View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Rose_Epine membru

|
Posted: Sat Sep 10, 2005 3:14 pm Post subject: |
|
|
zag wrote: | CONCUBINAJUL spre deosebire de casatorie nu e asa de plictisitor. |
asta a fost o chestie de genul DIXIT.
casatoria nu devine plictisitoare pentru ca unul dintre parteneri trebuie sa poarte neaparat o vina anume; e un lucru firesc; in fond, e in firea omului sa fie inconstant in trairi si comportament; ideal este insa sa stii sa pastrezi o armonie, care daca nu intretine casatoria la un standard de nota 10 , cel putin sa pastreze o trainicie bazata pe respect si mai ales incredere. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Danutz junior

|
Posted: Wed Sep 21, 2005 5:04 pm Post subject: |
|
|
eu unul as prefera concubinajul casatoriei....sunt un om care se plictiseste usor,si casatoria din punctul meu de vedere inseamna compromis,monotonie,rutina....poate si minciuna si falsitate...pt ca suntem oameni si gresim...
|
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Wed Sep 21, 2005 7:05 pm Post subject: |
|
|
Danutz wrote: | eu unul as prefera concubinajul casatoriei....sunt un om care se plictiseste usor,si casatoria din punctul meu de vedere inseamna compromis,monotonie,rutina....poate si minciuna si falsitate...pt ca suntem oameni si gresim...
|
NOT TRUEEEEEE  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 8:35 pm Post subject: |
|
|
nu`i chiar asa rea casatoria ......ii perceputa gresit ....parerea mea ! _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 10:54 pm Post subject: |
|
|
Well, oricum eu o aseaman unui SRL, nimeni nu se desparte desi fiecare dintre ei are o relatie extraconjugala. Nu se despart fiindca sunt multe bunuri de impartit, dar chiar daca nu-s multe, tot despre imparteala e vorba si nimeni nu vrea sa treaca prin asa ceva doar asa, din placere. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Thu Sep 22, 2005 7:00 pm Post subject: |
|
|
mai sunt si exceptii de la regula ..atunci cand nu sunt relatii extraconjugale ...cel mai rau ii cand continui casnicia desi nu are nici o sansa _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 4:32 pm Post subject: |
|
|
cine poate judeca daca mai exista o sansa pentru casnicia... X?
doar ei doi, nu?
dar ei sunt prea implicatzi ca sa fie obiectivi!
shi cand poate incearca sa comunice, poate ca mai degraba tzipa unul la celalalt,
shi e foarte mult de spus
dar drept e ca mai avem shi timp
eu cel putzin, de-abia acum va descopar/citesc |
|
Back to top |
|
 |
Danutz junior

|
Posted: Fri Sep 23, 2005 8:29 pm Post subject: |
|
|
sweet_joanna wrote: | Danutz wrote: | eu unul as prefera concubinajul casatoriei....sunt un om care se plictiseste usor,si casatoria din punctul meu de vedere inseamna compromis,monotonie,rutina....poate si minciuna si falsitate...pt ca suntem oameni si gresim...
|
NOT TRUEEEEEE  | why? |
|
Back to top |
|
 |
TE1REG Utilizator Banat

|
Posted: Sat Sep 24, 2005 10:17 am Post subject: |
|
|
post sters
BYE! |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Wed Sep 28, 2005 2:58 pm Post subject: |
|
|
Eu m-as casatori numai de dragul nuntzii. Si daca ar tzine 3 zile si 3 noptzi ar fi perfect. Probabil sunt si foarte necoapta inca desi am 24 de ani si unele femei au copii la varsta asta. Sunt inca in crestere si cred ca voi mai fi pana pe la 30 (si nu crestere ponderala, da?).
Prefer o relatie "lejera" daca imi permitetzi sa-i spun asa, eu la mama, el la el acasa. Si daca prin absurd mi s-ar pune pata pe careva si as dori sa ma mut la el, in nici un caz nu m-as casatori decat dupa muuult timp. Sunt tare schimbatoare si ma plictisesc repede si din lipsa de "ocupatie" m-as certa mai mereu. Si n-as vrea sa ajung ca Bahmutzeanca, sa divortzez de cate ori ma cert. (a fost un exemplu la intamplare) |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Wed Sep 28, 2005 6:25 pm Post subject: |
|
|
Ce bine ca am mai gasit pe cineva care s-ar casatori numai de dragul rochiei si eu ma inscriu la aceasta categorie, in plus, de cand aveam 19 ani am ales Alb&Negru, ca acolo are cele mai bestiale rochii de mireasa  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Wed Sep 28, 2005 6:33 pm Post subject: |
|
|
aaa, am uitat ca imi mai lipseste un eventual sotz  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 4:26 pm Post subject: |
|
|
marius wrote: | O varsta maxima nu exista.
Este adevarat ca in ultima vreme, tot mai multe cupluri prefera concubinajul,...
Dar din alt pctdvd, aceasta convietuire sociala nu aduce atat de multe avantaje pe cat se crede
Pers, eu nu sunt de acord cu cei care aleg acest mod de convietuire motivand lipsa unei perspective economice, cum de altfel se intampla tot mai des in Ro |
Asa este .Inca nu sunt casatorita legal dar o voi face destul de curand din foarte multe motive , nu numai pentru ca asa zice lumea ca e bine .De multe ori m-am lovit de ironie si chiar ignoranta deoarece , desi suntem impreuna de 3 ani , nu aveam acea hartiuta care dovedea motive legitime .Ciudat , nu?Cuplul casatorit poate face un credit pentru ceva , cuplul in concubinaj nu poate .Daca se intampla ceva cu el sau cu ea , nimeni nu-l baga in seama pe celalalt . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 4:27 pm Post subject: |
|
|
Cand apar copiii este si mai complicat , indiferent de parerea noastra . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 5:18 pm Post subject: |
|
|
Sa nu uitam ca bunurile dobandite din timpul casatoriei,sunt de la data dobandirii lor, bunuri comune a sotzilor imi place miiiiiee fraaaaaazaaaaa astttta. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |