| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Ferdinand gold member

|
Posted: Mon Jan 30, 2006 9:30 am Post subject: |
|
|
Am intrebat doar. Eu sunt in Montreal. Dar am prieteni in New-York, si romani si americani. Trebuie ca te-ai speriat rau la 11 Septembrie 2001.
Mi-a povestit un prieten cam cum a fost.
Esti studenta ? |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Mon Jan 30, 2006 9:37 am Post subject: |
|
|
Nu, nu m-am speriat, am invatat sa nu imi fie teama de moarte.
Nu sunt studenta, muncesc. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Mon Jan 30, 2006 10:00 am Post subject: |
|
|
| OK, Tuffy. Merci frumos. |
|
| Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Mon Jan 30, 2006 10:02 am Post subject: |
|
|
Tuffy ai grija la Ferdinand , e ceva mai periculos decat padurarul  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Jan 30, 2006 10:11 am Post subject: |
|
|
Am observat, e un Casanova in toata regula  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Mon Jan 30, 2006 10:20 am Post subject: |
|
|
, unde oare am mai auzit eu asta despre el... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Jan 30, 2006 10:27 am Post subject: |
|
|
| Ferdinand wrote: | | OK, Tuffy. Merci frumos. |
Oricand.
Numai din curiozitate, cat ai citit din posturile vechi?  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Jan 30, 2006 10:31 am Post subject: |
|
|
| Aneisse wrote: | , unde oare am mai auzit eu asta despre el... |
... poate in desenele animate de unde i se trage nik-ul? ...glumesc bineinteles... nu
Okay, la mine s-au impartit pijamalele cam de mult, va las dar sa nu va faceti de cap!  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Mon Jan 30, 2006 6:00 pm Post subject: |
|
|
Tuffy draga, am citit posturile Shewannei...nu stiu daca pe toate, nu cred, dar odata cu ele, pentru a putea intelege contextul, am citit intr-o anumita masura si ce ati scris voi. Posturile care mi-au atras atentia au fost cele ale lui Marius, FireEyes, Riverdance, Brigadierul Silvic...care discutau cred mai mult cu Shewanna. Am citit chiar si un mic conflict dintre Shew si RavenX si imi pare rau ca nu am fost atunci pe forum, as fi intervenit cu siguranta si cu alta ocazie, daca se va mai dezbatea acel subiect, o sa-ti spun si de ce.
In fine, personalitatea Shewannei, cu toate angoasele ei mascate, cu gingasia, naturaletea, inteligenta vie, umorul, copilaria... mi s-a parut absolut fermecatoare. Sincer nu am crezut ca voi mai gasi pe forum o alta fata cu care sa pot comunica despre orice, la orice nivel de inteligenta, care sa posede simtul umorului si rafinamentul intelectual in gradul in care il poseda ea.
Baietii de aici par a fi in general fini si inteligenti si de treaba.
Despre fete insa, da-mi voie sa ma abtin. Cu Aneisse si cu tine cred ca as putea comunica. Cu Mishulina poate...in rest, cu doua dintre fete mult mai putin sau deloc fiindca orice mica gluma (in general, nefiindu-le nici macar adresata) nu numai ca nu e inteleasa corect dar mai e si interpretata la genul: "e obsedat... e schizofrenic... e timpit..." etc..., adica chestii pe care nu le-am mai auzit de pe vremea gradinitei...
Datorita trecerii Shewannei in alta lume (mai buna, sper ) nu cred ca voi mai ramine mult pe aici. Aneisse, care e o fata speciala, ne anuntase despre aceasta tragedie si asa am sosit aici. Pe multi nu i-a interesat. Pe mine (si prietenii mei) da, am pus imediat intrebari lui Aneisse, am sufocat-o cred cu atita intrebari...fiindca eu sunt unul din cei care cred in inteligenta si talentul femeii, nu obisnuiesc sa fac o diferenta intre sexe, dar altadata despre asta, sunt prea multe de spus.
Daca voi mai ramine pe aici un timp, voi comunica cu siguranta mai mult cu baietii, desi Aneisse stie ca eu prefer sa comunic mult cu fetele cu care m-am inteles intotdeuna excelent. ( dupa citeva discutii am ajuns sa pot sorta rapid...cu cine se merita sa mai comunic si cu cine nu...)
Regret din tot sufletul, odata in plus, plecarea lui Shew...  |
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Mon Jan 30, 2006 6:06 pm Post subject: |
|
|
Ce ma mai amuza este faptul ca cineva pe aici nu are nici macar o opinie proprie dar repeta la nesfirsit sefilor sau celor care sunt mai vechi pe aici fraze de genul : " Asa e sefu'...Ai dreptate X...ai dreptate Y...etc"
Ce sa mai comentez la asa ceva ???  |
|
| Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Mon Jan 30, 2006 6:46 pm Post subject: |
|
|
| Ferdinand wrote: | Ce ma mai amuza este faptul ca cineva pe aici nu are nici macar o opinie proprie dar repeta la nesfirsit sefilor sau celor care sunt mai vechi pe aici fraze de genul : " Asa e sefu'...Ai dreptate X...ai dreptate Y...etc"
Ce sa mai comentez la asa ceva ???  |
cel putin io nu fac parte din categoria asta....eu asa cred |
|
| Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Mon Jan 30, 2006 6:54 pm Post subject: |
|
|
| Nicidecum BS, ma refeream la o membra de pe aici. |
|
| Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Mon Jan 30, 2006 6:58 pm Post subject: |
|
|
de ce oare cred ca stiu la cine te referi.....eeeee....noi sa fim sanatosi  |
|
| Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
| Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Mon Jan 30, 2006 8:55 pm Post subject: |
|
|
nu te deranja fire...
poate sufera de vreun complex de inferioritate....
acum nush la cine ma refer..la briga..sau la ferdinand???
poate ma lamuresc ei..  _________________ kiss ya' |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|