View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mervaniadmin junior

|
Posted: Thu Jun 23, 2005 12:52 pm Post subject: TURISMUL ROMANESC SI STRAIN - DIFERENTE SI CALITATE |
|
|
O TEMA FOARTE MULT DEZBATUTA PENTRU MULT DINTRE NOI. VOI CE CREDETI DESPRE CE SA FACE IN ROMANIA IN ACEST DOMENIU?
VOI CE PREFERATI : VACANTA IN TARA SAU IN STRAINATATE.? _________________ Administrator : www.mervani.ro - www.infomontan.ro - www.infoimobiliar.ro - www.mixmontan.ro |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
mib membru

|
Posted: Wed Jul 20, 2005 10:19 pm Post subject: Turismul in romania ? nota 3 |
|
|
Sincer inca in Romania nu este turism, poate eventual cel rural care am auzit ca cica ar fi foarte bun dar care nu am ajuns inca sa il "testez" dar turismul pe litoral este sub orice critica. Servicile pe litoral sunt deplorabile, cea ce sa zicem nu ar fi o problema dar sunt taxate ca niste servicii de lux iar aproape totzi comerciantzii incearca sa te fure cit se poate mai mult, sigur ca exista si exemple pozitive dar sunt rare. Starea plajelor este groaznica, sticle sparte, scoici, alge care miros de itzi muta nasul, cosurile de gunoi, acolo unde exista sunt arhipline, servicile oferite direct de hoteluri pt plajele lor sunt foarte slabe si de obicei sunt contra cost. Insiruirea ar putea continua la nesfirsit inclusiv cu pretzurile practicate de asa zishii afaceristi care isi cumpara cu vreo 200.000.000 un scooter pe care il inchireaza cu 1.000.000 pt jumatate de ora, la un calcul simplu de 8 ore pe zi in 12 zile itzi scotzi banii (buna afacere sau sa ii zicem tzapa) |
|
Back to top |
|
 |
serbang junior

|
Posted: Tue Aug 16, 2005 9:55 pm Post subject: mda |
|
|
nu pot compara serviciile agentiilor de turism din afara, pt ca pana acum nu am avut direct de a face cu acestea, dar in conditiile in care poti petrece un sejur in grecia la acelasi pret cu unul de pe litoralul romanesc (dat fiind si cele spuse mai sus).. acum depinde si cat platesti, de conjunctura.
parerea mea este ca ar trebui sa existe o standardizare a calitatii serviciilor unei agentii de turism mult mai stricta. nu cred ca daca inchiriezi un spatiu si folosesti ofertele agentiei colaboratoare (touroperatoare) te poti numi agentie fara sa poti garanta 99% pentru confortul clientilor. _________________ 2k.ro - motor de cautare / Sistem de rezervari online |
|
Back to top |
|
 |
|