| View previous topic :: View next topic |
| Ma gandesc ... |
| dupa mine potopul |
|
25% |
[ 5 ] |
| familia , prietenii .. trebuie sa fac ceva pt ei .. ce o sa se intample cu ei ? |
|
50% |
[ 10 ] |
| mor ?! aoleuu ... simt cum ma apuca deja fiorii reci ai mortii ...ajutoor!!! |
|
25% |
[ 5 ] |
|
| Total Votes : 20 |
|
| Author |
Message |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Tue Sep 27, 2005 8:06 am Post subject: |
|
|
as face ceea ce nu am reusit sa fac pana in momentul acela ...
as trai cele 30 de zile la maxim .. vizitand locurile de suflet si daruind iubire..
m-as impaca cu totzi si as face mai multe fapte bune ...
si .. nah nu mai stiu .. am sa vad atunci  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Tue Sep 27, 2005 8:26 pm Post subject: |
|
|
m-as impaca cu cei cu care sunt certata ....as indrepta unele lucruri ...... si mi-as petrece restul zilelor tarind la maxim ....... alatauri de cei pe care ii iubesc ! .........ce trist suna . .....ma deprima !  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
| Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Wed Sep 28, 2005 4:21 pm Post subject: |
|
|
| As face tot ce-mi place si m-as casatori. Uite asa ca sa fac si eu nunta. Probabil ca m-as apropia de biserica dar totusi n-as renuntza la a trai fiecare clipa la maxim. As dormi cat mai putzin si poate as realiza abia atunci adevarata valoare a tuturor lucrurilor cu adevarat importante in viatza. |
|
| Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Wed Sep 28, 2005 4:26 pm Post subject: |
|
|
ps: shi as manca toata prajitura din lume  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
| Back to top |
|
 |
phishykera-ariena membru

|
Posted: Wed Sep 28, 2005 8:33 pm Post subject: |
|
|
prichindela , daca papi asa multe prajituri nu cred ca mai apuci 30 de zile...  _________________ caracterul omului e destinul sau... |
|
| Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 3:52 am Post subject: |
|
|
Macar o sa moara fericita Suna bine, de fapt, cred ca o sa o insotesc la mancat de prajituri  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
Woofy membru

|
Posted: Sat Oct 01, 2005 7:03 pm Post subject: |
|
|
Sa aflu ca mor.. stii, foarte des visez (cu ochii deschisi) la acest lucru. Ce s-ar intampla daca as afla asa ceva ? Oricum, intrebarea este, de fapt, care sunt primele 10 lucruri pe care le-as face ?
1) As dedica cateva zile cautarii primelor iubiri, sa le vizitez, sa vb cu ele, sa le dau vestea..
2) Sa le spun la ai mei ca nu voi mai sta prea mult acasa fiindca oricum am stat toata viata acasa..
3) Daca as avea o prietena, mi-as petrece aproape tot timpul cu ea (si as lua-o si pe ea cu mine la acele vizite mentionate la 1)..
4) As anunta pe toti..
Ultimele zile le-as folosi pt. a face lucruri pe care mi-am dorit mereu sa le fac:
5) As zbura cu un avion sa vad lumea de sus
6) As deveni foarte fericit, fiindca.. nush de ce.. sincer! Poate pentru a muri fericit ?
7) As da o mare petrecere de adio in numele meu, sperand ca vor veni ceva prieteni si ne vom distra pt. ultima oara..
Mi-as cumpara de dinainte un cosciug pentru a-l modifica dupa gusturile mele (tunez cosciugul )
9) Mi-as petrece iar timpul cu prietena mea..
10) As muri fericit in cele din urma.. _________________ TRexoft Systems - Totul e posibil, imposibilul e doar mai greu! (Woofy dot lx dot ro) |
|
| Back to top |
|
 |
RavenX La Usa Cortului
Joined: 25 Sep 2005 Posts: 127 Location: Chalfon St. Peter, UK
|
Posted: Sun Oct 02, 2005 11:01 am Post subject: |
|
|
pai aici is 2 variante...ori fac pe maica teresa ori pe bin laden.... _________________ Life is war, and every day's a battle to me
I'm on the brink of insanity, between extreme intelligence and split personalities |
|
| Back to top |
|
 |
Princess membru

|
Posted: Tue Oct 04, 2005 5:47 pm Post subject: |
|
|
| As lua lucrurile cu calm si as incerca sa fac ceva pentru cei dragi. |
|
| Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Tue Oct 04, 2005 8:22 pm Post subject: |
|
|
hai k poate nu as mai trai 30 de zile da cum a zis si tuff as muri fericita .... tuff tre` sa iti iau nr de tel si sa vin pana in state cand ii vorba sa mor sa pap cu tine macar o praji  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
| Back to top |
|
 |
phishykera-ariena membru

|
Posted: Fri Oct 07, 2005 5:22 pm Post subject: |
|
|
si pot sa pap si eu prajituri cu voi? sau va e teama ca le pap eu pe toate, sau va e teama ca mor eu prima fericita...  _________________ caracterul omului e destinul sau... |
|
| Back to top |
|
 |
UltrasKaka membru

|
Posted: Fri Oct 07, 2005 8:12 pm Post subject: |
|
|
ultima mea dorinta ii sa pice steaua si dinamo in B si sa le vad cum lupta pt promovare in div A  _________________ Juve pezzo di merda
Chi no salta e juventino ! |
|
| Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Oct 07, 2005 10:20 pm Post subject: |
|
|
| Cred ca constientizezi ca aceasta ultima dorinta nu se va implini... |
|
| Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 9:15 am Post subject: |
|
|
In primul rand ma gandesc cui i-o las pe Picia mea , apoi cele 3 animalute si sa petrec cat pot de mult alaturi de cei dragi , sa le las o amintire frumoasa . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
| Back to top |
|
 |
chani silver member

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 2:59 pm Post subject: |
|
|
Probabil ca as regreta lucrurile care nu am apucat sa le fac si sa le spun. As petrece mai mult timp impreuna cu persoana iubita...Mi-as petrece timpul ramas departe de agitatia orasului si de rautatea oamenilor. _________________ empty space |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|