View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ferdinand gold member

|
Posted: Mon Feb 13, 2006 1:42 am Post subject: |
|
|
Langa Casa Sindicatelor locuieste o verisoara de-a mea. Poate o fi chiar vecina cu parintii tai, cine stie...
Eu locuiam in Bulevardul Bucuresti. Gara de Sud la doi pasi, Hipodromul la fel. Prin Hipodrom era super sa te plimbi, sa te reculegi... liniste... iarba, copaci, mai vedeai cate un antrenament de trap...pacat ca nu l-a luat nimeni in primire sa-l amenajeze cum trebuie. A ramas un pic cam in salbaticie. Dar are farmecul lui chiar si asa. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Mon Feb 13, 2006 4:48 am Post subject: |
|
|
In privintza Patiseriei...m-am inshelat, am uitat ca ai zis ca era vis-a-vis de Tribunal. Dar aceea este o Cofetarie de fapt, dar e posibil sa aiba si produse de patiserie. Cofetaria se numeste Cio-Cio-San si este peste drum de Tribunal, iar in stinga cum iesi din Tribunal este un Restaurant mic care se numea "Europa" iar de vreo 2 ani se numeste "Arizona".
langa Cio-Cio-San era o alimentara mare care acum este Super-market, s.a.m.d.
Am auzit ca intre timp, dupa plecarea mea, s-a mai construit un En-gros uriash langa Metro, unul frantzuzesc. Firma Coca-Cola e in acea zona si este singura din estul-europei. Mai este una in Germania. Sunt singurele 2 filiale Coca-Cola din toata Europa.
In fine...cine stie cate se mai schimba intre timp. Se construiesc multe acum pe acolo... |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Mon Feb 13, 2006 8:01 am Post subject: |
|
|
Patiseria de care spun era langa cofetaria de care spui tu .Ai dreptate in ceea ce priveste Hipodromul .Cand eram copila , ma lua tata cu el acolo , la curse , si asa imi placea sa ma plimb ..... _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Mon Feb 13, 2006 9:47 am Post subject: |
|
|
Ferdinand wrote: | Tuffy, in sfirsit ai aparut sa-mi inseninezi orizontul...
Pe unde mi-ai umblat ?
Ce profunzimi...? ...Nu-s bune profunzimile... ... ...Avem doar o viata si e bine sa stam cat mai...la suprafatza...si sa ne bucuram de ea...
Hai sa te tzuc ca-mi pare bine ca ai aparut... ...inseamna ca nu m-ai uitat...  |
Nah' ca acu' is geloasa! da' cel putin imi ramane amnantul meu virtual Marius " border="0" /> , el nu m-ar lasa asa de repede pentru prima forumista , si apoi el ma intzelege, avem practic acelasi statut social : married ... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
yyy diamond member

|
Posted: Mon Feb 13, 2006 12:32 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Nah' ca acu' is geloasa! da' cel putin imi ramane amnantul meu virtual Marius " border="0" /> , el nu m-ar lasa asa de repede pentru prima forumista , si apoi el ma intzelege, avem practic acelasi statut social : married |
draguta nu fi trista  _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:16 am Post subject: |
|
|
Aneisse poti sa il pastrezi pe Ferdinand, eu numai i-am tinut de urat pana sa vi tu Cum a mai spus chiar el isushi suntem numai "dragalasenii trecatoare" banuiesc ca dragalasenie permaneta esti doar tu Ai grija cu el ca e periculos  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:31 pm Post subject: |
|
|
Nu Tuffy, mi-am dat seama ca as fi egoista daca l-as pastra eu, ar fi o pierdere pentru atatea fete....in plus eu is imuna de cand mi-am pus pirostriile....si asa tre' sa raman
Hey you all, grab a slice of Ferdy! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Fri Feb 17, 2006 10:25 pm Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | Nu Tuffy, mi-am dat seama ca as fi egoista daca l-as pastra eu, ar fi o pierdere pentru atatea fete....in plus eu is imuna de cand mi-am pus pirostriile....si asa tre' sa raman
Hey you all, grab a slice of Ferdy! |
I m on my diet .But thx ! Can be too greasy ! _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Sat Feb 18, 2006 7:05 am Post subject: |
|
|
...mai ramane sa ma duceti la abator si sa-mi transhatzi carnea...flamindelor... ...coada nu vrea sa mi-o manince nimeni ?  |
|
Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Sat Feb 18, 2006 7:58 am Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | Nu Tuffy, mi-am dat seama ca as fi egoista daca l-as pastra eu, ar fi o pierdere pentru atatea fete....in plus eu is imuna de cand mi-am pus pirostriile....si asa tre' sa raman
Hey you all, grab a slice of Ferdy! |
Aneisse, lasa vrajeala cu "imunitatea" ...ca "trebuie"...in realitate nu cumva ti-e teama de Mr. Doe ca-ti...  |
|
Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:07 am Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | Aneisse, ai grija cu Ferdinand ca e periculos  |
Tuffy, faci ce faci si iar ma banuiesti de rautatzi... ...in loc sa te portzi frumos cu mine... ...ce, crezi ca daca am coada si coarne, nu am si suflet ?...  |
|
Back to top |
|
 |
yyy diamond member

|
Posted: Sat Feb 18, 2006 8:40 am Post subject: |
|
|
cine a mai vazut un tauras care plange???tine tare nu te intimida  _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Mon Feb 20, 2006 9:23 pm Post subject: |
|
|
Ferdinand wrote: |
Tuffy, faci ce faci si iar ma banuiesti de rautatzi... ...in loc sa te portzi frumos cu mine... ...ce, crezi ca daca am coada si coarne, nu am si suflet ?...  |
ummm ...pai ......DA.... stim ca ai coada dar ai shi COARNE  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Mon Feb 20, 2006 9:57 pm Post subject: |
|
|
Ferdinand wrote: | ...mai ramane sa ma duceti la abator si sa-mi transhatzi carnea...flamindelor... ...coada nu vrea sa mi-o manince nimeni ?  |
No thx ....Poate fi prea crunchy .  _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Mon Feb 20, 2006 10:34 pm Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | Nu Tuffy, m-am razgandit, nu-l cedez pe Ferdinand nici in ruptul capului. Chiar daca m-ar sparge sotzul meu in bataie si eu la Ferdy tot nu renuntz. Sa fie clar ! |
Aneisse, depinde cu ce obiect te-ar bate sotzul tau...
( ) |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|