View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Fri Sep 02, 2005 11:03 am Post subject: |
|
|
Serios?
Apropos de dreptate... ai fi avut si tu dreptate daca in loc sa postezi 2 cuv ai fi facut o remarca ceva....care sa incite la discutii
Imediat se umple forumul asta de offtopice si nu o sa ne mai acorde adminul spatiu nici macar pt o sectiune... |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
zag junior

|
Posted: Fri Sep 02, 2005 11:40 am Post subject: |
|
|
De pe centura sau cu prietena sincer pe mine chestiile astea cu luna, farul, valuri, adiere chiar ma fac sa vars. Am avut tot felul de intalniri, si d'astea cu soare, plaja, cabane, Costinesti, Vama, dar pentru mine shi nu numai, tot mai frumos e cu gashka. Asha pot sa vorbesc din cartzi o zi intreaga shi sunt tare curios cine a avut parte de intalnirea perfecta pe care a descris-o in post-ul sau. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Sep 02, 2005 11:49 am Post subject: |
|
|
Oare dc pari ca te gandesti numai la tine?
Sau altfel spus oare dc pare ca partenerele ti le alegi doar dintr-o anumita categorie? |
|
Back to top |
|
 |
zag junior

|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:20 pm Post subject: |
|
|
De ce crezi ca toate fetele au ca etalon de intalnire perfecta plaja, soare sau alte siropuri? Sunt fete sau femei care au alte preferinte si nu fac parte din categoria centuristelor. E destul de greu sa fii practic si sa obtii maximul de profit cu minimum de efort. Dar teoria asta se aplica si cand este vorba de intalniri perfecte. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:45 pm Post subject: |
|
|
zag wrote: | Sunt fete sau femei care au alte preferinte si nu fac parte din categoria centuristelor. . |
Curios la ce te referi cand spui "femei"!
Quote: | E destul de greu sa fii practic si sa obtii maximul de profit cu minimum de efort | Man, femeia nu e o afacere! Sa tratezi aspectul cu o alta pasiune ai incercat?
so, daca te intreb si catzi ani ai, te superi? |
|
Back to top |
|
 |
zag junior

|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:05 pm Post subject: |
|
|
Nu am supar. Nu era vorba ca eu sa obtin ceva de la o femeie. Nu consider femeia o marfa sau un biznis. Dimpotriva. Spuneam doar ca toata gashka de pe forum ii da cu intalniri d'alea sub clar de luna, shi am intrebat: catzi au trait intalnirea aia perfecta. Am mai participat la discutzii in care se dezbatea tema asta cu intalnirea perfecta, sau ma rog pe acol, am primit cu totul si cu totul alte raspunsuri. D'asta zic. sunt prea multe clisee aici. MA rog poate shi io le folosesc (la clishee ma refeream)
Intre fete si femei e doar o diferenta de varsta. Cand am spus fete m-am gandit la post-urile unor fete de p'aici care cred ca au sub 16 ani. Cand am zis femei ma gandeam la cele care intr-adevar ne conduc pe noi bajetzii. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:34 pm Post subject: |
|
|
man, Quote: | Intre fete si femei e doar o diferenta de varsta |
Strong man!
Quote: | Cand am zis femei ma gandeam la cele care intr-adevar ne conduc pe noi bajetzii. | Inca o data strong man
Femeile conduc barbatii,si nu baietii!
Apoi ca femeile au doar impresia asta!
Apoi ca barbat fiind am invatat ca femeiei trebuie sa ii acorzi aceasta reputatie de conducator din moment ce vrei sa te consideri un barbat norocos
so....
O sa mai vb si despre asta....dar nu aici 
Last edited by marius on Fri Sep 02, 2005 4:30 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:39 pm Post subject: |
|
|
zag wrote: | -Buna!
-Buna!
sex sex pauza sex
- La revedere
- La revedere
.............................
- Salut baietzi!
Bere bere bere somn.
Altadata erau si tzigari. Da' m-am lasat ceea ce chiar va recomand cu caldura.
Cam asta e intalnirea perfacta... sau? |
deci sa intelegem k esti la varsta in care descoperi sexul ???
sau poate estii frustrat noh  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 9:21 pm Post subject: |
|
|
aicea era intrebarea cum neam dori sa fiie intalnirea perfecta ...fiecare are ideile si dorintele lui ....asa k nu`mi fac probleme dak tie ZAG iti vine sau nu sa borasti ....opinia mea dorinta mea ...dak tie iti vine sa mergi pe varianta sa iti ei o ta*fa .......iao si satisfati dorintele cu ea ..fiecare cum poate  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 2:18 am Post subject: |
|
|
Good one, Johanna  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sat Sep 03, 2005 4:03 am Post subject: |
|
|
I-a sa vedem... mergi pe internet la un website de singles ca gluma, fara sa crezi ca te alegi cu nimic alteceva decat amuzament pe seama altora shi te trezesti ca ai intalnit pe cineva care de fapt e tot ceea ce ti-ai dorit.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Tue Sep 06, 2005 11:55 am Post subject: hmm |
|
|
ce m-a intrigat foarte mult e acesta atitudine de atotcunoscator a acestui marius
nu stiu ce experienta are el in ceea ce priveste partea feminina,dar trebuie sa va spun : viata adevarata e afara oameni buni,nu pe net sau in alte porcarii
ps:pt fetele care au postat aici sunt curios cate ati avut parte de intalnirea perfecta(aiurelile alea cu plaja ....etc sunt niste vise ale unor copile care inca mai cred ca tot ce zboara se mananca)
in leg. cu "centura"-spune-mi tu marius daca ai fost vreodata la ele
..............
multe vise pe aicea frate,dar cum zicea si bitza:in loc de dragoste in exces ai gafait la bagaboante 5 minute pervers  _________________ politician |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Sep 06, 2005 11:19 pm Post subject: Re: hmm |
|
|
brigadierul silvic wrote: | ce m-a intrigat foarte mult e acesta atitudine de atotcunoscator a acestui marius
 |
Ma citesti de mult brigadiere , a?
Apropos... te intriga faptul ca sunt atotcunoscator sau...... altceva?
Afla domnul meu ca daca nu ti-as fi parut interesant nu ai fi avut motiv de intriga....
Quote: | nu stiu ce experienta are el in ceea ce priveste partea feminina | Atunci nu te exprima in ce ma priveste decat dupa ce vei sti catusi de putin despre experienta mea Experienta mi-o exercit prin practica.... iar daca vrei iti ofer curs gratuit Quote: | ...viata adevarata e afara oameni buni,nu pe net sau in alte porcarii | Man, nu exista oameni buni ci doar intentii bune. Intentiile bune ne evidentiaza ca fiind oameni buni, iar cele rele ca fiind ne-buni
Apropos.... Quote: | "viata adevarata e afara".... | Unde anume afara man?
Sa nu spui ca si tu te afli afara
Quote: | ps:pt fetele care au postat aici sunt curios cate ati avut parte de intalnirea perfecta
(aiurelile alea cu plaja ....etc sunt niste vise ale unor copile care inca mai cred ca tot ce zboara se mananca) | Poti tu sa analizezi cuvantul "perfect"?
Mai intai i-a aminte (ca tot esti un intrigat) caci fiecare individ are o personalitate individuala si probabil de aceea stilul si visele tale difera de ale celorlati. E chiar f simplu ceea ce spun... lol , intelegi?
Apoi ca visele se viseaza doar atunci cand are loc acel fenomen putin strain tzie care se numeste somn, si pana la urma nu inteleg dc incerci tu sa tulburi somnul altora????
Quote: | in leg. cu "centura"-spune-mi tu marius daca ai fost vreodata la ele .............. | Te intriga faptul ca sunt atotcunoscator in ale centurii, in ale partii feminine, sau ti-am violat cumva proprietatea pe varianta? |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Wed Sep 07, 2005 12:14 am Post subject: |
|
|
ouch  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Majin gold member

Joined: 13 Apr 2005 Posts: 497 Location: << Look above you ! >>
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 9:16 am Post subject: |
|
|
bine spus marius-sama! _________________