View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Sat Jan 17, 2004 4:54 pm Post subject: Barbatii - specie pe cale de disparitie |
|
|
Quote: | Barbatii se transforma intr-o specie pe cale de disparitie, ceea ce inseamna ca insasi specia umana ar putea disparea in 125.000 de ani, este de parere un profesor de genetica de la Universitatea din Oxford (Marea Britanie). In cartea sa "Blestemul lui Adam", profesorul Bryan Sykes afirma ca cromozomul Y, care decide sexul masculin al unui copil, este o ruina genetica, care se dregradeaza cu o viteza alarmanta. |
Detalii aici: http://news.itbox.ro/wmview.php?ArtID=119
Nu stiu cat de adevarata este aceasta stire, dar suna "bine"
Adica cum, femeile in eventualitatea in care s-ar pune foarte bine la punct fecundarea artificiala nu ar mai avea nevoie de barbati ?
Atunci de ce sunt barbatii ? si de ce se spune ca barbatii , citez,
Quote: | "Nu mai este un secret pentru nimeni ca barbatii sint, de fapt, femei modificate genetic" |
care ar contrazice biblia....?
si acceptand aceasta idee cum vor putea trai mai multe persoane de acelasi sex ? se pot distra mereu femeile singure la infinit ? nu cred _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
zozolina gold member

|
Posted: Sun Jan 18, 2004 3:50 am Post subject: |
|
|
vezi...in fiecare barbat e o parte a femeii asteptand sa iasa afara!  _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Jan 18, 2004 2:38 pm Post subject: |
|
|
eu cred ca veni momentul ca fetele sa profite de publicarea stirei si... sa inceapa a-si face un pic de cap!
daca tot suntem din ce in ce mai rari..... cred ca va trebui sa propunem macar niste intalniri forumiste, deh, cel putin fetele de aici stiu ca suntem pe cale de disparitie,....
Suntem niste scumpi si niste rari, ce mai...
In curind femeile se vor marita cu vibratorul, iar noi vom fi obiecte de muzeu.... lol  |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Sun Jan 18, 2004 2:49 pm Post subject: |
|
|
pana si casa locco au stiut ei ceva
Quote: | mai fat frumos
esti piele si os |
si nici macar pielea nu va mai fi pe noi. _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Jan 18, 2004 2:59 pm Post subject: |
|
|
lasa` ca ramane osu`!
crezi ca se va mai intreba osu` nostru???
ce am sa rad cand am sa privesc in vitrina in care vei fi expus, .....doar piele si oase verticale!  |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Sun Jan 18, 2004 10:08 pm Post subject: |
|
|
asa e mitza .. asa ca fetelor facetziva provizii ) _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Hera17 membru

|
Posted: Fri Jan 23, 2004 1:18 am Post subject: |
|
|
si fara femei barbatii CU SIGURANTA nu ar putea trai..si nu mi-as inchipui un barbat sa spele sa gateaasca sa hraneasca pasarile sau mai jtiu io ce animalute...nu nu nu...nu imi inchipui,..doar daca ar face vrun miracol dumnezeu..dar ,sa recunoajtem ,fetele mele,ca fara EI nu am mai stii ce inseamna aia satisfacere...si viceversa
Kiss ya all,yours Hera _________________ THE THINGS I"M GONNA DO FOR MY COUNTRY |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Fri Jan 23, 2004 11:23 am Post subject: |
|
|
Da! stiu..am citit si eu cateva articole pe tema cromozomilor si cum sa faci un baiat.. si cromozomul Y este mult mai sensibil si ii trebuie o anumita temperatura si sa alunece ceva mai sus decat ceilaltzi cromozomi.. doar asa se lipeste si supravietzuieste! Si iasa un bebel baiat De asemenea inainte trebuie sa consume viitoarea mamica muuult potasiu si sa tzina si o dieta.. cica functizioneaza cam 80%
Sper sa am un baiat in viitor  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
micul_taoist membru

|
Posted: Fri Jan 23, 2004 12:26 pm Post subject: |
|
|
ca stire stiintifica de scandal e ma-sa !
ca valabilitate, nu prea cred.
dar e un bun subiect de discutie: hey, girls, why on earth do we need men for ?!
:8 _________________ www.tao.ro |
|
Back to top |
|
 |
zozolina gold member

|
Posted: Fri Jan 23, 2004 9:41 pm Post subject: |
|
|
da..daca nu merge nici faza cu "sunt tare bolnav..dar nu-s contagios!" o bagi pe-aia cu "suntem pe cale de disparitie.." _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |
Hera17 membru

|
Posted: Fri Jan 23, 2004 10:44 pm Post subject: |
|
|
hahahaa...
moama,bvo,zozo!kiss ya all.. _________________ THE THINGS I"M GONNA DO FOR MY COUNTRY |
|
Back to top |
|
 |
creolegirl membru

|
Posted: Fri Feb 20, 2004 4:12 pm Post subject: |
|
|
vom gasi noi o solutie sa va clonam... si fiecare dupa tiparele ei... hi hi hi  _________________ Daca inveti din greselile tale esti destept. Daca inveti din greselile altora esti geniu. |
|
Back to top |
|
 |
|