View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
`n3cRoX` BANAT

|
Posted: Thu Jul 14, 2005 11:48 pm Post subject: ->gRafFity<- |
|
|
--->c3 paR3r3 av3t! d3Spr3 ac3sT T0p!c?Ar Trebu! l3gaL!zat "WalLpa!nt!nguL"?..La UrMa Urm3! 3sT3 0 Arta..c3! kR3 SunT pR!ns! !-aU 0 Sup3r Am3nda S! 0 BatA!3 La S3cT!3.. M! s-A !ntaMpLaT s! m!3.... <--- _________________ banat |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Majin gold member

Joined: 13 Apr 2005 Posts: 497 Location: << Look above you ! >>
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 10:27 am Post subject: yo |
|
|
RoX...nu poti scrie si normal vere din cand in cand??eu unu sunt putin mahmur..si am o durere de cap..iar scrisul tau imi amreste durerea....datimi o bereeeeee
jaaaaaaaaaaa _________________
One Trouth . . . One Hate  |
|
Back to top |
|
 |
`n3cRoX` BANAT

|
Posted: Fri Jul 15, 2005 9:32 pm Post subject: |
|
|
Pai cine te pune man sa incerci sa citesti...eu incerkm sa te ametesc doar cu scrisul...BEREA rulez..chiar dak faci burta de la ea.. ...cum zici u "ja!"  _________________ banat |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Sat Jul 16, 2005 5:22 pm Post subject: |
|
|
mie imi place gRafFity!!!!! nu stiu sa desenez dar am colegi care o fac destul de bine ... si de obicei baietii care deseneaza asa ceva imi plac .. mai ales cei care au si legatura cu hip-hop-ul
tu cum ai invatat `n3cRoX` sa desenezi ?
prin orasul meu se face acum gRafFity cu urari de moarte pt conducerea universitatii !  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
`n3cRoX` BANAT

|
Posted: Sat Jul 16, 2005 5:53 pm Post subject: |
|
|
-Nu am invatat ..intotdeauna mi-a placut si imi ies super tari..dak vrei iti trimit cateva facute in paint..k alea de pa ziduri nu pot:)sa le trimit...marfa k iti plac baietii de acest gen dar nu sunt toti la felo...super tare tema graff-urilor de la tine.."conducerea lumii"..in general graff-urile se fac ori din placere ori pt andrenalina..e super tare senzatia sa stai cu spray-ul in mana si sa stai cu ochii in 4 dupa vecini:)  _________________ banat |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:01 pm Post subject: |
|
|
mai undeva trebuie sa fi inceput tu sa faci , sa inveti .. de la cineva .. nu stiu .. dar asa nu ai cum sa te fi nascut invatat cu talentul asta in sange , e o tehnica pe care eu si multi altii nu o cunosc.
mi-ar placea sa vad cateva sa vad ce poti
nu ai inteles tema de la mine cum ii spui tu galeria universitatii (unversitatea craiova - echipa de fotbal ) .. face graffity pe peretii stadionului sa moara conducerea echipei pentru ca ne-a dus in divizia B . _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 4:20 pm Post subject: |
|
|
ma omoratzi cu "JA"-ul ala ....jezzzzz man .....jezzzzzzzz _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
|