Forum Itbox Forum Index Forum Itbox
locul unde te simti bine

Salut! Ce faci ? Hai si tu cu noi :) ! Ce?! Vrei sa pleci ?! :) Stai asa oleaca!
Ne-am deschis Cafenea! Te asteptam si pe tine in Cafenea la itbox.
Locul Unde Te Simti Bine!

Chat
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 147, 148, 149  Next

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum Itbox Forum Index -> Arhiva
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ferdinand
gold member
gold member

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 3:03 am    Post subject: Reply with quote

Mey Nicky, eu nu posed intzelepciunea ta mey...am multe carentze...poate daca ma casatoream si eu cu un scotzian... Wink
Dar nu-mi plac scotzienii chiar daca poarta fuste...
LOL
Back to top
View user's profile Send private message
Reclama

Posted:     Post subject: Acorda-ne putina atentie

Back to top
Ella
membru
membru

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 5:47 am    Post subject: Reply with quote

Cine ar fi crezut ca 2 femei insemnate cu steaua desteptaciunii pe frunte vor fi in stare sa-l scoata din letargie pe nevinovatul tauras Ferdinand ?
L-au atzatzat intr-atat cele 2 inteligentze incat calmul taurului se spulbera si c-o placere nedisimulata isi infige coarnele poete in posterioarele bine reprezentate ale celor 2 gratzii.
Dupa baia in sangele celor 2 virgine in ale intelepciunii , racorit, taurul se intoarce fidel la florile lui.
Back to top
mishulina
Big Diamond

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 5:58 am    Post subject: Reply with quote

Ella wrote:
Cine ar fi crezut ca 2 femei insemnate cu steaua desteptaciunii pe frunte vor fi in stare sa-l scoata din letargie pe nevinovatul tauras Ferdinand ?
L-au atzatzat intr-atat cele 2 inteligentze incat calmul taurului se spulbera si c-o placere nedisimulata isi infige coarnele poete in posterioarele bine reprezentate ale celor 2 gratzii.
Dupa baia in sangele celor 2 virgine in ale intelepciunii , racorit, taurul se intoarce fidel la florile lui.

asta k si concluzie sau cum?????
incep sa cred k ferdinand are personalitate multipla....una asta care o afiseaza, alta repr de george..si ink una...cea a ellei...care dupa umila mea parere ar reprezenta latura lui feminina...sau, mai mult decat atat,elle ar fi pt el intruchiparea idealului feminin(asta tinand cont de faptul k el nu are ce discuta cu celelalte fete de pe forum....)..

so... Rolling Eyes am i right? Cool
Ella
membru
membru

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 6:05 am    Post subject: Reply with quote

Daca eu, Ella, as alege sa fiu barbat, Ferdinand nu mi-ar displace dar asta ar insemna sa-mi fac schimbare de sex si cum am frica de cutit si sila de implanturi prefer sa raman femeie.
Daca eu, Ella, as fi si Ferdinand ar insemna sa fiu androgin.
Iti spune ceva cuvantul asta ?
In concluzie eu sunt Ella si doar atat.
Back to top
Ferdinand
gold member
gold member

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 7:09 am    Post subject: Reply with quote

Tuffy, esti cumva registered nurse sau phisician ? Te intreb fiindca aici in Canada sunt foarte multe r. nurses si doctoritze dar nici o diploma din afara Canadei nu e recunoscuta. Trebuiesc date diferentze. E valabil si pentru cei care au studiat la Oxford, la Paris, etc.
Este, se pare, o politica de stat. Un mod de a scoate bani pentru invatamint. Se prognozeaza o schimbare a legilor dar va mai dura ceva pina atunci.

Si strainii care vin in State trebuie sa dea aceste diferentze. La tine nu e cazul fiindca ai studiat probabil direct acolo fiind de 12 ani.
O cunostinta de-a mea, care este registered nurse in New-York, i-a facut o injectie chiar lui Jerry Seinfeld. Era f. emotionata cind l-a vazut intrind in cabinet.
Back to top
Ferdinand
gold member
gold member

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 7:10 am    Post subject: Reply with quote

Mishulina scumpa, te-ai prins. Am personalitate multipla... Wink
LOL
Back to top
Ferdinand
gold member
gold member

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 7:16 am    Post subject: Reply with quote

...sau i-a luat singe pentru analiza (lui Seinfeld), mai degraba. Nu mai stiu exact. Oricum n-are a face. Important este ca acest comic celebru a fost pentru cateva minute cu mana in acul ei... LOL
Back to top
tuffgirl
can't touch this

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 9:43 am    Post subject: Reply with quote

Ferdinand wrote:
Tuffy, esti cumva registered nurse sau phisician ? Te intreb fiindca aici in Canada sunt foarte multe r. nurses si doctoritze dar nici o diploma din afara Canadei nu e recunoscuta. Trebuiesc date diferentze. E valabil si pentru cei care au studiat la Oxford, la Paris, etc.
Este, se pare, o politica de stat. Un mod de a scoate bani pentru invatamint. Se prognozeaza o schimbare a legilor dar va mai dura ceva pina atunci.
Si strainii care vin in State trebuie sa dea aceste diferentze.

Nu Ferdinand, sunt doar assistenta intr-un cabinet stomatolog :ranjet:
La fel in State, diplome din alte tzari nu sunt recunoscute, chiar fiind shi de la Oxford. Nu este o politica de stat sau un mod de a scoate banii pentru invatamant, este vorba doar de partea farmaceutica Wink ... vezi tu, aici in tarile astea din North America, medicamentele prescrise sunt diferite shi numeroase, din aceasta cauza respectivele RN's shi chiar adevarati doctori, trebuie sa mearga la scoala, pentru a invata despre aceste medicamente buclucase, care, lasate pe mana unei persoane fara experientza pot deveni dea dreptul periculoase. Cred ca apreciezi faptul ca doctorul tau stie ce fel de "" sa iti prescrie fara ati cauza mici :crazyunu: sau mari :craniu: "neplaceri". In concluzie, orice persoana cu studii in afara Statelor trebuie sa treaca prin aceasta pregatire din nou. Sper sa nu se schimbe nimic din legile existente, prescription drugs este un lucru foarte serios cu consecinte la fel de serioase.

Intr-o nota mai vesela, sper ca Jerry nu a suferit prea mult din cauza emotiilor acestey nurse LOL (chiar daca nu imi place de el Razz )

- Quintilian, De Institutione Oratoria
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger
brigadierul silvic
diamond member
diamond member

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 2:27 pm    Post subject: Reply with quote

mishulina wrote:
nu te deranja fire... Cool

poate sufera de vreun complex de inferioritate.... LOL LOL

acum nush la cine ma refer..la briga..sau la ferdinand??? Rolling Eyes Rolling Eyes

poate ma lamuresc ei.. Cool

m-ai prins mishulino........dar nu cu mata in sac Idea Rolling Eyes
Back to top
Ferdinand
gold member
gold member

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 4:04 pm    Post subject: Reply with quote

Merci Tuffy.
De Seinfeld nu-ti place ca si comedian ? N-ai urmarit serialul ?
Au aparut acum DVD-uri cu acest serial. Ce serial ti-a placut ?
Friends ? E dragutz si Friends. Am urmarit si eu ultima serie de curind.

O zi excelenta Tuffy !
Back to top
Ferdinand
gold member
gold member

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 4:10 pm    Post subject: Reply with quote

Eu...complex de inferioritate ??? Ai vazut tu, scumpa Mishulina, pe cineva cu personalitate multipla :woot_jump: ...sa sufere de acest complex ??? :selemb: :noroc:
Back to top
tuffgirl
can't touch this

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 5:24 pm    Post subject: Reply with quote

Ferdinand wrote:
Merci Tuffy.
De Seinfeld nu-ti place ca si comedian ? N-ai urmarit serialul ?

Am urmarit serialul din cand in cand, il gasesc (pe Jerry) foarte enervant, opinia mea.
Favoritele mele sunt CSI series incluzand originalul Las Vegas, Miami shi New York Wink de asemenea imi place Arrested Development, este un altul numit Las Vegas shi mai sunt cateva la care nu imi amintesc numele chiar acum Rolling Eyes

Back to top
Ferdinand
gold member
gold member

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 5:44 pm    Post subject: Reply with quote

Tuffy, si mie mi se parea enervant Seinfeld la inceput, in primele episoade. Avea aerul ala de superioritate, dar apoi m-am obisnuit cu el si cu celelalte personaje. A fost un serial super. Dar trebuie urmarit pas cu pas, ca sa intelegi corect fiecare caracter in parte. Trebuie deasemenea atentie la fiecare fraza, fiecare cuvint, fiecare gest...altfel se pierde sensul umorului.
Back to top
tuffgirl
can't touch this

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 6:50 pm    Post subject: Reply with quote

Am vazut serialul destul de des sa inteleg ce rost are fiecare personaj. Nu e ca nu inteleg glmele lor in fact Cramer e may favorite. E ceva despre Jerry ca persoana care ma enerveaza. L-am vazut destul de des in situatii sociale shi chesty de genul asta shi tot enervant e. Ce pot sa fac, nu imi place shi gata, asta e Wink

Back to top
Ferdinand
gold member
gold member

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 7:46 pm    Post subject: Reply with quote

Da, te intzeleg. Fiecare din noi simte o simpatie sau antipatie instinctuala fatza de cineva anume care nu poate fi explicata.
Back to top
Reclama

Posted:     Post subject: Acorda-ne putina atentie

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum Itbox Forum Index -> Arhiva All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 147, 148, 149  Next
Page 82 of 149

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
TV Online - Reviste - Reviste