View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Alucard Vampire

|
Posted: Sat Sep 03, 2005 11:01 pm Post subject: |
|
|
de fapt voiam sa zic asta:
by mariusc:
ELE isi gauresc corpul sa-si bage cercei peste tot, isi fac tatuaje, operatii estetice, nasc, fac cezariene, isi fac lipo, isi micsoreaza stomacul, isi scot coastele, isi leaga trompele, isi opereaza sanii, isi baga silicon prin toate partile, se epileaza cu penseta si cu ceara fierbinte, isi scot cutaneea, isi scot sprancenele, isi perforeaza urechile si ........................ daca le propui un sex anal spun ca le doare _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 11:12 pm Post subject: |
|
|
Ma ganbdesc daca era mai delicios Cola verde. Cred ca ar fi tare ciudat sa bei ceva verzui cu gust de Cola. So, enquiring minds want to know!
Si da mey, nu stiu care o fi explicatia (una medicinala) dar pare-se ca femeile sunt mai rezistente la dureri, le indura cu mai mult stoicism decat barbatii, fara sa se planga  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Sat Sep 03, 2005 11:33 pm Post subject: |
|
|
Siiiiigur. Si marmota asta de langa mine e de acord. Cica a plecat de la impachetat ciocolata ca se ingrasa, acum deschide sticle de bere.  _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 11:44 pm Post subject: |
|
|
And your point is ... ?
Explicatia este ca femeile resimt altfel durerea la nivel cerebral. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Sep 07, 2005 8:08 am Post subject: |
|
|
mey alucard,
Quote: | ELE isi gauresc corpul sa-si bage cercei peste tot, isi fac tatuaje, operatii estetice, nasc, fac cezariene, isi fac lipo, isi micsoreaza stomacul, isi scot coastele, isi leaga trompele, isi opereaza sanii, isi baga silicon prin toate partile, se epileaza cu penseta si cu ceara fierbinte, isi scot cutaneea, isi scot sprancenele, isi perforeaza urechile si ........................ daca le propui un sex anal spun ca le doare
|
Mi-a placut  |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Thu Sep 08, 2005 7:53 am Post subject: |
|
|
Si mie, numai ca pe ele tot le doare.  _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Thu Sep 08, 2005 9:23 am Post subject: |
|
|
doohhh
pai o femeie sufera la frumusetze nu la .....  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Sep 09, 2005 7:59 am Post subject: |
|
|
Stiati ca:
http://www.avatara.org/ _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Sep 09, 2005 8:00 am Post subject: |
|
|
Stiati ca:
P.S. Daca mergeti la intrebarea "What is an avatar?" va spune ce shi cum despre asta?  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
|