View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Aug 26, 2005 9:49 am Post subject: |
|
|
mariusc wrote: | e normal...amandoi suntem baieti  |
buhahahahaha  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri Aug 26, 2005 12:43 pm Post subject: |
|
|
[quote="FireEyes"][quote="Aneisse"]Buey moderatorul meu preferat, mai ai mult concediu ca am cam inceput sa-ti simt lipsa!
Noah, sa te distrezi bine da' nu te invatza asha ca stii cum e cu zilele libere, trec repede.[/quote]
Confunzi pe mariusc cu marius [/quote]
N-am confundat mey pe nimeni, stiu cine e MariusC . Am vrut sa las un mesaj pentru Marius dar....n-am gasit nici un topic potrivit (vezi ce cuminte sunt, respect topicele), decat pe asta de chat.
N-am cum sa-l confund pe MariusC, am fost vecini de palier la un moment dat desi.....nu-mi mai aduc aminte prea bine cum arata  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Fri Aug 26, 2005 1:52 pm Post subject: |
|
|
iti dau o poza daca vrei
ce mai faci tu ? |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Aug 26, 2005 3:32 pm Post subject: |
|
|
Eh...ce sa fac, ma pregatesc serios de nunta  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Sat Aug 27, 2005 11:16 pm Post subject: |
|
|
si viitorul tau sot ce face?  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun Aug 28, 2005 3:46 pm Post subject: |
|
|
Bine face, tocmai a iesit cu catelul la plimbare, era randul lui caci eu l-am scos de dimineata  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:51 pm Post subject: |
|
|
Deci FAZA:
Eu si barbate-meu ne hotaram de vreo luna sa mergem la Felix. Va spun, ma rog de el de saptamani sa faca rezervari la hotelul respectiv fi'ndca e mereu full si are doar doua camere gen apartament si 60 alte cele. E imposibil sa te duci acolo in plin sezon si sa mai si gasesti loc.
Deci facem drumu' pana acolo, va dati seama aproape 300 de km pana acolo ca sa aflu ca NU mai sunt locuri Si am venit acasa peste 5 minute  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 4:10 pm Post subject: |
|
|
huh ce ma plicti ....azi ii ziua lui prietenumio si donshoru vad k nu face bine sa vina mai rpd de la lucru ...incep sa ma oftic .... ......oare de ce sunt asa incapatanati barbatii astia ?? ii zic: hai macar maine mai rpd sa iesim undeva si dupa aia dute si lucra cate ore vrei ........bine bine ....vi la 4 ......si deja ii 5 si nu da nici un semn de viata  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Wed Aug 31, 2005 3:11 pm Post subject: |
|
|
MAN, ce ma distreaza astea micutzele de pe forum sunt niste dulcici. Si eu asa gandeam la vremea respectiva, dont worry ca si pe mine ma necajea una una si nu intelegeam de ce, abia acum am inteles ca astia trebuie tratati cu indiferenta, asta-i tot secreteul, sa nu iti ajunga la inima ca oricum nu o scoti cu ei la capat, DA baieti?  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Wed Aug 31, 2005 4:11 pm Post subject: |
|
|
Shew ....te tot legi de mine k is micutza si k imi pasa unele chestii .... ... din greseli se invata ....nuh ?? _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Wed Aug 31, 2005 4:37 pm Post subject: |
|
|
Just because youre so sweet si imi aminteste de vremea pe cand am fost si eu de varsta ta  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Wed Aug 31, 2005 4:41 pm Post subject: |
|
|
....tnx Shew .... ..... gezz ... ce rau ma plicti ....tre` sa stau in casa pana imi monteaza toata mobila noua ....in loc sa ma bucur  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Wed Aug 31, 2005 11:12 pm Post subject: |
|
|
Sunt o bestie, imi place la nebunie sa o iau peste picior pe asta mica
Aaah, azi am mancat toata ziua, defapt de cateva zile mananc una una, tot ce prind ba in mine, de saptamana viitoare am hotarat: CURA! da, din nou, stiu, dar nu am ambitzie meeeeeeey, aia imi lipseste! Dar acum sper sa ma pot tine de cuvant, nu? _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Sep 01, 2005 10:49 am Post subject: |
|
|
Eh...cura Shew...am invatat ca nu da roade. Cel mai bine e sa fii cumpatata si sa faci miscareeee. De pilda eu ma misc toata ziua....pe scaunul asta rotativ cand la stanga cand la dreapta , daca vreau ma si rasucesc  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|