| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Dec 02, 2005 9:50 am Post subject: |
|
|
faza statea in felul urmator: cu o seara inainte ma apuca pe mine poftele de pui la gratar , da pui de ala intreg , si era mult prea tarziu ca sa merg sa cumparam , asa ca ce s-a gandit dragul meu , sa imi faca dimineatza p**a, dar oricum au fost bune, le-am mancat fara pielitza ca era tare si normal avea gust a pui  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:23 pm Post subject: |
|
|
Yummmm, acum si mie mi-ai facut pofta
Deci acuma nu prea vad bine monitoru ca aseara am cam tras-o la bord si acum ma chinuie o durere de cap ingrozitoare si nu ma pot ridica din pat. So.. cred ca am sa ma intorc pe partea stanga si am sa bag un mic somn si un algocalmin. Eram ca o American pie.......
 _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 3:35 pm Post subject: |
|
|
waaaw
ce dreptate-i asta
eu sunt inca la serviciu si as manca orice, precum Woody |
|
| Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Fri Dec 02, 2005 8:55 pm Post subject: |
|
|
Aneisse : Ei pe dreak , uite dom'le ca mai traieste! Salut mariusc
buna buna . ce mai faceti dvs, doamna ? ( sper sa nu gresesc ) |
|
| Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Sat Dec 03, 2005 12:59 pm Post subject: |
|
|
Nu gresesti , sunt o doamna intr-adevar, numai ca nush de ce dreak nu ma simt asa....Cum ar trebui sa se simta o "doamna"? Stie careva? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:38 pm Post subject: |
|
|
De as fi stiut, m-as fi simtit de mai demult si asa puteam sa ma laud si io ca-s o doamna! Pana me'. Dar habar n-am. E ceva ce sper c-o voi descoperi in timp util. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
| Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Sat Dec 03, 2005 6:31 pm Post subject: |
|
|
| cate "doamne" am cunoscut pana acum...sunt mai multe intelesuri pt acest cuvant...unele se considera doamne cand nu pun tmana pe nimic in casa, altele acea chestie rotunda de pe deget le acorda dreptul de a se numi "doamna"....dar totul este la fel. din punctul meu de vedere singura diferenta dintre domnisoara si doamna este casatoria in sine, cu ce presupune ea,schimbarea numelui. alta definitie...astept idei. |
|
| Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Sat Dec 03, 2005 8:46 pm Post subject: |
|
|
...aham...deci yo nu is doamna inca fiindca nu mi-am schimbat buletinul si inca port vechiul nume.... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Sun Dec 04, 2005 2:43 am Post subject: |
|
|
| ce mai faceti voi ? cum decurg lucrurile dupa savarsirea acestui mirific fapt petrecut intre tine si jumatatea ta ? |
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sun Dec 04, 2005 11:28 am Post subject: |
|
|
fff bine  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Dec 04, 2005 11:36 am Post subject: |
|
|
nu te intreba pe tine mey spinule  |
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sun Dec 04, 2005 11:39 am Post subject: |
|
|
asa e frumos .... cand nu te intreaba sa raspunzi  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:48 pm Post subject: |
|
|
marius, daca doamna se simte bine si vrea sa spuna la toata lumea....de ce ii rapesti aceasta placere ?  |
|
| Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:12 pm Post subject: |
|
|
Deoarece ..pt o clipa "doamna" ma balbai incat nu mai stiam cine cu cine dialogheaza
Dar cum aici suntem pe forum...si domni si doamne nu lipsesc atunci sa spuna fiecare ce are de sus
Ca forma de adresare definitia "doamna", este adresata femeilor casatorite
Alta definitie a unei "doamne"= a fi stilata, "diplomata" ... femeia de caracter, femeia culta
In final...."doamna" reprezinta o forma de adresare rostita cu politete si respect de catre persoanele care stiu sa stapaneasca aceste calitati
Duduia, cucoana, tipa, fufa, babaciunea, ocupata, ..etc etc...sunt si ele forme de "respect" insa care se evidentiaza alte caractere  |
|
| Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Sun Dec 04, 2005 6:04 pm Post subject: |
|
|
Mi-e asa de FOAME....................................... azi am mancat 1 morcov.................................................................... Mai mananc o supitza.................................................pa................................................................ _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|