| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Mon Feb 20, 2006 9:17 pm Post subject: |
|
|
... mai sa fou cumva pe un forum gresit?
... intru shi eu ca tot omul shi dintr-o data imi cade privirea pe doua avatare sa schimbat numele la forum cumva? Oare sa se cheme "Scores"?
see here : http://www.scoresnewyork.com/
 _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:00 pm Post subject: |
|
|
| tuffgirl wrote: | ... mai sa fou cumva pe un forum gresit?
... intru shi eu ca tot omul shi dintr-o data imi cade privirea pe doua avatare sa schimbat numele la forum cumva? Oare sa se cheme "Scores"?
see here : http://www.scoresnewyork.com/
 |  _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:17 pm Post subject: |
|
|
| sweet_joanna wrote: | yyy , te rog sa-l lasi pe Ferdinand in pace. De cind a intrat pe forum eu tot incerc sa-l cuceresc dar el nu si-a dat seama... |
Mey fetelor, ce v-a apucat ? E ora de glume ???
( ) |
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:21 pm Post subject: |
|
|
| tuffgirl wrote: | ... mai sa fiu cumva pe un forum gresit?
Destrabalatul asta de Ferdinand sa flirtreze ca un nerushinat cu toate fetele in lipsa mea ??? |
Hai, mey Tuffy, chiar si tu ma iei peste picior ? V-atzi pus toate pe glume azi. Dar ma bucur ca macar va distratzi...
( ) |
|
| Back to top |
|
 |
yyy diamond member

|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:31 pm Post subject: |
|
|
Ferdy nu am cuvinte se vede ca te plictisesti rau de tot.DAr ma bucur .In mod sigur esti cu gura pana la urechi de shotiile(obraznicii) pe care le faci aici-  _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:42 pm Post subject: |
|
|
YYY, sper ca stii de gluma...
Le programasem pentru 1 Aprilie dar nu am mai avut rabdare...  |
|
| Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:01 pm Post subject: |
|
|
| FireEyes wrote: | Cat mai este pana in aprilie ?  |
Nu mai e mult Mihaita. Dar la 1 aprilie totul e previzibil. In ultimii ani nu am mai reushit sa pacalesc aproape pe nimeni. Trebuie sa scorneshti niste chestii cu totul NOI ca sa mai "duci" pe cineva de 1 Aprilie.
Sau...sau sa gasesti persoane noi care nu stiu cat de glumetz esti...asa potzi surprinde, mergi la sigur !
O sa va povestesc odata cum am facut pe un coleg din Montreal (si nu numai pe el) sa slabeasca vreo 1 kg in cateva minute doar...pe bune.  |
|
| Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:45 pm Post subject: |
|
|
| Ferdinand wrote: | | FireEyes wrote: | Cat mai este pana in aprilie ?  |
Nu mai e mult Mihaita. Dar la 1 aprilie totul e previzibil. In ultimii ani nu am mai reushit sa pacalesc aproape pe nimeni. Trebuie sa scorneshti niste chestii cu totul NOI ca sa mai "duci" pe cineva de 1 Aprilie.
Sau...sau sa gasesti persoane noi care nu stiu cat de glumetz esti...asa potzi surprinde, mergi la sigur !
O sa va povestesc odata cum am facut pe un coleg din Montreal (si nu numai pe el) sa slabeasca vreo 1 kg in cateva minute doar...pe bune.  |
Si atunci cum de eu ma descurc ff bine in fiecare an?  _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Tue Feb 21, 2006 12:23 am Post subject: |
|
|
Nu stiu Nicky cum reusesti dar pe mine deja ma stiu prietenii si se asteapta la orice din partea mea de 1 Aprilie. Mi-am cam epuizat farsele.
Dar merge inca la amicii mai proaspetzi care nu m-au dibuit inca si care ma cred inca "cuminte"...  |
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Tue Feb 21, 2006 2:53 am Post subject: |
|
|
| FireEyes wrote: | N-am stiut ca esti un asa mare obraznic Ferdy |
Ce sa fac mey Mihaita, daca medicamentele care mi-au fost prescrise n-au avut efect...  |
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Tue Feb 21, 2006 2:59 am Post subject: |
|
|
| mary_just_me wrote: | Ferdy, ce bucurie pe mine ca esti pe net, lumeeeeeeeeeeeee  |
|
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Tue Feb 21, 2006 3:06 am Post subject: |
|
|
Mey, vad ca unii se bucura cand apar eu pe net... ...(A propos, merci Mary-Cea-cu-vino-ncoa...am dat click din greseala inainte sa-ti raspund...simpatia e reciproca... ) iar altzii ma cearta... ...cum ar fi Mihaita care s-a facut raaau de tooot in ultima vreme...
Astept reactziile voastre la tot ce mi se-ntampla... ...dar se pare ca v-atzi culcat deja leneshilor...  |
|
| Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Tue Feb 21, 2006 4:47 am Post subject: |
|
|
| Ferdinand wrote: |
Astept sa ma puneti la punct ca de o vreme incoace tot de prostii ma tin... tot ce mi se-ntampla... parca ma impinge cel cu cornite shi codita (la fel ca mine )... se pare ca nici medicatia nu mai ajuta...ce faceti? v-ati culcat deja?... ce bine, acum pot sa-mi fac de cap din nou |
Ferdy chiar asha de rau ai devenit? Cred ca trebuie sa te tinem legat in lantz.... s-a terminat cu mirositul de flori shi abureli de genul asta
.....nimeni nu te mai crede acum
 _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Tue Feb 21, 2006 5:36 am Post subject: |
|
|
| tuffgirl wrote: | | Ferdinand wrote: |
Astept sa ma puneti la punct ca de o vreme incoace tot de prostii ma tin... tot ce mi se-ntampla... parca ma impinge cel cu cornite shi codita (la fel ca mine )... se pare ca nici medicatia nu mai ajuta...ce faceti? v-ati culcat deja?... ce bine, acum pot sa-mi fac de cap din nou |
Ferdy chiar asha de rau ai devenit? Cred ca trebuie sa te tinem legat in lantz.... s-a terminat cu mirositul de flori shi abureli de genul asta
.....nimeni nu te mai crede acum
 |
Atzi adormit deja ? Aaaah ce bine....  |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|