View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Riverdance gold member

|
Posted: Sat Jun 11, 2005 9:23 pm Post subject: |
|
|
Medicamentele au salvat si salveaza lumea de dureri, boli, samd. Cand e nevoie trebuie luate caci altfel m-as catara pe pereti. Cu toate acestea foarte rar bag medicamente in mine .... poate si pt ca am norocul sa nu ma imbolnavesc cine stie ce.
Eu zic ca trebuie sa raman mereu un echilibru inte medicina naturisa si cea 'chimicala'. Depinde de oportunitate, eficienta si efecte secundare.  _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Home is where the hurt is darlin'
Follow your heart.'
Robbie Williams - Spread Your Wings |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Tue Jun 14, 2005 12:18 am Post subject: |
|
|
In ceea ce ma priveste , medicamentele sunt ultima solutzie. Pana shi medicamente de birth control imi fac rau shi cauzeza simtomele la Lupus sa vina inapoi. Cum nu le-am mai luat cum totul a mers inapoi la normal, no more pain. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Wed Jun 22, 2005 10:20 pm Post subject: |
|
|
medicamente ... da , este de preferat se le evitam si sa apelam la tratamente nasturiste dar acestea nu rezolva absolut totul si in toate cazurile . de aceea este necesar sa apelam si la chimie . altfel de ce s-ar fin inventat daca toate bolile isi gaseau leac in natura? au si ele scopul lor luate moderat , in cazuri cu adevarat necesare.
apoi medici incompetenti gasesti peste tot din pacate si nu se ia nici o masura cand viata noastra depinde de sfaturile lor .
fratele meu a avut hepatita b cand a fost in liceu si tratamentul nu dadea efect dar tatal meu l-a scos intr-o seara din spital si l-a dus la un taietor sub limba si la putin timp dupa a fost externat , s-a facut bine .
dar nu inteleg de ce a ramas in aer discutia ? cum ramane cu farmacia noastra naturista si medicina aia de est si de vest ? apropo ce e aia ? care este diferenta ? _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Jun 23, 2005 12:43 am Post subject: |
|
|
Discutia a ramas in aer pentru ca cine a deschis topicul nu a revenit, noi ne dam cu pererea dar persoana in cunostintza de cauza nu mai da pe aici. Eu una nu prea le am cu farmacia shi cum am mai spus medicamentele o sa fie ultima solutzie in ceea ce ma priveste. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 3:59 pm Post subject: |
|
|
Shewanna wrote: | Pentru cei interesati.
Dar e cineva interesat? ar fi o ideea buna articole despre o alimentatie sanatoasa.. apropo, grefele si portocalele contin mult zahar? |
nu contin mult zahar dar ai grija ....consumul lor in exces (al citricelor) duce la ingalbenirea dintilor ....so take care  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
|