View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
barbu membru

|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:33 pm Post subject: daca nu aveti prejudecati... |
|
|
www.romania-israel.co
Acest site isi propune sa fie puntea de comunicare a romanilor din Romania,vorbitorilor de romana din Israel dar si al romanilor de pretutindeni !
Aveti posibilitatea sa va cunoasteti ,sa va impartasiti experientele,gandurile,problemele,succesele,temerile......
aveti ceva de spus ...? nu ezitati....forumul va sta la dispozitie !! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sun Nov 06, 2005 7:15 pm Post subject: |
|
|
e chiar dragutz situl tau  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
annye membru

|
Posted: Sun Nov 06, 2005 7:19 pm Post subject: |
|
|
e un site foarte bun si la care ai depus banuiesc mult efort.bravo.cate zile ti-a luat ca sa-l construiesti?? _________________ Cand vrei sa uiti pe cineva, inseamna ca te gandesti la el |
|
Back to top |
|
 |
barbu membru

|
Posted: Sun Nov 06, 2005 7:57 pm Post subject: site |
|
|
multumesc pentru vorbele bune.....acum astept criticile
avand in vedere ca sant autodidact,mi-a luat ceva timp ,mai ales ca am inceput in html,apoi m-am aventurat cu flash ,ca in final sa-l fac dinamic php......asta nu inseamna ca stiu tot ce am insirat aici,doar regulile de baza si multe ,multe, incercari.dar imi face placere si nu....obosesc si nici nu ma descurajez....... |
|
Back to top |
|
 |
annye membru

|
Posted: Sun Nov 06, 2005 11:01 pm Post subject: |
|
|
pai daca nu stii cum ai reusit sa construiesti un site atat de reusit sau te-a ajutat cineva???si in cat timp l-ai facut?? _________________ Cand vrei sa uiti pe cineva, inseamna ca te gandesti la el |
|
Back to top |
|
 |
barbu membru

|
Posted: Mon Nov 07, 2005 8:06 pm Post subject: site |
|
|
cand am urcat site-ul pe internet am facut-o la un server care ofera spatiu gratuit,si nu semana de loc,apoi l-am imbunatatit si adaugat,l-am mutat la server cu plata ,prima varianta mi-a luat serile libere cam 4 luni .
m-asi fi bucurat sa fie cineva langa mine ,dar un sprijin serios,profesional ,dat cu multa rabdare am avut pe diverse forumuri,oameni care cu adevarat au pierdut (sau nu ) timp cu mine sa imi exlpice lucruri simple uneori ...merita recunostinta si multumirile mele. _________________ ha ha ha |
|
Back to top |
|
 |
annye membru

|
Posted: Tue Nov 08, 2005 12:07 am Post subject: |
|
|
nu stiu ce inseamna exact serile libere...dar in patru luni banuiesc ca destul de mult si chiar daca nu e munca ta 100% este de apreciat faptul ca ai avut atata vointa sa te ocupi de asa ceva....spun asta pt ca urmez facultatea de informatica si cand termin as vrea sa ma ocup chiar de asa ceva si acum admir foarte mult pe cineva care se ocupa deja cu asa ceva...chiar nu ai incercat niciodata sa-ti dezvolti cunostintele in domeniu...sa incepi sa faci situri pt firme???sau chiar pt persoanele care iti cer asta?? _________________ Cand vrei sa uiti pe cineva, inseamna ca te gandesti la el |
|
Back to top |
|
 |
barbu membru

|
Posted: Tue Nov 08, 2005 8:36 pm Post subject: raspuns |
|
|
pentru ca subiectul ia o nuanta personala care poate nu intereseaza pe toata lumea am sa raspund pe privat- _________________ ha ha ha |
|
Back to top |
|
 |
|