View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Sun May 08, 2005 11:55 pm Post subject: Cele mai ascunse fantezii sexuale |
|
|
Sunteti de acord sa ne dezvaluim cele mai intime ganduri? cele mai ascunse fantezii sexuale? _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Jun 16, 2005 12:22 am Post subject: |
|
|
NU  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Jun 16, 2005 12:24 am Post subject: |
|
|
P.S. Ai mai deschis un subiect similar la "tentatzii traznite" shi nu a ajuns prea departe. Se pare ca suntem o gramada de pudici pe aici.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Tue Jun 28, 2005 11:27 pm Post subject: |
|
|
eu as vrea sa fac sex cu o fata , pana si sarutul intre doua fete e mai excitant si tandru decat intre o fata si un baiat ... asa ca restul imi imaginez ca este waaaaa am planuri mari de viitor _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Gutzu membru

|
Posted: Wed Jun 29, 2005 3:04 pm Post subject: |
|
|
MMM Anne..se pare ca m-am inselat in privinta ta...orientarea sexuala...nu ma deranjaza...dar...sincer sa fiu...nu cred ca as putea sa ma combin cu cineva care are ce am si eu...Tu se pare insa ca nu ai avut parte de tandrete...iti doresc unul ca mine...sa vezi ce inseamna sa fii alintata, iubita, mangaiata...(moment publicitar...ma da afara modestia...am ajuns sa imi fac reclama)...totul in cel mai tandru mod cu putinta...Si...ahaaa...fantezia mea cea mai de pret...e sa fac o lesbi sa treaca la heterosexualitate...cum altfel decat in pat... _________________ Ah, ce usor ne lasam convinsi de persoanele pe care le iubim. Moliere |
|
Back to top |
|
 |
Gutzu membru

|
Posted: Wed Jun 29, 2005 3:09 pm Post subject: |
|
|
Dar...cum este doar o fantezie...posibil sa ramana asa..tot restul vietii...fiind una din multe altele fantezii neimplinite... _________________ Ah, ce usor ne lasam convinsi de persoanele pe care le iubim. Moliere |
|
Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Wed Jun 29, 2005 3:42 pm Post subject: |
|
|
Mai Gutza ... ce modest esti cu auto-publicitatea despre tandrete!
Poate ma dau la tine .... hahaha .... stai linsitit ca am alte ganduri ...adika despre diversitate!
.... tu nu poti 'schimba' o lezbiana oricat de tandru ar fi. Nu e vorba de tandrete in cine e lezbiana, ci e vorba de neacceptarea celulilat sex la nivel de relatie intima. Oricum mai sus nus e vorbea despre lezbiene, ci despre fantezii ... _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Home is where the hurt is darlin'
Follow your heart.'
Robbie Williams - Spread Your Wings |
|
Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Wed Jun 29, 2005 3:47 pm Post subject: |
|
|
...... totusi, sunt de acord cu Gutza refritor la ce nu ai gustat inca ... nu se poate zice ca 'este mai excitant si tandru' ... da, ok, am inteles ca era fantezie ... si fanteziile desepri sunt diferite la gust fata de realitate.
.... comparatia nu tine .... dupa mine, nu doar pt lipsa unei cantitatii pt a fi obiectiv, dar si poate pt ca este deja o alta orientare. Dar, repet, e vorba de fantezii .... _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Follow your heart.'
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Wed Jun 29, 2005 5:10 pm Post subject: |
|
|
Gutzu wrote: | MMM Anne..se pare ca m-am inselat in privinta ta... |
Gutzu adica cum te-ai inselat ?
Gutzu wrote: | ...dar...sincer sa fiu...nu cred ca as putea sa ma combin cu cineva care are ce am si eu..... |
eu as putea ... dar vorbim ipotetic nu ceva real in clipa de fata , ar trebui sa ma cunosti mai bine ca sa stii ce-mi poate debita capu` si partea sexuala din mine.
Gutzu wrote: | Tu se pare insa ca nu ai avut parte de tandrete...iti doresc unul ca mine...sa vezi ce inseamna sa fii alintata, iubita, mangaiata...(moment publicitar...ma da afara modestia...
am ajuns sa imi fac reclama)...totul in cel mai tandru mod cu putinta...... |
pfuai m-ai dat gata .. pt ca mi se pare excitant sarutul dintre doua fete inseamna ca nu am avut parte de tandrete ?mai Don juan mai esti tu , asta imi doresti tu mie
se afla un Gutzu in fiecare baiat toti pot fi tandri si dragastosi
atunci cand persoana de langa ei insemna ceva .
Gutzu wrote: | fantezia mea cea mai de pret...e sa fac o lesbi sa treaca la heterosexualitate...cum altfel decat in pat... |
aici nu pot decat sa fiu de acord cu Riverdance ... asa cum tu refuzi ideea de a face sex cu un homosexual , oricat de tandru ar fi el , oricat de bine te-ar face sa te simti , asa o refuza si o lesbiana pt ca ii contrazice gusturile si ce o face pe ea sa fie ea.
asa e Riverdance , atata timp cat nu am sarutat o fata nu pot fi sigura de asta .. dar eu vorbeam si faceam afirmatia cu 'mai tandru si excitant' din exterior.. cand privesti o fata si un baiat sarutandu-se sau doua fete , asa mi se pare mie .nu stiu cum ar fi dar cand imi voi face curaj vreau sa imi indeplinesc fantezia asta , nu neaparat total ci macar sarutul _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Wed Jun 29, 2005 9:24 pm Post subject: |
|
|
... corect, a incerci, de ce nu! ...
corect si cu 'ti-se pare'. Eu cred ca e tandru atat un sarut intre un baiat si o fata cat si un sarut intre doua fete, etc. Si totusi nu e vorba de cine saruta pe cine. E vorba de ceva mai profund si nu neaparat de cineva apartinand la categoria barbati sau femei.
E vorba de cum se saruta. Pt ca oricat de 'interesant' mi se poate parea un sarut intre doua fete sau intre o fata si un baiat, daca nu stiu sa se sarute, daca nu stiu sa fie 'dulci', sa fie tandri ..... si viceversa!
Un sarut prin definite trebuie sa fie ceva tandru, finut, delicat, excitant. Insa inteleg ca uneori 'transgresiunea' poate sa provoace impresia de 'excitant'. Eu nu as reusi sa ma sarut in veci cu un barbat. Nu as putea sa-l traiesc cu tandrete, pt ca deja l-as respinge initial ca posibilitate. _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Follow your heart.'
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Jun 29, 2005 9:29 pm Post subject: |
|
|
Okay River sa te vedem pe tine. Care este fantezia ta? Vezi ma multzumesc doar cu una. Daca spui sa zic eu, o sa fi fara noroc pentru ca inca nu m-am gandit la una sau nu mi-a stat capul la fantezii inca Am destule probleme cu realitatea  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Wed Jun 29, 2005 10:59 pm Post subject: |
|
|
pudicilor , voi nu spuneti nimic ..
vorbind despre sarutat mi se facu o pofta ... imi lasa gura apa cand ma gandesc la o partida de sarutat , si nu glumesc
da River este vorba de tandrete si implicare si fetele in vziziunea mea intra mai usor in rolul asta , se daruiesc mai usor si mai profund , atunci cand saruta parca o fac cu tot trupul , mai mult parca o fac cu sufletul lor .
eu as mai avea o fantezie cu un strain , un necunoscut dar unu care sa arate bine , sa faci dragoste cu el o noapte , sa te posede
si ar mai fi una cu un barbat/ baiat mai in varsta ... nu mosulica .. unul mai mare decat mine cu 10-20 ani sa aiba in momenul asta intre 27-37 de ani la varsta mea de acum . dar sa nu arate rau ci sa arate bine , matur dar bine  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Jun 29, 2005 11:09 pm Post subject: |
|
|
Cam multe pretentii ai tu little girl  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Wed Jun 29, 2005 11:50 pm Post subject: |
|
|
eu stiu ce vreau , am lista facuta cu planuri de viitor dar mai trebuie sa imi fac curajul sa le realizez .. trebuie sa incep mai intai cu inceputul ca sa trec la nivelul doi si trei .. intr-un joc fara sfarsit
eu la 17 anisori am atatea ... si talica nimic nimic ? sau cu varsta incep deja fanteziile noastre sa nu mai poata fii spuse ? asa de rau e ?  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Jun 30, 2005 1:14 am Post subject: |
|
|
Well nu e rau de loc dar cu varsta incep responsabilitazile shi fanteziile trec pe locul doi sau trei sau chiar la coada de tot Trebuie sa fi optimist, dar in acelashi timp din pacate, trebuie sa fi realistic. So de la planuri din cap, pana la realitate este mult de lucru shi multe bariere
Totul e sa fi entusiastic. In ceea ce ma priveste pe mine eu sunt mai rushinoasa so la fel ca tine inca mai am de invatzat. Se pare ca varsta nu prea are nimic de a face cu asta e mai mult personaliatea noastra care ne impiedica sa fim mai deschisi cu nazdravaniile astea In orice caz incerc sa fiu mai entuziastica shi sunt open sa incerc lucruri noi  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|