Forum Itbox Forum Index Forum Itbox
locul unde te simti bine

Salut! Ce faci ? Hai si tu cu noi :) ! Ce?! Vrei sa pleci ?! :) Stai asa oleaca!
Ne-am deschis Cafenea! Te asteptam si pe tine in Cafenea la itbox.
Locul Unde Te Simti Bine!

Chat
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 147, 148, 149  Next

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum Itbox Forum Index -> Arhiva
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Shewanna
Sexy Biatch

PostPosted: Tue Aug 23, 2005 10:15 am    Post subject: Reply with quote

Faza este ca am fost gospodina undercover Mr. Green
Reclama

Posted:     Post subject: Acorda-ne putina atentie

Back to top
mariusc
gold member
gold member

PostPosted: Tue Aug 23, 2005 1:31 pm    Post subject: Reply with quote

si nu te-a prins nimeni in fapt ? Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Shewanna
Sexy Biatch

PostPosted: Tue Aug 23, 2005 2:26 pm    Post subject: Reply with quote

Noroc ca nu a trebuit sa gatesc LOL iaca ma prefac si eu ca mai misc ceva prin casa, sa nu zica lumea ca doar STAU Rolling Eyes
Acum urmez o noua dieta (defapt AS vrea sa urmez) vreau sa ma scap odata de burtiku asta care rasare de fiecare data cand mi-e lumea mai draga si cand vreau si eu sa ma dau fatala Mad .
Deci no more burtik anymore! :gun:
Mananc iaurt dietetic, mere, cafea, apa plata (deci ma incadrez in 1000 de calorii pe zi) dar ma mai scap la cate-o bunatate din cand in cand pentru ca zau, nu pot altfel.
KFC, spaghetti, fast food-urile sunt viata mea, le iubeeesc, m-as infrupta din ele! (mai ales puiul picant de la Kfc, yumm) tocmai de aceea mi-e asa de greu sa NU ma gandesc la ele. Incerc sa imi tin stomacul umplut (chiar si cu apa plata il pot fraieri), adica sa am o stare de satietate. Nu trebuie sa dau jos cine stie cat, maxim 4 kg, dar va spun, mi-e asaaa de greeeu. Poate pentru ca ma gandesc ca inca nu am ajuns sa fiu grasa si de aici lipsa de motivatie. Am o prietena care zice ca ea poate sta nemancata 2-3 zile, traieste numai cu Fulga verde+tigari si cola light. Asta este ceva de neconceput pentru mine Confused
Hai, care mai e cu mine in lupta contra burticilor? :smoke:
mariusc
gold member
gold member

PostPosted: Tue Aug 23, 2005 3:29 pm    Post subject: Reply with quote

eu unul NU. incerc de ceva timp sa pun si eu ceva pe mine, dar slabe sanse.si culmea, de doua luni de zile fac gratar aproape zilnic numai la 11-12 noaptea.
Back to top
Shewanna
Sexy Biatch

PostPosted: Tue Aug 23, 2005 4:35 pm    Post subject: Reply with quote

Marius, mai ai putina rabdare pana ajungi sa te angajezi (de preferat la birou) si incearca sa mananci cat mai tarziu posibil (de preferat dupa ora 22) - iti garantez 10 kg intr-un an Very Happy sau sa faci asa ca Mine, beriiica si popcorn si stat pe forum Cool
Nu ar trebui sa fie o prioritate sa pui grasime.Asta e culmea.Daca vrei sa devii mai masiv asta se realizeaza sanatos,estetic si bine prin acumulare de masa musculara si prin dezvoltarea scheletului si a organelor interne.Si tinanad cont ca ai doar 20 si ceva de ani ai sa vezi ca in urmatorii ani vei mai pune cateva kilograme pe tine.
mariusc
gold member
gold member

PostPosted: Tue Aug 23, 2005 6:41 pm    Post subject: Reply with quote

Shewanna wrote:
Marius, mai ai putina rabdare pana ajungi sa te angajezi (de preferat la birou) si incearca sa mananci cat mai tarziu posibil (de preferat dupa ora 22)

rabdare.......de 3 ani sunt angajat.....si de ceva timp incoa mananc dupa cum am zis mai sus, numai dupa ora 22
iar de berica.....daca imi garantezi tu ca de la doua lazi in sus pe zi ma ingras, mai cresc cu 15% cantitatea Smile
Back to top
Shewanna
Sexy Biatch

PostPosted: Tue Aug 23, 2005 10:59 pm    Post subject: Reply with quote

Aaaarghhhhhhh, azi m-am scapat la o portie de cartofi prajiti Confused Imi vine sa MOR nu alta, de nervii pe care ii am. Am mancat in ultimul hal. Deci practic tooata agoniseala mea de-o zi s-a dus dracu'. Maine o iau de la capat. Confused
Marius youre such a lucky guy. Ce sa mai zic, ca mor de invidie. Sa mananci alimente bogate in calorii, in proteine, carbohidrati complecsi(glucide)si lipide, eventual suplimente proteice (prafuri).
Stiu ca exista o bautura (la OMV), un fel de milkshake pentru sportivi cu multe proteine si 500 de calorii pe portie. Se numeste "gain weight" dar nu stiu daca se mai gaseste. Daca consumi de 2-3 ori pe zi aia e un aport de minim 1000 de calorii pe zi, plus ce mananci tu.
Acum sa va mai zic ca eu nu trebuie sa depasesc 1000 de calorii pe zi? Shocked Va spun, imi vine sa mor.
Dar sa tragi de fiare ai incercat? Asta in cazul in care esti mai disperat decat mine, ceea ce nu-ti doresc. (mie mi-e lene sa fac exercitii pentru slabit) Ma refer la antrenament cu greutati pt. cresterea masei musculare.

In orice caz, ca inceput, inmulteste numarul kilogramelor tale cu 24. Acesta este numarul metabolic al tau (adica numarul de calorii necesare sa mananci zilnic ca sa-ti mentii greutatea actuala) Vrei sa te ingrasi? mananca mai multe calorii. In mod normal peste 2500 de calorii/zi. (dar v-am spus ca eu mananc mai putin de 1000, nu? :ranjet: ma mai laud si eu un picut, ce vreti)

Sincer, nu stiu cum de cu atatea bunatati ca si KFC, McD's tu nu te poti ingrasa. Eu m-as muta intr-un kfc Cool Sau hamburgeri. Manaca feluri italienesti. Daca nici asta nu te ingrasa nu stiu ce te-ar putea. Ei pun in mamaliga unt si halt & half. In orez ei pun parmezan si devine risotto. Alfredo sauce are un zillion de calorii, pizza alte zillion. Friptura de vaca. O iei gata taiata numai sa o pui pe gratar. Are trillioane de calorii. Hot dogs ca au grasime. Prajituri cu creme si frisca, fructe, sucuri naturale. Fiecare pahar de orange juice are 120 calorii si vitamina C. bea asta in loc de apa. Alune si tot soiul de nuts. Pistachio, ice-cream. Mi se face foame numai cand ma gandesc. Rolling Eyes
Sper ca ti-au fost de folos, sa te vedem gras cat o "scroafa de rasa"
mariusc
gold member
gold member

PostPosted: Wed Aug 24, 2005 9:42 am    Post subject: Reply with quote

de cand sunt in serbia am observat un lucru ..... daca sunt 5 minute de pauza, toata lumea mananca! sunt unii care si fumeaza, care mai beau si cafea, dar....majoritatea mananca.baga astia in ei ca spartii. curios este la femei, sunt multe care isi mentin o silueta de invidiat in toata europa. mi-am luat multe tepe de genul de la spate 20 de ani, si din fata minim 40.
banuiesc ca au retete si cure aparte.
de tras de fiare, nu ma pasioneaza.sunt destul de multumit de fizicul meu.
acum tu nu intelege ca eu vreau sa ma fac cat umbra vaporului.am nevoie de cateva kg in plus ca sa stiu ca am de unde da jos cand joc fotbal, sa am o motivatie in plus pentru a alerga mai mult:)
Back to top
Shewanna
Sexy Biatch

PostPosted: Wed Aug 24, 2005 11:19 am    Post subject: Reply with quote

Pai daca te bagi pe cura mea, sigur pui pe tine :fat:
Hai ca azi am inceput bine ziua, doar cu o cafea, s avedem cat ma tzine :ranjet:
mariusc
gold member
gold member

PostPosted: Wed Aug 24, 2005 11:46 am    Post subject: Reply with quote

doua tigari Smile
Back to top
Shewanna
Sexy Biatch

PostPosted: Wed Aug 24, 2005 11:47 am    Post subject: Reply with quote

Si alea-s bune :ranjet:
Hai sa va zic ca, in medie, o tzigara arde in jur de 30-40 de calorii Mr. Green
Hai va pupiccc, ma duc sa fumez Very Happy
mariusc
gold member
gold member

PostPosted: Wed Aug 24, 2005 12:48 pm    Post subject: Reply with quote

am vaga impresie ca aceste calcule iti ocupa prea mult timp Smile
Back to top
Aneisse
100% unknown species

PostPosted: Thu Aug 25, 2005 9:55 pm    Post subject: Reply with quote

Buey moderatorul meu preferat, mai ai mult concediu ca am cam inceput sa-ti simt lipsa!

Noah, sa te distrezi bine da' nu te invatza asha ca stii cum e cu zilele libere, trec repede.
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
FireEyes
Gazda voastra

PostPosted: Thu Aug 25, 2005 11:25 pm    Post subject: Reply with quote

Aneisse wrote:
Buey moderatorul meu preferat, mai ai mult concediu ca am cam inceput sa-ti simt lipsa!

Noah, sa te distrezi bine da' nu te invatza asha ca stii cum e cu zilele libere, trec repede.

Confunzi pe mariusc cu marius Very Happy
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
mariusc
gold member
gold member

PostPosted: Fri Aug 26, 2005 9:45 am    Post subject: Reply with quote

e normal...amandoi suntem baieti Smile
Back to top
Reclama

Posted:     Post subject: Acorda-ne putina atentie

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum Itbox Forum Index -> Arhiva All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 147, 148, 149  Next
Page 56 of 149

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
TV Online - Reviste - Reviste