View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:25 am Post subject: |
|
|
E japoneza ? Nu stiam )) Sau nu imi amintesc eu bine. Trebuia sa ma intrebi acum cativa ani buni daca imi trebuie seria, nu acu' la "batranete" mey Majin Acum ce sa fca cu el, sa o tin copiilor mei ?  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Hexa membru

|
Posted: Wed May 18, 2005 1:40 pm Post subject: |
|
|
Gopo, Mihaela. 10 minute. Doamne ce vremuri! |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Wed May 18, 2005 4:43 pm Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | Tuffy dar de Miaunel si Balanel iti mai amintesti? Dar de Lolek si Bolek? |
Nu prea..
Airman, Pepe Le Pew nu era indragostit de un Motan?
Astia de aici au acum desene cu X-man mai mult imi plac astea cu Gargoyles shi cate o data ma uit la Hercules. Bineintzeles dau shi reruns on Popay so il mai vad din cand in cand, putetzi crede inca mai arata ?
Anyway since Majin a mentzionat anime an cam inceput sa ma uit shi la astea dar bineintzeles trebuie sa catch up cu ele pentru ca e o poveste shi nu le-am vazut de la inceput aici sunt o gramada de ele.
My God am dat in mintea copiilor  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Thu May 19, 2005 7:56 am Post subject: |
|
|
Tuff,
S-ar putea sa vorbim de doua desene animate diferite. Acum, ca ai mentionat dragostea fata de motan, parca imi aduc aminte de un desen animat in care un motan, satul de suturile pe care le primea in "derriere", si-a vopsit o dunga alba pe spate si s-a dat scons. Pepe le Phew a cazut in capcana si s-a indragostit de el. Cel la care ma refeream eu, era un desen animat in care toti cainii isi afisau noua blana de primavara, iar un Chicuhaua, satul de misto-urile celorlalti, a imbracat o blana de sconcs. Sunt doua episoade diferite ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu May 19, 2005 5:25 pm Post subject: |
|
|
Ai dreptate nu vorbim de aceleasi animatzii. Eu nu mi-l amintesc pe asta de care zici tu. Imi amintesc altceva acum, ca ai mentzionat Chihuahua, Speedy Gonzales! Shoricelul acela mexican care spunea andale andale arriba,arriba (nu stiu daca am scris bine)  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
satine silver member

|
Posted: Fri Jul 15, 2005 12:38 am Post subject: |
|
|
Cand eram mica? Eu sunt mica... si ma uit la foarte multe desene, dar mai nou imi plac cele japoneze, in special unul : ynuyasha |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jul 15, 2005 12:41 am Post subject: |
|
|
Hei si eu ma uit la ala shi nu sunt mica pacat ca la mine le da pe la 12:30 seara shi a doua zi merg la munca dar tot ma uit  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
satine silver member

|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:48 pm Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | Hei si eu ma uit la ala shi nu sunt mica pacat ca la mine le da pe la 12:30 seara shi a doua zi merg la munca dar tot ma uit  |
Sunt frumoase, nu? Din pacate eu nu mai pot sa ma uit acum la ele. |
|
Back to top |
|
 |
Pisleag George junior

|
Posted: Wed Jul 20, 2005 12:06 pm Post subject: |
|
|
Eu nu sunt mic dar tot mai urmaresc desene animate.
Cei care inca mai urmariti va recomand "Sagwa pisica siameza" pe TVR 2 de luni pana vineri de la ora 14.00 |
|
Back to top |
|
 |
Pisleag George junior

|
Posted: Wed Jul 20, 2005 12:11 pm Post subject: |
|
|
Si as dori sa stiu ce desenele animate ce erau transmise in anii 1998-2004 pe posturile Pro 7,M6,Show,Duna,Rai Uno,Rai Due si Rai Tre.
Cei care ati urmarit si puteti sa imi raspundeti puteti sa trimiteti si un e-mail la [email protected] |
|
Back to top |
|
 |
satine silver member

|
Posted: Wed Jul 20, 2005 12:23 pm Post subject: |
|
|
Vad ca esti tare pasionat de desenele animate... _________________ Imi place sa ma distrez online jucand jocuri noi gratuite impreuna cu alti jucatori. |
|
Back to top |
|
 |
Pisleag George junior

|
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:31 am Post subject: |
|
|
V-am intrebat deoarece pe revistele mele de program scrie doar desene animate.Hai sa va sfatisfac si curiozitatea in privinta varstei mele.19 ani. |
|
Back to top |
|
 |
Pisleag George junior

|
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:35 am Post subject: |
|
|
Am luat examenul de bacalaureat si la toamna incep facultatea.Oricum nu consider o rusine sa te uiti la desene animate si cand esti matur.Sunt destui parinti care se mai uita l-a desene animate. |
|
Back to top |
|
 |
tudoriona silver member

|
Posted: Sun Sep 11, 2005 3:37 pm Post subject: |
|
|
Pisleag George wrote: | Am luat examenul de bacalaureat si la toamna incep facultatea.Oricum nu consider o rusine sa te uiti la desene animate si cand esti matur.Sunt destui parinti care se mai uita l-a desene animate. |
Da, asa este !
What's up, duck ?(Gluma este stupida, dar n-am inspiratie!)
Eu urmaresc Dexter's Laboratory si-mi place Mandark cu rasul sau... _________________ iambia |
|
Back to top |
|
 |
yyy diamond member

|
Posted: Sat Oct 22, 2005 12:49 pm Post subject: |
|
|
Tom &Jerry
Cenusareasa
Heidi _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |