View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 9:57 pm Post subject: Intrebare!! |
|
|
Am shi eu o mare rugaminte!m-a rugat cineva sa ma interesez , atat cat pot, daca exista in romania un sanatoriu, in care sa se faca si terapie de grup, sau, mai exact, consiliere psihologica.
Concret, e vorba de un baiat care a urmat o cura de dezalcoolizare si acum necesita o pregatire psihologica.El trebuie sa mearga in germania la un sanatoriu, insa, pana atunci, nu-si poate infrunta problema fara ajutor specializat!pregatirile pentru plecarea in germania vot dura, si pana atunci ar avea nevoie de un sanatoriu.
Daca stiti cumva unde se poate face asha ceva, va rog frumos anuntati-ma!!! _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Thu Mar 23, 2006 11:56 pm Post subject: |
|
|
Nu shtiu daca exista ceva la nivel de sanatoriu in tzara,shtiu ca sunt citeva cabinete foarte bune de psihoterapie.Ce zona? _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 6:42 am Post subject: |
|
|
Nemo wrote: | Nu shtiu daca exista ceva la nivel de sanatoriu in tzara,shtiu ca sunt citeva cabinete foarte bune de psihoterapie.Ce zona? |
nu prea conteaza asta....fiindca pers respectiva e interesata doar sa-i fie bine fiului ei....
poti spune ce stii, si unde anume...poate ii pot fi de ajutor aceste informatii.multumesc  _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
|