa ca va inchipuiti ce e la mine in casa .
Ajutati-ma va rog sa gasesc pe cineva care sa-l tina .E pacat sa ajunga in strada iar .
Asta e Blacky :
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/Blacky/
Email:[email protected] ,Telefon: 0742868939 _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Sun Apr 23, 2006 2:26 pm Post subject: |
|
|
sper sa-i gasesti un stapan .. eu am un cutzu maidanez as putea spune  _________________
    |
|
| Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sun Apr 23, 2006 2:38 pm Post subject: |
|
|
Pai si eu o am pe Lady de la adapost de jivine .Sper sa gasesc pe cineva care sa-l gazduiasca si sa-l iubeasca , mai ales ca nu o sa cheltuiasca bani cu el . _________________ Me,myself and I
|
| Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sat Apr 29, 2006 8:00 am Post subject: |
|
|
oh doamne ce l-as lua eu.... ce frumos e shi pare asha de suparat .... _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Mon May 01, 2006 1:03 am Post subject: |
|
|
I-am gasit o famile extraordinara , cu un pusti de 10 ani , mare iubitor de animale .Deja il au de 4-5 zile si se simte foarte bine la ei . _________________ Me,myself and I
|
| Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Tue May 02, 2006 5:57 am Post subject: |
|
|
ce bine imi pare, bietu cutzulica, tare dulce e  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
alexababyy membru

|
Posted: Sun May 21, 2006 5:09 pm Post subject: |
|
|
MA BUCUR enorm de mult ca i s-a gasit o familie ,fiindca si eu am un si sunt foarte sensibili ,sincer ma bucur ! |
|
| Back to top |
|
 |
|