View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
phishykera-ariena membru

|
Posted: Tue Oct 11, 2005 10:16 pm Post subject: Capra vecinului... |
|
|
capra vecinului tot mai este urmarita printre uluci...se purica aici si aiurea orice realizare, orice cariera profesionala, orice ascensiune, orice achizitie, orice investitie.
ce parere aveti?
de ce este asa mare invidia? _________________ caracterul omului e destinul sau... |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Tue Oct 11, 2005 10:35 pm Post subject: |
|
|
Tot ce pot sa spun este ca, intotdeuna capra vecinul este mai buna  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Tue Oct 11, 2005 11:29 pm Post subject: |
|
|
ca un spirit de gluma ca sa mai indulcesc atmosfera
capra s-a facut gaina
si chiar e omorata in ambele curti ) _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Wed Oct 12, 2005 8:05 am Post subject: |
|
|
Ba cica i-au stopat si pasaportul asa ca acum capra nici in UE nu mai ajunge .  _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
phishykera-ariena membru

|
Posted: Wed Oct 12, 2005 5:46 pm Post subject: |
|
|
FireEyes wrote: |
capra s-a facut gaina
si chiar e omorata in ambele curti  |
de ce e omorata? din cauza gripei aviare?  _________________ caracterul omului e destinul sau... |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Wed Oct 12, 2005 7:45 pm Post subject: |
|
|
Nope .Cica a fost prinsa cu cocosul de peste deal . _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Wed Oct 12, 2005 7:47 pm Post subject: |
|
|
Si a impuscat-o gaina din legitima aparare .  _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
 |
yyy diamond member

|
Posted: Fri Oct 21, 2005 2:57 pm Post subject: |
|
|
Invidia exista ca e mai usor de exprimat ,desi n-ar trebui sa existe aceste sentimente.  _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 6:05 pm Post subject: |
|
|
toata lumea a suferit "de invidie" la un moment dat ...ii lege a firii ... si cum zicea shew tot timpu capra celuilalt e mai buna  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
phishykera-ariena membru

|
Posted: Sun Oct 23, 2005 11:33 am Post subject: |
|
|
daca vad o tipa care arata mai bine ca mine... o privesc cu admiratie... bravo ei...
dar de invidie m-am lovit in alte situatii.... sunt invidioasa pe cei care au visele lor realizate....
ca ale mele... trebuie sa mai dorm mult si bine...  _________________ caracterul omului e destinul sau... |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sun Oct 23, 2005 11:58 am Post subject: |
|
|
phishykera-ariena wrote: | daca vad o tipa care arata mai bine ca mine... o privesc cu admiratie... bravo ei...
dar de invidie m-am lovit in alte situatii.... sunt invidioasa pe cei care au visele lor realizate....
ca ale mele... trebuie sa mai dorm mult si bine...  |
mare dreptate ai tu aici si io sunt invidioasa pe cei care si-au indeplinit visurile si mor ma zbat k un peste pe mal sa imi vad si eu pe al meu adik cateodata acea invidie imi da curaj cumva si BAG MARE  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 3:48 pm Post subject: |
|
|
Ca tot a venit vorba de TIPE, si eu tot asa, daca vad o tipa BUUUNA atunci ma holbez la ea si uit de mine  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
phishykera-ariena membru

|
Posted: Fri Oct 28, 2005 8:43 am Post subject: |
|
|
daca noi fetele facem asa ceva, va dati seama cum e pt baieti?
bine ca ne plac si noua fetele, nu numai lor...  _________________ caracterul omului e destinul sau... |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Wed Jan 25, 2006 10:19 am Post subject: |
|
|
Eu zic ca invidia (daca nu se transforma in obsesie maladiva sau manie) are chiar partile ei bune. Hai, recunoasteti ! De cate ori nu ati cheltui o suma de bani numai asa "ca sa moara lumea". Eu recunosc ca am facut-o de cel putin 10 ori pana acum. _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
mary_just_me gold member

|
Posted: Fri Jan 27, 2006 5:07 pm Post subject: |
|
|
ok recunosc ai dreptate Airman
uite de exemplu cand eram mai mik pe la 22 de ani lucram la un Centru de primire minori (casa de copii de-aia ai strazii) eram la spalatorie si munceam 8 ore de-mi sareau capacele: calcam, spalam (si la mana unele rufe)intindeam rufele toata ziulica in fine acolo am intalnit o persoana, educatoare de la o clasa de copii... ei bine tipa era de cu bani... si vazandu-ma pe mine cum calcam rufele (i-a placut) mi-a spus k dak as vrea sa merg si pe la ea pe-acasa s-o ajut (contra cost of course)...
buunnn... zis si facut am fost mult si bine la ea, ma platea bine.
acum vine treaba cu invidia
cum dreaq era sa n-o invidiez???? ca tipa era casatorita cu un pilot pe liniile aeriene externe avea 2 fete de 14 respectiv 16 ani si ce aveau fatucele alea de imbracat wow honey!!!! ce mancau ca yo n-aveam bani decat de abonament si de facut cumparaturi la doua saptamani de haleala
ce ma rodea cel mai tare aveau un catzelus canishe de fro'un an (no offense dogs lovers pls read all! i love dogs too)
da ce bomboane manca catelu ala.... si salamuri de lux si sunci de Praga...... si cand vedeam ma ofticam of course... ca stiam ca ma duceam acasa si yo nu-i puteam oferi fiica-mii (care pe atunci avea 2 anishori)ce-i dadeau ei catzelului
in fine pana la urma am renuntat la a-i calca rufele tipei ca incepusem sa sufar prea rau...de invidie
asha k Airman ma repet! I'm guilty recunosc!
toti am suferit vreodata de invidie (dar nu de-aia bolnava!) _________________ I love life! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |