| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 11:06 pm Post subject: |
|
|
Bine ca are ce curata mamica
Azi mi-am facut o mie de nervi din cauza batraneilor care conduc masini  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 7:51 am Post subject: |
|
|
oh, eu impodobesc trei brazi
doi afara, doar cu luminite albe (deja le-am instalat), si in ajun pe cel din camera mea
ai dreptate Shew, acele cad dupa un timp, dar placerea de a-mi impodobi bradul, in timp ce copiii din vecini imi colinda in prag si in casa miroase a cozonac si sarmale...nu mi-o va lua nimeni!  |
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 7:55 am Post subject: |
|
|
ei, dar cu batraneii la volan ce-ai avut?  |
|
| Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:39 am Post subject: |
|
|
| Shewanna wrote: | | Chiar nu-s "cateva" ace de brad, sunt cu gramada, din cauza aerului prea cald. |
Shew mama.... De regula acele "cad" si de aceea cei cu experienta astern sub pom o folie nailon sau coala de hartie ..cu sarcina de a ajuta la stransul acelor cu usurinta
Apoi ca acele cad direct sub pom....si nu in toata casa Voi de ce le imprastiati?????
Apoi ca sub pom,..in afara serii din 24/12/** nu aveti ce cauta,..deci nu inteleg dc la tine acele "zboara" prin toata casa
La despodobit,.. poti imbraca pomul in asa fel incat acele sa nu fie imprastiate
Poti taia crengile si apoi sa le introduci intr-un sac...
Poti aduna si lega crengile si apoi inveli pomul cu un material care sa protejeze si in care sa se adune toate acele...
Poti multe,....
So,..
Cumpara un bradutz artificial si ai rezolvat problema
| Quote: | | Aaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaa sigur ca da! Vorbesti asa fiindca esti barbat! | Mey ,
Partenerul tau..... e putin cam lenes?
Vezi ca tinzi sa te indrepti spre mentalitati apuse...
Impodobitul si despodobitul.... se face atat de barbati cat si de femei...
Tu insa dc accepti ca stresul sa fie al femeii si dc atribui aceasta sarcina ei?
Dc crezi tu ca barbatii nu stiu ce inseamna "pom de Craciun" si dc esti de acord cu acestia?
| Quote: | | Fetele ce zic, aA? | Eiiiii uite ce-o sa zica:
La noi in casa, familie sau cuplu.. domina patriarhatul, lipsa de interes sau incompatibilitatea ... incat ,eu femeie fiind... trebuie sa impodobesc, despodobesc si apoi sa car in spate bradul pana la pubela....
Pe bune ca incepi sa ma uimesti... |
|
| Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:48 am Post subject: |
|
|
[quote="marius"]Deoarece ..pt o clipa "doamna" ma balbai incat nu mai stiam cine cu cine dialogheaza
Dar cum aici suntem pe forum...si domni si doamne nu lipsesc atunci sa spuna fiecare ce are de sus
Ca forma de adresare definitia "doamna", este adresata femeilor casatorite
Alta definitie a unei "doamne"= a fi stilata, "diplomata" ... femeia de caracter, femeia culta
In final...."doamna" reprezinta o forma de adresare rostita cu politete si respect de catre persoanele care stiu sa stapaneasca aceste calitati
Duduia, cucoana, tipa, fufa, babaciunea, ocupata, ..etc etc...sunt si ele forme de "respect" insa care se evidentiaza alte caractere [/quote]
)))))))))))))))))
Hai mey Marius fii si tu ma bland, de unde ai scos atatea apelative. cel mai tare imi place "Fufa ", il folosesc destul de des  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:54 am Post subject: |
|
|
| mariusc wrote: | | ce mai faceti voi ? cum decurg lucrurile dupa savarsirea acestui mirific fapt petrecut intre tine si jumatatea ta ? |
Ce sa mai facem....nimic deosebit, nu s-a schimbat nimic, trebuia sa fie vreo schimbare majora? Cica fapt mirific auzi la el! Ei papuci! Ce e mirific la faptul dupa trei ani de zile in care mai mult de jumatate din timp un cuplu a locuit sub acelasi acoperis, se hotarasc sa faca relatia lor legala? Si ce ar putea sa schimbe o hartie? Nimic mey doar ca nu mai suntem concubini ci suntem sot si sotie acuma, in rest....multe ganduri si vise despre viitor (masina, casa, hehe cam greu cu viitorul asta).
P.S. Uite ca de data asta nu am mai uitat disable BBCode! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
| Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
| Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:32 pm Post subject: |
|
|
Sa intelegh ca de mine nu ti-e dor, Bursuku, sau ce?
Deci.... nu nu nu nu nu, nu fac brad de craciun. In plus, niciodata nu ne petrecem craciunul acasa, nici copii nu am care sa imi colinde, sarmalele le aduc gata gatite (la fel ca si celelalte feluri) deci nici de gatit nu gatesc, ce maaaaaaaai...................  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Dec 09, 2005 2:13 pm Post subject: |
|
|
mai lipsesc si io o zi si va faceti de cap fara mine :p _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Fri Dec 09, 2005 4:28 pm Post subject: |
|
|
Unde pleci dragoste?  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Dec 10, 2005 11:59 pm Post subject: |
|
|
[quote="FireEyes"]Aneisse, ce mai faci mai? cum iti mai merge? cpe unde mai esti ? we miss you ![/quote]
Ei na! Cu atatia useri activi ma mir!
Ce sa mai fac...bine, mi-am schimbat serviciul si nu mai am mess de-aia nu mai stiti de mine, in rest....nimic nou. Pe unde sa mai fiu, pe ici pe colo dar nu-ti spun ca dupa aia zici ca fac reclama la alte forumuri si ma kickuiesti )))))))) _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Wed Dec 14, 2005 9:52 pm Post subject: |
|
|
mi-am descoperit un nou hobby sa joc Sims  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 6:50 am Post subject: |
|
|
wow !!zilele astea nu prea a dat nimeni p'aci'...  _________________ kiss ya' |
|