View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:04 pm Post subject: |
|
|
marius wrote: | Aneisse wrote: | Ete, nah, eu ciudata  |
Era un apropos la toate ciudateniile
apropos, stii dc nu ti-a iesit quote-ul?
Ai bifat Disable BBCode in this post.... ciudato  |
asa e mey, ai dreptate....ma miram de ce nu-mi iese niciodata quote asta _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:07 pm Post subject: |
|
|
da mey...cred ca e foarte ciudat pentru toata lumea ca ma bucur sa te vad.
Auzi, acum ca te-ai intors....o cearta mica pe forum, nu ban ceva, nu dai si tu ?  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:10 pm Post subject: |
|
|
dc mey?
Iti e dor de o pauza ?
Multe nu prea sunt de zis...ci doar cateva posturi care au luato razna si catva membri care inca nu ma cunosc si deja si-au facut o impresie negativa despre mine
Da` lasa ca o sa fie bine
So?
Tu unde ai umblat in concediu? |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:14 pm Post subject: |
|
|
Care concediu, cine a zis ca am avut concediu ?
Abia de acum in colo o sa-mi iau. Cateva zile in septembrie si apoi , grosul in iau in octombrie....stii tu de ce... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 2:25 pm Post subject: |
|
|
Neatza freaks
Azi sunt cam mahmura fi'ndca aseara mi-am facut de cap , vad ca am si postat pe forum So, acuma beau niste apa plata sa ma pot ridica din pat  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sat Sep 03, 2005 4:06 pm Post subject: |
|
|
Shew, cunm iti merge cu dietul, daca tot vorbesti de apa plata? Biata de tine, te stresezi prea mult cu numaratu de calorii shi te face sa mananci mai mult
Nu ne spui shi noua cum ti-ai facut de cap?Shi poate shi unde sa mergem shi noi. Nu mi-am mai facut de cap demult.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Sun Sep 04, 2005 1:25 pm Post subject: |
|
|
Eh, inca nu am inceput nici un regim. Dar am ochit cateva. Ieri am stat toata ziua cu ochii pe site-uri atzintitzi , si am gasit unele care sa imi placa si care sa fie usor de tinut (asta bine'nteles in afara poftelor de mancare, pro'abil o sa mor in pofte )
Bbbbbe', nu am chef de invatzat deloc azi, si ar trebui, ca nici nu am mult de invatzat (deci inca nu m-am uitat, dar asa imi aduc eu aminte) si maine ma asteapta examenu' ala nenorocit
Ma mai relax putin, ma apuc sa fac ceva mancarica si promit ca ma apuc de invatat. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 4:03 pm Post subject: |
|
|
Quote: | si maine ma asteapta examenu' ala nenorocit
Ma mai relax putin, ma apuc sa fac ceva mancarica si promit ca ma apuc de invatat. |
te legi de mine si "nenorocirile" mele ??  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Sun Sep 04, 2005 4:34 pm Post subject: |
|
|
Nu mey, da' careva sa ma lege de scaun E imediat 6 si chef tot nu am.  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Sun Sep 04, 2005 4:40 pm Post subject: |
|
|
si eu is plictisita de moarte sotzu nu vrea sa vina la festival si miam chemat clanu de fete ...sper macar ele sa vina k de nu mor de plictiseala ...si de rau de la viroza  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Sun Sep 04, 2005 5:32 pm Post subject: |
|
|
Ieri am vazut o poza de-a lui asta mica, prichindeaua
***smiles sweetly***
Cica nu are poze recenta, asa ca mi-a dat una de acu' 3 ani jumate buna si aia, pe vremea aia era rosktzic
Inca asteptam una recenta.
Bine, bine, asteptam, da' cat?
Si Bursuku asta e un leneeeeeeeeees, de cand incerc sa il conving sa punem niste noi emoticoane dragutzele sus, si se tot eschiveaza. Boorsooky, sa nu iti tatuez io ceva pe fund, ca la dreaq................... _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Sun Sep 04, 2005 5:34 pm Post subject: |
|
|
shew ....nu o fost chiar de 3 ani juma dar de 1 juma 2 era ....pusilici _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Sep 07, 2005 12:30 am Post subject: |
|
|
Okay, asta e continuare de la Sexologul de servici:
Am mers la un ginecolog mai invarsta . Asta cred ca a fost a doua oara cand l-am vazut ma trezesc cu cracii in sus pe masa aia a lui , ma controleaza
dupa care zice : Pai vrei sa te controlez shi la sani?
Ce pot eu sa-i raspund la asta?
Inapoi nici nu m-am mai dus
Acum am pe altul e unu din Pakistan tare de treaba  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Sep 07, 2005 12:40 am Post subject: |
|
|
Cum adica "de treaba" ?????
Ce "treaba" iti face? |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Sep 07, 2005 1:15 am Post subject: |
|
|
E un om cumsecade. De cate ori merg acolo ma intreaba de snatate in general, discuta orice am de intrebat, ma face sa ma simt confortabila. Nu ma intreaba daca vreau sa ma controleze la boobs. Inca nu mi-e drag sa merg la ei dar dintre toti, asta merita o medalie pentru ca nu te judeca sau se uita la tine de parca ai picat de pe luna. Data trecuta cand am fost la control, mi-am facut shi toate minunile de testuri shi el mi-a luat sange, de obicei o asistenta trebuie sa faca asta. testurile au venit inapoi negative daca tot vretzi sa stiti. Sunt disease free  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|